

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Крехко и вкусно месо на тиган
Ето как да го приготвите
Двубоят противопоставя Тодор Николов срещу Мирослав Фърладжов
Електронното управление се превърна в мръсна дума, защото ГЕРБ успяха да изхарчат над 2,5 млрд. лв., без почти нищо да свършат, коментира Мирчев
Основните компоненти на това ястие са ориз, месо, марината и подправки
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
Мястото е емблематично за целия модел, по който държавата мачка едни и обслужва други - мачка нас и вас и обслужва Доган и задкулисието, обяви съпредседателят на Демократична България
Вкусни рецепти, които да направите у дома
Вече ухае на есен
Прави се марината от сол, захар и мед