×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Евгения Банева: Премиерът е заблуден, "Полимери" е опоскано от синдика (ВИДЕО)


Евгения Банева: Премиерът е заблуден, "Полимери" е опоскано от синдика (ВИДЕО)
Синдикът Иван Балабанов унищожи предприятие с активи от 200 млн. лева, каза Евгения Банева
Тема в развитие
Баневи спечелиха важна битка в ЕСПЧ в Страсбург, чакат развръзка за „Каваците“ Въводът на Баневи на къмпинг „Каваци“ остана само на хартия Пишат до Румен Радев и Бойко Рашков за „завзетия къмпинг Каваци“ Баневи със стратегическа победа в съда, ВКС анулира договора за продажба на къмпинг „Каваците“ Димитър Спасов-Каратиста: Отказах схемите на Баневи, защото те винаги завършват зле Златка Димитрова: Мъже с тъмни дрехи обикалят къмпинг „Каваци“, летовниците се страхуват Полиция варди завръщането на сем.Баневи в къмпинг "Каваци" със съдия-изпълнител Съдът върна къмпинг "Каваци" на семейство Баневи Възможно ли е Баневи да продадат 40 дка на Каваците само за 10 хил.лева? Семейство Баневи бие аларма: "Делта гард" разрушава бунгалата ни на къмпинг "Каваци" Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Евгения Банева: Премиерът е заблуден, "Полимери" е опоскано от синдика (ВИДЕО) Николай Банев отговори на Бойко Борисов: Не аз, а Вие и Вашето управление съсипаха "Полимери" Бойко Борисов за Николай Банев: Разграби всичко в "Полимери", за да си купува Мерцедес и Майбах Извънредно! Евгения Банева: Охранители на Каратиста заляха наши служители с кофа фекалии Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Каратиста продължава да рекетира „Каваци”, въоръжени гардове събират оборот от заведенията и заплашват персонала Евгения Банева: Охранителите на Каратиста ни рекетират, искат оборота от „Каваците“ (ВИДЕО) Каратиста с нов опит да превземе къмпинг "Каваците". Евгения Банева: Документите му са фалшиви Само във Флагман! Митко Каратиста за екшъна на „Каваци“: Грижим се за спокойствието на туристите, имаме договор за охрана Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира! Полицията отказала да се меси в „сблъсъка за Каваците“ (СНИМКИ) Извънредно! Митко Каратиста превзе с 20 въоръжени гарда къмпинг „Каваците“
виж още
скрий
08 Август 2017, Вторник, 04:14 ч.

Няма да обръщам внимание на елементаризирането на ситуацията с Майбах и Мерцедеси, каза бизнесдамата

Премиерът Бойко Борисов е в заблуда, че Баневи са опоскали "Полимери" – Девня. Състоянието на предприятието е ужасяващо. То бе обявено във фалит за смешните задължения от 33 000 лева от Енергийния системен оператор. Това каза в интервю за Нова телевизия Евгения Банева.
Така тя отговори на премиера, който вчера каза, че държавата трябва да инвестира 15 милиона лева в извозването на опасен химикал, съдържащ се в ръждясалите резервоари на завода.
„Това е фирма с над 200 млн. активи. Към момента на откриване на несъстоятелността задълженията на „Полимери“ са около 18 млн. лева при нито един лев кредити. Общите вземания надвишават 50 млн. лева. В София има гнили ябълки в правосъдната система, а Варненският окръжен съд удари всички в земята“, коментира бизнесдамата.
Тя обвини синдика Иван Балабанов и окръжния съдия Цвета Павлова за опоскането на предприятието.
Според нея, синдиците в България са облечени в огромна, безконтролна власт.
Подписан е договор за 120 млн. долара инвестиции, а от „Полимери“ остана един лунен пейзаж, подчерта Банова.
„Няма да обръщам внимание на елементаризирането на ситуацията с Майбах и Мерцедеси. Управлението на едно огромно химическо предприятие в никакъв случай не се свежда до автомобила на Николай Банев“, коментира тя.
„Как до 2012 г. няма никакъв проблем с този опасен отпадък? Резервоарите, в които се държи той, до този момент са перфектно обслужвани. Изведнъж 4 години след влизането в несъстоятелност, стана ясно, че отпадъкът е страшно опасен. Предприятието е купено с тази наличност. Синдикът не е намерил пари, за да поддържа резервоарите, както ние сме поддържали“, обясни Евгения Банева.
Тя сподели, че от 2012 г. не е допускана нито веднъж до предприятието.
„Смешно е да се говори за несъстоятелност за такъв завод. Балабанов унищожи предприятие с активи от 200 млн. лева“, каза още Банева.


В категории: Животът


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
15
Коментара по темата
15.
Кой крив, кой прав,
08.08.2017 21:54:24
1
4
не знам, но най голямата грешка на Баневи е, че не се вляха финансово в масовката на Мутрата. Ако си бяха платили сега нямаше да имат проблеми, но нямаше да имат и бизнес. През социализма целия бизнес бе държавен, при Бойковизма целия бизнес е в ръцете на ОПГ"ГРОБ".
14.
Stoiko
08.08.2017 17:16:32
1
2
ГЕРБ и обединени мафиоти си отиват Goodbye
13.
!!!!
08.08.2017 16:20:38
1
4
Ами права е - вероятно Б.Б. ги изнудва, а и наистина управлението не се свежда до колата - по-интересното е как в България има хора без заводи, но карат скъпи коли. При такъв мащаб на Баневи всеки им завижда или на когото и да е от техния сой. То българската завист никога не е свършвала......
12.
че гевара
08.08.2017 15:19:45
0
6
Според мен всички и боко и тея са за народен съд, ясно е че на никой не му е чиста работата от тея боклуци и това е борба между клана на боко и баневи, но жената е права ако друг е ползвал предприятието от 2012 как ще търсят сметка на тях, все едно да продадеш автомобил на някой и той да ти се обади след 5 години и да ти каже че ти си виновен че е повреден защото не си му сменял маслото и антифриза. Жената има пари но не е достатъчно умна да затвори устата на водещия който много нагло пренасочваше разговора всеки път и си поддържаше тона за омаскаряване за която са му платили.
11.
доко доко
08.08.2017 13:35:14
6
8
Щом заводите са тяхна собственост, могат да правят с тях каквото си искат.
Как ще купиш нещо, а друг ще ти държи сметка какво да правиш с него?
Когато държавата спре да пречи на бизнеса и започне да му помага, може и да се получи нещо.

Друго е важно, тези хора може и да са лоши, може и престъпници да са, нямам представа и това няма значение.
Наблюдавайте реакцията на държавата и нейните методи за справяне с проблемите..
Затова няма бизнес, няма работа, няма пари.. от там тръгва проблема, не от Баневи.
10.
читател
08.08.2017 12:34:17
1
18
Доколкото ми е известно,сем.Баневи "получиха" от приватизацията 13 завода,нито един от тях не работи, всички бяха нарязани за скраб, включително и уникалния завод за микро двигатели в Троян.Откъдето са минали Баневи,трева не никне.Така стана и с бившият френски курорт "Русалка".А това ,че никой не им търси отговорност,говори за слаба държава и ялова съдебна система!
9.
Обожател
08.08.2017 11:47:46
1
3
Имам! И 5000 мога да дам!
8.
Sap
08.08.2017 11:44:48
1
2
Iska6 ma nqma6 pari 500lv zimala
7.
Обожател
08.08.2017 11:11:03
2
7
Искам тройка с Банева и Касабова!
6.
Синдик
08.08.2017 10:45:35
3
10
Наглеци и крадци са тия Баневи.Здраво се правят на улави и ни лук яли ни мирисали.Всичко опорочават и съсипват.
5.
Гинеколог
08.08.2017 10:34:19
2
13
Банева е дърта Курва миризлива.
4.
Гаварит Масква
08.08.2017 10:09:14
6
13
Защо блядовете избират все такива отрепки да им въртят далаверите в задунайската губерния. Цацаров, Пеевски, Доган, Волен, Тиквата, Баневи, Диневи, Ментата, Гергов, Златев, Фатмака, Курнелия, Голфърите - кой от кой по-голям русофил и боклук. Докато не разкараме тази продажна клика на руска хранилка, нищо добро не чака България
3.
трохички за милиони
08.08.2017 10:05:10
6
15
Източили завода, докарали го до фалит. Съдът ги вкарал в процедура по несъстоятелност и им назначил синдик. А те чиста вода - ненапита. Дейба и наглеците. Отделен е въпросът защо се дава толкова важно предприятие на хора, които хал хабер, понятие нямат от химическа индустрия. Банева, като я претеглям, храмати от полимери, толкова колкото циганин от банкомат.
2.
ока
08.08.2017 09:50:00
1
10
toi si e zabluden po rozdenie
1.
Незапознат
08.08.2017 09:47:22
5
16
Не съм наясно с фамилията Баневи, но през определен период се показва по медиите и се оправдават че нещо не са направили, не били виновни, изплащали редовно заплати, нямали врагове....На някой друг прави ли му впечатление?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори