

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото може да изпържите на момента или да го съхранявате в хладилник за уикенда
Домът ви ще ухае на перфектната закуска, от която няма да остане и залък
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица
Лесен начин на приготвяне и бон апети
Страшно вкусен
Много лесна рецепта без мляко и яйца
За тeзи сладкиши няматe нужда от точилка или твърдe много продукти
Щом отхапете от него, моментално ще ви връхлетят милите спомени от детството, свързани с трескавата подготовка за празника и отрупаната с лакомства трапеза
Непременно опитайте тази разкошна рецепта
Правих го три пъти тази седмица и всеки път се унищожава до трошичка – направо от тавата