

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте ги
С тяхна помощ ще съкратите неприятния процес и ще улесните работата си
И не забранява въглехидратите
Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца
Ето я рецептата
Меко и крехко тесто, апетитен вискозен пълнеж. Изглежда страхотно, има страхотен вкус
Сред най-честите въпроси, вълнуващи домакините, решили да освежат и обезмирисят хавлиите си със сода за хляб, е къде се поставя тя
Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя
Трябва да започнете, като откриете причината за замърсяването