

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От ранните часове по главната ухае на вкусни печива
Предлагаме ви 3 свежи идеи
Концесионерът на пясъчната ивица запази миналогодишните антикризисни наеми - между 60 и 90 хил.лева за целия сезон
31-годишният ливанец, който сега е стажант в ресторанта на шеф Петър Михалчев се надява на семейство с гаджето си Цвети
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
Най-добрият естествен източник на ценния минерал е храната, която консумираме
Кренвиршите, майонезата и безалкохолните в челните позиции
Солените фъстъци са едни от тях
Използвайте кайма смес от свинско и говеждо в съотношение 60-40%
Ето какво е важно да знаете