


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Гергьовден бележи началото на пролетта
Става страхотен
Това е най-сполучливата и лесна рецепта
Грехота е да не опитате да го направите
Трябват ви само люспи от лук и цветове от хибискус
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Наказателният списък обхваща диаманти, конци за зъби, колбаси, ядки и соя
Има си известни тънкости, с които трябва да сте наясно, ако искате накрая козунакът да очарова цялото ви семейство
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб