

- Чичо, колко е часа?
- Рано е да се каже, малчо.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Лукът не е хубаво да се съхранява на топло – там много бързо започва да загнива
Приготвя се много бързо, а продуктите за нея ги има във всяка кухня
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
Ето я тайната
Ще се влюбите в тази рецепта
Джеймс показа на младите звезди Дончич и Едуардс, че още има какво да учат от него
Дончич унищожи баскетболно Далас в дерби от НБА
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница