

- А бе изпих го, но не усещам да ми става по-добре.
- Е как ще усетиш, като не си специалист?

- Еми... за проктолог съм много весел. За венеролог съм много приказлив. А за гинеколог съм много влюбчив!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С много вкусна плънка
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
По борсите цената на пилешкото месо се вдига с 0,8 на сто до 6,57 лева за килограм, а тази на яйцата (размер М) отстъпва с 1,3 на сто до 0,31 лева за брой на едро
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Тези пикантни топчици с кашкавал направо се разтапят в устата