

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Прибавянето на няколко лъжици майонеза превръщало баницата в истински кулинарен шедьовър
Богата шоколадово-лешникова плънка, увита в слой крехко маслено тесто – наистина кралско изкушение за всички, които обичат сладичкото
Никулденската инициатива е изцяло финансирана от собствениците на семейната компания
По традиция, през декември, стартира и томбола със страхотни награди във всички магазини „Жанет“
Празнична програма за настроение всеки ден ще изпълва всеки ден пл. "Тройката" чак до Нова година
Възпитаниците му получиха куп награди на кулинарен конкурс във Варна
Тя е идеална за студен зимен ден и най-вероятно вече имате тези съставки у дома
Той ще се проведе на 7 декември, събота, от 12:00 часа в Етнографския музей в Бургас
В тази статия ще ви запознаем със стъпките за създаване на най-вкусния пълнен шаран
Бургас ще има петима нови почетни граждани, които ще бъдат удостоени навръх празника - Никулден