

брачната халка.

- Ох, изморена съм и си лягам! Ти си лесен, утре няма да ставаш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Стават за нула време, веднага ги пробвайте
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Вижте как да го приготвите
Това е стар сладкарски трик, който малко хора познават
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Трябват ви само няколко съставки
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря