

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този десерт е вдъхновен от популярния немски сладкиш „Zupfkuchen“
Перфектен десерт за всеки повод
Впечатлява с богатия си вкус и различните текстури
Кефирът запазва тестото невероятно меко дори на следващия ден, ако случайно не се изяде цялата веднага
Това е класика в домашната сладкарска традиция
След престой в хладилника тортата става сочна и топяща се в устата, а наситеният орехов вкус ще я направи ваш фаворит
Направете рачел от динени кори
Тя се прави с кисело мляко, става сочна и много вкусна
Вижте как да го приготвите
Крем питата става много лесно по тази рецепта