

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Бързо, лесно и вкусно
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Колкото и да направя, никога не ни стига
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден
Висок, пухкав и много ароматен - всичко благодарение на лимона
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Тук ще откриете мултикултурното лице на Турция с невероятна кухня, което си струва да посетите