

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Е, традициите не са това, което бяха
Рецептата е лесна, а резултатът – за 10 точки
Според учените това откритие дава нов начин за оценка на благосъстоянието на животните
Картофите и тестените закуски са неизменна част от българската кухня
Тя се приготвя много лесно, бюджетна е, а вкусът й е толкова впечатляващ, че изчезва за секунди
Вижте рецептата
Вече не правя други десерти у дома
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Пухкави, мекички, не се пържат в олио, а се пекат във фурната
Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате