×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никол Станкулова се спаси от тежка булимия, но се окепази с корекции


17 Юли 2022, Неделя, 16:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Гърдите й са доста малки и изглеждат естествено, но все пак са дело на пластичната хирургия

Красавицата Никол Станкулова е залитнала по така актуалните корекции по лицето и тялото. Синоптичката на Нова тв се е сдобила с нов контур на лицето, която се постига с дерматологична процедура  чрез инжекционна терапия с дермални филъри, писа  „Уикенд“. Лицето на Никол наистина изглежда променено и последователите й в социалните мрежи също се запитаха какво си е правила.

„С течение на времето, в контурите на лицето се появяват промени. Наред с появата на бръчките се наблюдава и загуба на част от мастната и костната тъкан, което води до видими разлики във външния вид. Корекциите се правят чрез инжекционни процедури, които са комбинация от подходящи филъри (хиалуронови или биостимулиращи). Благодарение на тях може да се преоформи лицевия овал и да се моделира брадичката и долната челюстна линия, както и да се възстанови обема в определени селектирани зони. Предимствата на тези процедури, освен, че няма оперативна намеса е, че са краткотрайни като продължителност и носят дългосрочни резултати“ – разкрива дерматолог.

Синоптичката, която стана известна с естествената си хубост и ведро излъчване, сега се е увлякла с корекциите. Никол първо си сложи значително по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, но истината лъсва, когато се видят по-стари снимки на моделката. Станкулова си сложи и малко силикон след това раждането на дъщеря си Теа. Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и малкото гърди, които е имала. Другата причина, поради която е прибягнала до поставянето на силикон, е годеникът й Теодор Минев, който е син на банкера Цеко Минев. Никол искала да бъде по-сексапилна за мъжа си. Гърдите й са доста малки и изглеждат естествено, но все пак са дело на пластичната хирургия.

Младата майка, която в края на миналата година роди втората си дъщеря – Андреа, продължи с разкрасителните процедури и след появата на това бебе. Синоптичката отново си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й корекция е оформянето на лицето, което изглежда още по-ръбато, отколкото е по принцип.

Красавицата от прогнозата за времето никога не е била пълна, защото от малка се занимава с моделство а амбициозната й майка винаги я е следяла какво хапва, за да не пълнее. Именно родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите манекенки докарала остра форма на булимия на синеочката. Тежкото хранително разстройство измъчваше красавицата в продължение на години, като успя да се спаси чак когато забременя, но дори и тогава не си позволяваше да похапва всичко, а следеше да не качи повече от 7-8 кг, като си върна старото тегло малко след като даде живот на Теа. Ситуацията се повтори и с втората й дъщеря Андреа, като до 6-ия месец почти не си личеше, че носи в утробата си бебе.

Булимията протича изключително неприятно – с постоянно повръщане на поетата храна. Смята се, че това е психическо заболяване, а болните категорично отричат, че предизвикват повръщане на току-що изядената от тях гозба.

Водещата на времето по Нова тв има свой идеал за това как трябва да изглежда и не допуска да наддаде и грам. Приятелка на красавицата признава, че дългокраката бивша манекенка не може да спазва диети, защото обича да яде, но после връща всичко излапано в тоалетната. Така поддържала формата си в продължение на няколко години, без да й пука, че си скапва организма. Не е ясно дали Никол и днес продължава да е лакома, а после да повръща храната, която е приела.

Станкулова сама е споделяла, че обича да закусва мазни банички с айрян, по обяд омита нещо сладко и стабилна порция тестено, за вечеря отново не пропуска десерта след порция ориз или паста и това не се отразява на кльощавото й тяло. Дългокраката манекенка не посещава фитнес, защото няма време и нужда от тренировки в залата. Професията на 33-годишната моделка изисква да е слаба, но според всички норми в диетологията хубавицата в момента е под нормата и трябва да трупне някое и друго кило, за да е перфектна. Според всички норми в диетологията хубавицата в момента е под нормата и трябва да трупне някое и друго кило, за да е перфектна. Въпреки това Никол се гордее със слабото си до болка тяло. За съжаление в последно време тв дамата прилича все повече на aнopeĸcичкa – ръцете и краката й са като на ученичка,а кокалите й буквално се четат.

Във фейсбук амбициозната мома много често се снима с огромни порции храна, които мнозина се питат как побира и защо калориите не й се лепят, което навежда на мисълта, че все още повръща, за да не пълнее. Никол се оправдавала с бърз метаболизъм, но всъщност истината май е друга. Станкулова неведнъж е признавала, че майка й е ужасно критична към нея, тя самата също не си прощава провалите, а гони съвършенството. Заради амбициите и мерака си да е идеална си докарала тежкото хранително разстройство, от което няма отърване.

Преди няколко години се появиха слухове, че Станкулова е успяла да омагьоса най-добрия български тенисист Григор Димитров. Кратката им афера се е случила през 2017 г., когато Гришо гостува в ефира на Нова тв за интервю, а младата амбиция успяла да му вземе номера и да излязат на вечеря, която според твърденията на нейни колежки е завършила в столичен хотел. Хубавицата от Нова тв много искала да оплете трайно в мрежите си тенисиста, но за жалост не успяла, а той в прав текст й заявил, че е само еднократно преживяване.

Днес Никол е примерна майка и съпруга, която няма да видите в кухнята, а не екрана. Станкулова е доста амбициозна и държи да е под светлините на прожекторите. Неслучайно се върна да представя прогнозата за времето само 2-3 месеца след като даде живот на дъщерите си. Това се повтори и след двете й бременности.

Мрази се с Деси Банова

Никол Станкулова е много близка със своята колежка Гери Малкоданска, който приема като приятелка, а не като конкуренция а екрана. Красавицата обаче ненавижда Деси Банова, с която едва не се сбили преди 5-6 години, когато и двете ни казваха какво ще бъде времето. Махленската сцена се разиграла в гримьорните и се пренесла по коридорите. Служителите на Нова телевизия останали потресени, че двете уж възпитани дами са способни на такова гаменско меле. Така и не станало ясно кое е провокирало скандала, който уж започнал по професионални причини – коя да дежури по празниците.

„Размениха си доста грозни реплики, повечето с оная дума, която описва жени с безразборни сексуални връзки. Беше направо зловещо“, коментират очевидци на грандиозната драка. Наложило се охраната на медията да се намеси и да призове дамите да се държат по-културно. Из коридорите на Нова тв шушукат, че между Станкулова и Банова тлеела тиха неприязън от години, която съвсем избухнала, след като Деси успя да прелъсти Плевнелиев и се уреди със своя рубрика в Нова тв.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 1
5
Коментара по темата
5.
Иван
19.07.2022 10:57:27
0
1
Изключително красива е Никол! Тези под мен са просто едни жалки хейтъри, които не са се погледнали в огледалото, а коментират жени, които никога няма да имат! Злобно племе сме си ние...
4.
Мон32
17.07.2022 22:02:03
1
0
Цеко Минев ще и помогне. Нали му е снахата
3.
Bosa po asphalta varvi si Nikol Stankulova
17.07.2022 18:16:01
0
9
Na 50 she e kat angliiskata kralica ne e dobre nqkvi himikali e vzimala tva sa posledstviqta
2.
Gg
17.07.2022 17:23:33
2
18
До 1
Само дето Анджелина Джоли е на 50 а тази е на 33 .като стане наа 50 ще прилича на бабата на Анджелина Джоли
1.
Veso
17.07.2022 16:58:45
6
5
Прилича на Анджелина Джоли.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица
Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори