

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Ето един вариант на ястието за четирима души, който доказва, че дори в класическата рецепта може да има щипка креативност
Изби ми телефона от ръката ми, когато каза, че всички дървета ще изсече и се опитах да снимам това, сподели Весела Нейнски
Силната страна на човечеството би намерило добрия ви апетит за нещо изключително чаровно
Нещо по-екзотично за трапезата
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки
С тази рецепта ще разполагате с вкусна вечеря, която фигурира в празничния списък с ястия на Елизабет II
Нещо по-екзотично за трапезата
То има способността да почиства и ексфолира кожата на главата
Тодор Василев от фирмата изпълнител се оправда, че улиците са размекнали, защото асфалтът бил полаган през нощта