

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето рецептата
Процесът на приготвяне на тестото ще отнеме не повече от 15 минути, а след още 40 минути на масата ще има домашно приготвен топъл сладкиши
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Можете да й се насладите по време на закуска между закуска и обяд или на обяд или вечеря
С пълнеж по избор
А плънката е мека като крем, направо божествен вкус!
Картофи, кашкавал и шунка са основните продукти, от които се получава изобилно, сочно и изключително вкусно ястие
Може да го забъркате лесно с четири съставки, става както за обяд, така и за вечеря
Освен това са и много трайни – колкото повече седят, толкова повече омекват и вкусът им става по-наситен
Вижте какво ще се получи накрая