×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира!


Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира!
Такава наглост и безобразие нямаше дори в началото на 90-те! Всичко се е случило пред очите на десетки туристи и деца, оплака се бизнесменът
Тема в развитие
Баневи спечелиха важна битка в ЕСПЧ в Страсбург, чакат развръзка за „Каваците“ Въводът на Баневи на къмпинг „Каваци“ остана само на хартия Пишат до Румен Радев и Бойко Рашков за „завзетия къмпинг Каваци“ Баневи със стратегическа победа в съда, ВКС анулира договора за продажба на къмпинг „Каваците“ Димитър Спасов-Каратиста: Отказах схемите на Баневи, защото те винаги завършват зле Златка Димитрова: Мъже с тъмни дрехи обикалят къмпинг „Каваци“, летовниците се страхуват Полиция варди завръщането на сем.Баневи в къмпинг "Каваци" със съдия-изпълнител Съдът върна къмпинг "Каваци" на семейство Баневи Възможно ли е Баневи да продадат 40 дка на Каваците само за 10 хил.лева? Семейство Баневи бие аларма: "Делта гард" разрушава бунгалата ни на къмпинг "Каваци" Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Евгения Банева: Премиерът е заблуден, "Полимери" е опоскано от синдика (ВИДЕО) Николай Банев отговори на Бойко Борисов: Не аз, а Вие и Вашето управление съсипаха "Полимери" Бойко Борисов за Николай Банев: Разграби всичко в "Полимери", за да си купува Мерцедес и Майбах Извънредно! Евгения Банева: Охранители на Каратиста заляха наши служители с кофа фекалии Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Каратиста продължава да рекетира „Каваци”, въоръжени гардове събират оборот от заведенията и заплашват персонала Евгения Банева: Охранителите на Каратиста ни рекетират, искат оборота от „Каваците“ (ВИДЕО) Каратиста с нов опит да превземе къмпинг "Каваците". Евгения Банева: Документите му са фалшиви Само във Флагман! Митко Каратиста за екшъна на „Каваци“: Грижим се за спокойствието на туристите, имаме договор за охрана Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира! Полицията отказала да се меси в „сблъсъка за Каваците“ (СНИМКИ) Извънредно! Митко Каратиста превзе с 20 въоръжени гарда къмпинг „Каваците“
виж още
скрий
24 Юни 2017, Събота, 03:18 ч.

Вече съм подал десетки жалби срещу това лицe


"Митко Каратиста ми дължи милиони, не аз на него! Именно той бе поръчител на пожара в гаража ми!", каза пред big5 ни собственикът на къмпинг "Каваците" Николай Банев

"Хващате ме в Прага. Всичко е вярно! Митко Каратиста е нахлул днес с 50 мутри къмпинг "Каваците", който е моя собственост." Това каза Николай Банев.

"Такава наглост и безобразие нямаше дори в началото на 90-те! Всичко се е случило пред очите на десетки туристи и деца", оплака се Банев пред медията.

"Какво трябва да направя аз в този случай? Вече съм подал десетки жалби срещу това лице. Писал съм до МВР, прокуратурата, съда, навсякъде. Никой не ми е отговорил, нищо не е произтекло от това!"

Според Банев, не той, а Митко Каратиста му дължи пари. "Има да ми дава вече милиони! Глупости на търкалета са твърденията, че аз съм му длъжник! Аз пари не дължа никому!"

Банев заяви още, че е отчаян и няма как да се пребори, нито с Каратиста, нито с бездействието на държавните институции по неговия казус.

"Какво мога да направя аз?! Да викна няколко мутри от Донецк и Луганск за да сложат на място Каратиста ли?! Той действа така, аз обаче не."

По думите му, именно Митко Каратиста е поръчител на инцидента, при който в частен гараж на семейство Баневи изгоряха няколко техни автомобила на стойност над 1 милион лева.

Както Флагман.бг пръв съобщи, по-рано днес Димитър Спасов, по известен с прякора Митко Каратиста, нахлу в къмпинг „Каваците“ заедно с 20 въоръжени гардове и влезе в остър сблъсък с охраняващата фирма там „Арес“.

„Изплашени сме до смърт, гледката е ужасяващата, Каратиста настоява охранителите веднага да напуснат района, тъй като имотите били негови. Алармирали сме полицията и чакаме всеки момент някой да ни защити от неизбежния, кървав сблъсък“, съобщиха свидетели на сблъсъка.

Районът е пълен с туристи заради слънчевия ден, като част от бунгалата вече са заети, както и хотелската част. „Каваците“ са собственост на Евгения и Николай Баневи.

OЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С МИТКО КАРАТИСТА САМО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ!

В категории: Крими


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Стайков
25.06.2017 08:17:23
1
1
Митко каратето на боку момчето или пияндето, кило, канче и бурканче не му стига.
10.
М.И.
25.06.2017 05:54:35
0
5
Банее не плаща,Банев завзема.Къде е Валерко Симеонов да опази реда,ама това да не са бабички че да ги бута
9.
ноунейм
25.06.2017 01:53:37
0
3
Единствения спор,който е факт е за по непотвърдена информация около 140 кг лук,както и за 80 кг праз.Това е.Тези бизнесмени са се концентрирали в пазара на чесън,лук и праз ,и не могат да постигнат консенсус.Единия иска да е номер едно с празът,но да владее и чесъна,а другия не оставя лука на никого.Ще следват още ндеоразумения и конфликти,защото скоро се задава и копъра,както и магданоза....Дано всичко да приключи като между нормални селяни,а не като между оригинални селяндури.
8.
бургазлия
24.06.2017 20:52:49
0
6
ВСлънчака имаше спор за парко място то сега на Каваците за право на собственост .Черноморието не може да се преразпредели от край време има спорове .
7.
Данъчен
24.06.2017 18:00:38
0
16
Баневвв, ти никога си нямал пари, нито в началото, нито сега... Всичко е е на чужд гръб - терени, имоти, "приватизирани" фирми...
6.
Митку Рецепцииониста
24.06.2017 17:55:49
0
10
Както се пее в един популярен музикален хит на Ева и Гогo ;Пълно е морето със рибари с каратисти търсят ввсички пясъци златисти морето пълно е с кафява пяна далавера вече там няма
5.
ноунейм
24.06.2017 16:37:09
0
14
Това не е вярно.Отишъл е в Пага таойно,за да продаде останалите количества чесън.А Митко курортиста е бил на почивка в Оризаре.Обаче като е чул,че Банев е искал да продаде цялата реколта праз и чесън,без да си разделят по 2 стотинки на тон и се ядосал ,и е събрал 20-тина селяни и е отишъл да се срещнат с другите селяни.А може и всичко да е заради камбите и магданоза.И малко копър били засяли.А Евгения Талибанева щели пак да я пратят в Катар за да им предлага кромид.Там имало традиционно много силен пазар.Дядото на Митко курортиста първи започнал на каваците да сади лук,обаче тези Баневите сега искали всичкия лук те да го продават.Ето за това е цялата работа.
4.
Do Banev
24.06.2017 16:25:00
1
7
Valeri ti e vdignal Mernika sega si napravi smetka ili ti ili toi
3.
СС bg
24.06.2017 15:48:09
3
27
Флагман,направете журналистическо разследване на тоя митко!!!стига с тия богопомазани субекти,кой стои зад него,обществена тайна е ,че е пионка на ББ!?Защо не отидете да го питате,Може ББ да му е бил мастер по карате,нали и той е каратист,така се тръгва от спортните среди!
2.
Еййййй правопис маймуницаа
24.06.2017 15:42:12
2
10
Оправи си статийката помярче
Да еба майка ви неграмотна зубърска
Да еба
1.
Чеченец
24.06.2017 15:39:19
2
28
Поръчай го ла,какъв е проблема поръчай го.Решаваш проблема си завинаги след като Държава няма от повече от 30 години поръчвай го аз ли да ви обиснявам как се правят тези неща.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори