Готвачите слагат това в пилешката супа и тя става невероятно вкусна
Една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие
Пилешката супа е не само лесна за приготвяне, но и изключително здравословна и вкусна. Много домакини се стремят да подобрят обичайните рецепти за това апетитно ястие.
Но само тези с повече опит знаят как да направят пилешката супа по-вкусна. Те използват една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие.
Съставката, която ще направи пилешката супа по-вкусна от всякога
Говорим за орехи, които ще направят класическото ястие по-вкусно. Ядките първо трябва да бъдат намачкани с нож или смлени в хаван. Добавете ги заедно със зеленчуците половин час след кипване на бульона. След това варете супата още 15 минути.
Експертите препоръчват да добавите малко царевично брашно в тенджерата. Достатъчно е две супени лъжици от продукта да се разредят в 100 мл вода, след което да се смесят в супата заедно с подправките. Останалата част от рецептата не се променя.
Бургазлия призна за афера в Руен, съпругата му го разкри
Как да запазим паметта си с възрастта - съвети срещу когнитивен спад и деменция
Какво правеше тази чаша на масата на Мария Цънцарова
20 години любов: Как случайната среща на Мат Деймън и Лусиана Баросо се превърна в най-стабилния брак в Холивуд
Това са тайните синове на Путин
Въвеждат нови правила по кафетата в Турция
Почина известна писателка
Не съм терорист, оплака се германският принц Хайнрих XIII Ройс
Защо пъстървата е една от най-полезните риби на трапезата ни
Пробив: Комета може да е донесла живот на Земята! Учени откриха уникални градивни елементи
Учени с плашеща информация за ледник в Антарктида
Бургас се включи в антиправителствения протест
