×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

АБВ, "Движение 21" и "Гергьовден" обърнаха гръб на БСП и НФСБ в Бургас, не искат общ кандидат за кмет


АБВ,  "Движение 21" и "Гергьовден" обърнаха гръб на БСП и НФСБ в Бургас, не искат общ кандидат за кмет
Христина Секлемова и Георги Бинев отидоха преди дни до центаралата на БСП да чуят социалистите, но днес заявиха, че нямат намерение да излизат с обща кандидатура с тях
Тема в развитие
Димитър Николов е сериозна кандидатура, в която е инвестирано много, но знаем как да му се противопоставим БСП даде заден за собствен кандидат-кмет, търси кой независим да изправи срещу Димитър Николов Миков неадекватен: БСП ще издигне кандидат-кмет в Бургас. Независимо дали самостоятелно (ВИДЕО) Кой ще поведе фронта "Анти Николов" наесен: Стратиева, Хайк или Вагенщайн? Георги Кадиев: БСП е в тежка идеологическа криза. Не може в Бургас да издигаме общ кандидат с патриотите АБВ, "Движение 21" и "Гергьовден" обърнаха гръб на БСП и НФСБ в Бургас, не искат общ кандидат за кмет БСП и ПФ стиснаха ръце: търсят надпартиен кмет, работлив и да не върши глупости БСП с мисия в Бургас: Клати АБВ в подкрепата за кмета на ГЕРБ Димитър Николов, дърпа ги за общ ляв кандидат БСП и АБВ се разбраха за бъдещия ОбС в Бургас, кандидатът за кмет остава неясен Вече е факт! Никой не иска да е кмет на Бургас, и Мосинов от БСП се дръпна Патриотичният фронт предлага на д-р Лорис Сайян да е кандидат-кмет на Бургас БСП-Бургас и „Движение 21“ умуват как да бутнат кмета Николов Ако Патриотичният фронт в Бургас изведе достоен кандидат-кмет срещу ГЕРБ, в БСП сме готови да го обсъдим
виж още
скрий
14 Май 2015, Четвъртък, 20:36 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

На тази среща са партии от 50 нюанса червено, ние сме друга гама, каза общинският съветник Стефан Цинцарски


Представители на "Движение 21", на АБВ  и на "Гергьовден" в Бургас днес не седнаха на една маса с БСП, НФСБ, СЕК и ВМРО, за да обсъждат възможността за общ кандидат за кмет ( за срещата по инициатива на НФСБ виж тук).

"Аз лично ги поканих, но те имат своите мотиви, за да не са тук, трябва да ги попитате", каза общинският лидер на социалистите Евгений Мосинов. Той посрещна общинските представители на двете формации - Христина Секлемова от "Движение 21" и Георги Бинев от АБВ, в две поредни седмици в централата на БСП на среща за предстоящите избори. След разговорите им тогава взаимоотношенията изглеждаха видимо дружелюбни и дори, че предстоят общи действия за вота за кмет наесен. От местните централи на двете партии обаче още тогава не даваха заявки, че ще участват заедно със социалистите в предизборната битка. Днешното отсъствие на Секлемова и Бинев от срещата беше допълнителен знак, че намеренията им са тотално различни.

"Не се отзовахме на поканата, защото няма да участваме в никакви коалиции. Ще излизаме с отделна листа за общински съветници, а за кандидат-кмет е още твърде рано да говорим. Едно обаче категорично мога да кажа - ние не сме лява партия", заяви Секлемова днес в отговор на въпрос защо не присъства на срещата, инициирана от НФСБ и БСП.

Георги Бинев каза, че партията не е пратила свои представители по решение на ръководството. "Никога не сме казвали, че ще имаме обща кандидатура. Още нито ние, нито другите партии са предложили кандидати. Нека да ги видим и тогава ще ги обсъдим. Възможен е дори вариант да имаме своя кандидатура", каза Бинев пред Флагман.бг.

От Движение "Гергьовден", което е част от десния политически спектър в Бургас и е сред партиите, подкрепящи кмета Димитър Николов, изобщо не подложиха на съмнение причините за отсъствието си от днешните преговори. "С мен не е разговарял никой, а и съм на работа през деня, за да присъствам на подобни разговори. Но освен това на тази среща са присъствали формации от спектъра 50 нюанса червено, при които ние нямаме място. Нашият цвят е по-различен", каза Стефан Цинцарски, общински съветник от "Гергьовден", който е член на групата на Синята коалиция. Тя на местните избори през 2011 година беше съставена от партиите СДС и ДСБ, които днес са в Реформаторския блок. Същевременно пък още преди седмица почетният председател на партията Любен Дилов-син заяви, че "Гергьовден" ще издигне вероятно собствен кандидат, въпреки симпатиите си към кмета Николов.

„На срещата ме покани областният лидер на НФСБ Ангел Божидаров, благодарих му и отговорих, че нямаме място там. Има наши структури в региона, които търсят сътрудничество с НФСБ и ще говорим конкретно с тях. Но в Бургас ние си имаме ясно място и то не е на тежка опозиция на сегашния кмет и администрация”, каза областният лидер на „Гергьовден” Георги Маринчев, който е зам. председател на партията на национално равнище.

Отсъствието на Реформаторския блок е логически обяснимо, тъй като през двата мандата на кмета Димитър Николов, СДС и ДСБ, които са част от коалицията, са в подкрепа на градоначалника. Преди тези избори реформаторите дадоха заявка, че ще имат собствен кандидат за кмет и своя листа за общински съветници. Активно в момента се коментира, че един от вариантите за техен претендент е Живко Табаков, който е общински лидер на Движение България на гражданите - формацията на вицепремиера Меглена Кунева, както и съветник в Министерството на туризма.

В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
7
Коментара по темата
7.
Politiceski trupove ...
15.05.2015 19:35:51
0
1
Stiga s tezi MYRSHI ste ni zanimavali, be hora. Deset kreizita si namerili Face grupicka po seksualni interesi i lov na klienti, ce taka se razrabotili .....ta do politikata stignali ! Nqmat 2 leva v djoba i naredeni pred vratata na Mitko Nikolov da go podkrepqli SRESHTU NEKOI MAGAZINCE, IMOTCE, IGRALNA ZALA, ADVOKATSTVANE na LUKOYL ......

Haide begaite v agenciqta s komanyonkite, ce shtangisceto vi e prigotvil amfetite i trebe da si gi barnete s Cincarceto det licno shefa na Lukoil go posoci za pojiznen direktor zalata do stadion Lazur, poneje bilo advokat a jenka mu sadia.
6.
Петър Илиев
15.05.2015 13:37:26
1
1
Секлемова и Георги Бинев ли са лидерите на АБВ?Секлемова е старо куче медалист/дърта мастия/ а тоя посерко без баща си не може да си избърше сам задника и тръгнал политик да ми става,аман от бастуни........
5.
знаещ
15.05.2015 12:07:15
2
1
Ами да Ви кажа, ако не знаете - ДБГ има най-висок резултат от всички партии в РБ. Именно те вьзкресиха полу умрели партийки като БЗНС и ДСБ.
4.
Eeee
15.05.2015 10:15:32
0
5
Ееее,ако издигнат Табаков,веднага отивам и ставам член на БСП.....Стига,де,то ясно ,че има лев да си финансира кампанията/то е ясно чий човек е/ ама за 30 сребърника ли ще се предадат...Освен това ,партията на Кунева ли е с най-големия електорат тук от целия РФ ,та и кадрите им ли са най-подготвени.Като гледам...не.
3.
Burg fuck USA
15.05.2015 09:02:02
5
4
Ей Обама ,като си толкова наясно с всичко управлявай ти бе к'во седиш и спамиш само
2.
33333
15.05.2015 08:10:29
1
13
Е тая пък Секлемова......е нямам думи просто,кога започна и от политика да разбира.На всяка тенджера,похлупак!
1.
Бург USA
15.05.2015 00:19:02
8
17
Драги Бургазлии,
Учете езици и предимно English да ви стане втори език. Учете software programming. Yчете медицина и технологии. Учете finance. Иначе ей такива убитаци ще ви управляват. Ако сте Европейци, никога не допускайте някой който няма западно образование и бизнес постижения, да ви управлява. Никога червен, никога комунисъ или националист. Европа е за Европейци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори