

- Отивай пеша, ей къде е магазина...

- Пригответе се за алкохолен тест!
- А какъв алкохол ще пробваме?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Няма да повярвате, но стават точно за 15 минути
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Стават за нула време, веднага ги пробвайте
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Вижте как да го приготвите
Това е стар сладкарски трик, който малко хора познават
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Трябват ви само няколко съставки