Готвачите слагат това в пилешката супа и тя става невероятно вкусна
Една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие
Пилешката супа е не само лесна за приготвяне, но и изключително здравословна и вкусна. Много домакини се стремят да подобрят обичайните рецепти за това апетитно ястие.
Но само тези с повече опит знаят как да направят пилешката супа по-вкусна. Те използват една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие.
Съставката, която ще направи пилешката супа по-вкусна от всякога
Говорим за орехи, които ще направят класическото ястие по-вкусно. Ядките първо трябва да бъдат намачкани с нож или смлени в хаван. Добавете ги заедно със зеленчуците половин час след кипване на бульона. След това варете супата още 15 минути.
Експертите препоръчват да добавите малко царевично брашно в тенджерата. Достатъчно е две супени лъжици от продукта да се разредят в 100 мл вода, след което да се смесят в супата заедно с подправките. Останалата част от рецептата не се променя.
Какво време ни очаква в седмицата от 8-ми до 14-ти декември, ще завали ли сняг в страната
Даниел Митов отговори дали се опасява от гражданска война
Осъдиха мнима хазяйка, ужилила студенти
Какво най-много се е търсило в Wikipedia през 2025 г.
Мощна подкрепа за Любо Пенев във Валенсия
Ландо Норис ликува в инфарктен сезон на Формула 1
България няма шанца, но има Зографски - нашенецът отново впечатли за СК
Ивайло Мирчев: Този бюджет е по-лош
Фатална катастрофа на пътя Севлиево-Габрово
