Готвачите слагат това в пилешката супа и тя става невероятно вкусна
Една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие
Пилешката супа е не само лесна за приготвяне, но и изключително здравословна и вкусна. Много домакини се стремят да подобрят обичайните рецепти за това апетитно ястие.
Но само тези с повече опит знаят как да направят пилешката супа по-вкусна. Те използват една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие.
Съставката, която ще направи пилешката супа по-вкусна от всякога
Говорим за орехи, които ще направят класическото ястие по-вкусно. Ядките първо трябва да бъдат намачкани с нож или смлени в хаван. Добавете ги заедно със зеленчуците половин час след кипване на бульона. След това варете супата още 15 минути.
Експертите препоръчват да добавите малко царевично брашно в тенджерата. Достатъчно е две супени лъжици от продукта да се разредят в 100 мл вода, след което да се смесят в супата заедно с подправките. Останалата част от рецептата не се променя.
Кръчмата поскъпва, а порциите стават по-малки
ЕС премахва безвизовия режим с държави, които не прилагат правилата
Торта „Мравуняк“ от бисквитки, новият хит сред домакините
Гергана Стоянова е отличена с престижната награда на Ротари България
България е на десето място в света по най-натоварени пътища
Арестуваха младата поп фолк певица Мирела след бурен скандал
Над 6000 "малки герои" се раждат преждевременно у нас всяка година
Очаква ни пикът на метеоритният поток Леониди - през тази нощ
Полският премиер предполага, че Русия провежда „кампания за саботаж"
Oтпускат средства за зарядни станции за електромобили в България
Историческо споразумение: Украйна ще поръча от Франция 100 изтребителя "Рафал"
Българите ядат по-малко хляб, сирене и зеленчуци, но повече плодове
