

- Ееех наборе, по наше време за да видиш дупето, трябваше да разгърнеш гащите, а сега за да видиш гащите, трябва да разгърнеш дупето.

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжът ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Вижте как да го приготвите
Това е стар сладкарски трик, който малко хора познават
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Трябват ви само няколко съставки
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Опитайте и сами ще се убедите, че домашният любителски хляб е много по-вкусен и ароматен от този в магазина