Рецепта за паста с рикота, бекон и пармезан
Прекрасни италиански спагети
Продукти:
360 г спагети или къса паста
200 г бекон
250 г чери домати
250 г сирене рикота
80 г настърган пармезан
зехтин
сол, пипер на вкус
Приготвяне:
В тиган с незалепващо покритие капнете няколко капки зехтин и запържете до златисто бекона. Извадете го в чиния и в същата мазнина сложете нарязаните на 2 на 3 чери доматки. Овкусете ги със сол, черен пипер. Гответе около 3-4 минути или докато поомекнат и добавете сиренето. Разбъркайте добре. След още няколко минути върнете бекона в соса и добавете сварените и отцедени спагети. Поръсете с настъргания пармезан, разбъркайте и сервирайте.
Златното момче на Холивуд днес става на 62 години
Гей звезда поиска да си застрахова д*пето, отказаха му
Пеевски се отказва от НСО
Тръмп: Наследих бъркотия, сега я оправям
5 часа ходене на ден ни спасяват от рак
Подозрително вдигат цените на всичко от няколко месеца
ПСЖ триумфира с Интерконтиненталната купа след драма с дузпи срещу Фламенго
САЩ продават оръжие на Тайван за $10 млрд. – ракети, софтуер и военна техника
Финансов пробив: Гърция връща дълг от спасителната програма с години по-рано
3-годишно дете почина от глад
Производителят на кашата с арсен отрича риск: БАБХ тълкува погрешно регламента
Кой е Боян Радев
