


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бъркаме се 20-25 лева
Ето я рецептата
Ястието е страхотно на вкус, приготвите ли ги веднъж, ще се влюбите и ще предпочитате този вариант пред “месния”
Тестото трябва да се омеси бързо, това е основното и единствено правило за успех, пържат се много бързо и набъбват като еклери
Тестото е меко като памук, а вкусът е като на истинска пица
Сигурни сме, че ще отворите уста след като изчетете следващите редове
Това обаче не важи за всички продукти в нашето ежедневно меню
Те са богати на антиоксиданти
В последните години тази странно красива риба се вижда все по-често закачена на рибарските куки в Бургаския залив
Много е трудно да се каже какво е съотношението между българската и вносната продукция в момента