

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудни са и с плънка, и без
Сезонът на киселото зеле дойде
Както всяко едно ястие, така и тиквеникът си има своите тънкости и специфики, които е добре да спазвате
Млечният крем направо се топи в устата
Ако видите бледо, почти бяло зеле, което не е променило цвета си, това е лош знак
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"
Бъдете сигурни, че всеки път ще ви се получава перфектно
Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко
Днес ви издаваме тайната!
Не стига, че е лесен и вкусен, а и много бюджетен