Готвачите слагат това в пилешката супа и тя става невероятно вкусна
Една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие
Пилешката супа е не само лесна за приготвяне, но и изключително здравословна и вкусна. Много домакини се стремят да подобрят обичайните рецепти за това апетитно ястие.
Но само тези с повече опит знаят как да направят пилешката супа по-вкусна. Те използват една допълнителна съставка, за която останалите дори не предполагат, че може да се използва при приготвянето на това ястие.
Съставката, която ще направи пилешката супа по-вкусна от всякога
Говорим за орехи, които ще направят класическото ястие по-вкусно. Ядките първо трябва да бъдат намачкани с нож или смлени в хаван. Добавете ги заедно със зеленчуците половин час след кипване на бульона. След това варете супата още 15 минути.
Експертите препоръчват да добавите малко царевично брашно в тенджерата. Достатъчно е две супени лъжици от продукта да се разредят в 100 мл вода, след което да се смесят в супата заедно с подправките. Останалата част от рецептата не се променя.
Мигрената ще се признава за хронична болест
Бърз ремонт: Асфалтирането на Аспаруховия мост завърши за една нощ
Защо Папа Лъв XIV избра Турция за първа задгранична визита
Колумбийският президент: Натискът на САЩ върху Венецуела е заради петрол, не заради наркотици
Apple си връща трона: iPhone 17 изстрелва компанията на върха на световния пазар
2 млрд. лв. печалба в хазарта, 70 млн. за тотото: защо държавата търси концесия за 15 години
