Готвачите слагат това в пилешката супа и тя става невероятно вкусна
Една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие
Пилешката супа е не само лесна за приготвяне, но и изключително здравословна и вкусна. Много домакини се стремят да подобрят обичайните рецепти за това апетитно ястие.
Но само тези с повече опит знаят как да направят пилешката супа по-вкусна. Те използват една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие.
Съставката, която ще направи пилешката супа по-вкусна от всякога
Говорим за орехи, които ще направят класическото ястие по-вкусно. Ядките първо трябва да бъдат намачкани с нож или смлени в хаван. Добавете ги заедно със зеленчуците половин час след кипване на бульона. След това варете супата още 15 минути.
Експертите препоръчват да добавите малко царевично брашно в тенджерата. Достатъчно е две супени лъжици от продукта да се разредят в 100 мл вода, след което да се смесят в супата заедно с подправките. Останалата част от рецептата не се променя.
Невероятно мезе - пилешки сърчица със сос и гъби
Оптималният хищник: Скачащ от дървета крокодил не оставя шансове на враговете си
Кървав екшън в София
Огромна драма във Ф1! "Лудия" отново е в играта, наказаха Ландо
Какви са условията на Натали към Орлин
Високи нива на две големи реки в страната
Почина известен български журналист
Наводнения до България
Жители на Айтос стартираха петиция срещу синята зона
Още арестувани след голям скандал в Турция
