

- Ееех наборе, по наше време за да видиш дупето, трябваше да разгърнеш гащите, а сега за да видиш гащите, трябва да разгърнеш дупето.

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжът ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Как да ги приготвим
Идеални за бърза закуска през уикендите
Отлична рецепта за пухкаво изкушение, чийто вкус много напомня на любимите ни еклери
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Готови са буквално за 5 минути
Крем питата става много лесно по тази рецепта
Практичните умения те придобиха чрез участие в проекта на тема „Ресторантьорство и екосреда“ по програма „Еразъм+“ в Северна Италия
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Имам рецептата от изселничка
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути