

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Главният готвач и телевизионна звезда Майкъл Киарело издъхна на 61 години
И показа на нашите ресторантьори колко са далеч от „звездите на Мишлен“
Качил е минимум 20 кг
Цвета Караянчева изнесе кърджалийски кулинарен курс, но май не я харесаха
Всяка хапка ще бъде приготвена с любов и внимание
Преди да поставите нарязаните картофи в загрят тиган или друг съд с мазнина, трябва да се залеят с вряща вода и да се държат в нея за 3-5 минути
Увеличението е с 4% спрямо финансовата рамка за миналата година
Кариерата на един от бъдещите съдии в „Мастършеф“ наистина е забележителна
Полагаме усилия, за да са доволни гостите и от години наред имаме едни и същи клиенти, споделя Радостина Симеонова, която е управител на хотел
При нас супата е с такава цена.,защото залагаме на качеството, а накрая при сервиране добавяме и шафран, който прибавя допълнителен аромат на супата, във Франция същият продукт струва 150 евро, казва главният готвач Теодора