

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много ще изпуснете, ако не опитате
Вижте рецептата
Опитайте го още днес
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Изяжде с още докато е топъл
Трябва ви бутер тесто и любими продукти за плънката
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Оказва се, че тя може да бъде полезна в домакинството на всяка добра домакиня
Толкова е проста рецептата, дори и начинаещите кулинари ще се справят