

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пащърнакът е пълен с витамини, влакнини и ползи за храносмилането и имунитета
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар
Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално
Тя е идеална за натоварените дни, когато времето е ограничено, а желанието за домашно приготвена храна е голямо
Перфектни за закуска, похапване между основните хранения или просто когато искате да се поглезите с нещо домашно и топло
Eвтина, бърза, а се получават наистина пухкави и сочни мекички
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Тази вкусотия ще ви накара ушите да си изядете, че и за още да питате
Дори и начинаещите в кухнята ще се справят, винаги се получава перфектно