×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вече е факт! Никой не иска да е кмет на Бургас, и Мосинов от БСП се дръпна


Вече е факт! Никой не иска да е кмет на Бургас, и Мосинов от БСП се дръпна
С Евгений Мосинов се съобразяват и от Патриотичния фронт, но БСП е без ресурс – организационен и финансов, за да изведе успешна кампания
Тема в развитие
Димитър Николов е сериозна кандидатура, в която е инвестирано много, но знаем как да му се противопоставим БСП даде заден за собствен кандидат-кмет, търси кой независим да изправи срещу Димитър Николов Миков неадекватен: БСП ще издигне кандидат-кмет в Бургас. Независимо дали самостоятелно (ВИДЕО) Кой ще поведе фронта "Анти Николов" наесен: Стратиева, Хайк или Вагенщайн? Георги Кадиев: БСП е в тежка идеологическа криза. Не може в Бургас да издигаме общ кандидат с патриотите АБВ, "Движение 21" и "Гергьовден" обърнаха гръб на БСП и НФСБ в Бургас, не искат общ кандидат за кмет БСП и ПФ стиснаха ръце: търсят надпартиен кмет, работлив и да не върши глупости БСП с мисия в Бургас: Клати АБВ в подкрепата за кмета на ГЕРБ Димитър Николов, дърпа ги за общ ляв кандидат БСП и АБВ се разбраха за бъдещия ОбС в Бургас, кандидатът за кмет остава неясен Вече е факт! Никой не иска да е кмет на Бургас, и Мосинов от БСП се дръпна Патриотичният фронт предлага на д-р Лорис Сайян да е кандидат-кмет на Бургас БСП-Бургас и „Движение 21“ умуват как да бутнат кмета Николов Ако Патриотичният фронт в Бургас изведе достоен кандидат-кмет срещу ГЕРБ, в БСП сме готови да го обсъдим
виж още
скрий
05 Май 2015, Вторник, 20:09 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ снимка: Флагман, архив

Предлагат се най-различни варианти, но липсва реална личност

„Интересна е ситуацията в Бургас,  досегашният кмет не заявява намеренията си. Остават няколко месеца до изборите, а той дори не заявява формата, под която би се явил на тези избори. В града има много проблеми. Колкото и да казваме, че се усвояват евросредства, стои въпросът, как се усвояват те. Колкото и да казваме, че градът се е променил, възниква въпросът, с цената на какво и на колко. А недовършените проекти са немалко, заемите са немалко и тежат. Отново удължихме усвояването на банковия заем по проекта Флора. В града мърморят и недоволстват от обслужването от страна на общинската администрация. Досегашният кмет трябва да пристъпи към отчет на свършеното, което е нормално и логично, и да заяви своите намерения”. Това са думи на общинския лидер на БСП Евгений Мосинов, който, поне засега, е номинацията на Столетницата за кандидат-кмет наесен.

Мосинов прави коментар на ситуацията пред сайта Бургасдрийм на 1 май, малко след честването на Празника на труда, когато от него се очаква да покаже боен дух и готовност за битката наесен. Той обаче продължава с анализа така:  Всички опозиционни партии трябва да преценяват своето поведение чисто стратегически, с оглед поведението на кметството. Формулата, която се търси в момента, е една обща кандидатура на опозицията и на левицата. На досегашния начин на управление, който е доста едноличен, ние трябва да противопоставим единна кандидатура на бургазлии. Искам кметът ни да е роден в Бургас. Искам кметът ни да обича града си, да му мирише на море, да е мирисал морето и да е отговорен. Не само да се харесва на бургазлии, но и да е отговорен, да има смелостта и отговорността да реши проблемите. Защото той ще трябва да плаща всеки месец по около 700 хиляди лева на банките. Това е годишно по около 8 милиона кредит, да не прави глупави постъпки като влагането на 24 милиона само в една банка. Искам кметът да не е на една партия, да е на бургазлии. Контактували сме с няколко личности, интересни варианти – лекари, академични лица, хора, които работят в университети”, казва Мосинов, но няма предвид себе си, виждайки се в друг контекст - тежестта на управлението трябва да се премести от личната власт на кмета към Общинския съвет.

„Общинският съвет трябва да е вместо място за шумна и ефектна размяна на реплики стил „Дражев“ и „Божидаров“ (лидери на Патриотичния фронт в ОбС, р.б.), нещо сериозно. Какво се случва – караме се един час и после се пробутват 20 точки, ей така, набързо, вместо да се дискутират сериозните неща. Циркаджилъкът трябва да излезе от Общинския съвет и там да има разумно обсъждане.

Чувам от ГЕРБ, че всички са вперили поглед кого шефът ще преназначи в листата за общински съветници. Докато при нас, всички, включително и аз, ще бъдем подложени на процедура на вътрешни избори, отчети и събрания. Считам, че разбирам от местно самоуправление и съм показал, че виждам проблемите на този град. Никой не критикуваше Синята зона, аз бях първият. Всички си говореха за стадион „Черноморец”, но никой не пое ангажимент, когато трябваше. Сега много са героите и много са критиците. Мисля, че е дошло време местното управление, този бюджет от 140 милиона, да го предоставим не на дяснопартийна фигура, не на зам.-председател на някоя национална партия, а на човек, който не е така свързан с партиите”,
добави общинският съветник от БСП.

В заключение Мосинов разкри, че по всяка вероятност няма да се кандидатира за кмет, а ще се търси обща кандидатура с левите парии и Патриотичния фронт.

„Възможно е да се кандидатирам, но по всяка вероятност няма да го направя. През май предстоят консултациите ни с други партии от Левицата и с Патриотичния фронт. Много ми се иска да покажем, че опозиционността на дясното управление на Бургас може да излъчи общ кандидат”, завърши Мосинов.

При това изчерпателно мотивирано лично становище, излиза, че Мосинов се отдръпва от надпреварата. Втората политическа сила в Бургас – Патриотичният фронт също няма реален вариант, след като поканата им към д-р Лорис Сайян не бе приета. Валери Симеонов е пределно наясно, че в собствените му редици липсват хора на местно ниво, които биха могли да бъдат избрани мажоритарно. И за него остава единствен вариант да се върне тук и самият той да излезе наесен. Последното обаче никак не му е по вкуса, тъй като жълтите павета на столицата му показаха нови  хоризонти за лична изява.

Към момента около Димитър Николов затишието става все по-осезаемо и той все повече се затваря в себе си. Дори самият областен лидер Димитър Бойчев не знае какво ще бъде крайното му решение.

Флагман разполага с информация, че заради опасност от обезличаване на трите големи партии в Реформаторския блок – ДСБ, СДС и „България на гражданите“, вероятността да издигнат собствени кандидатури е много голяма. Вече имало решения за големите градове, но не и за Бургас. Ако се стигне до този вариант, от СДС ще е Вълчо Чолаков, от ДБГ – Живко Табаков. Но това е само хипотеза.

И така, навлизайки в месец Май 2015 г., Бургас е изправен пред невиждана досега безизходица – никой не иска да е кандидат за кмет. Дали защото всички знаят за това, от което се опасява Мосинов, или заради това, че се носят всякакви слухове – най-страшните, че Димитър Николов е притискан от политико-икономически кръг, свързан с реализацията на европроектите, поставяйки му условия, които трудно би могъл да изпълни без да влезе в ущърб със закона.



Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
38
Коментара по темата
38.
DA SI HODI MOMATA, VREME E za KRASI STOICEV
06.05.2015 22:16:53
4
1
Shto da e samo Nikolov ......, kakvo mi e i na KRASIMIR STOICEV da izrastne ot zam.kmet ve4e i v KMET !

Ima si dve vishi obrazovaniq, govori perfektno cetiri ezika, naceten, ikonomist i magistyr po finansi i upravlenie, menidjmynt i marketing.

Az predlagam za kmet KRASIMIR IVANOV STOICEV.
37.
алекс
06.05.2015 21:23:45
3
3
Митко Николов е единствения кмет,спечелил със 72%! И пак ще спечели! И ако всички,които го плюят са направили и 1/100 от това,което той е направил,тогава могат да говорят!Ама злобата край няма!
36.
sv
06.05.2015 21:00:15
0
2
kato sa navarzani kato svinski 4erva tia izrodi t.e. te si znaqt bakiite i vsashnost nikoi ot totalitarnata varxyshka ne iska da go qde zaradi drygia ... ama gledaite im seira i kak pak shte si postavqt texen, da ima spokoino razdavane na obshtestveni pora4ki; kak da e lesno da si kmet kato oshte s vlizaneto vav funktsii si dlajnik na 4ervenata totalitarna mafia i kato si im bil busho i ma6a ... vsi4ki tia urodi deto se otdrapvat v o4akvane na kokala zaslujavat publi4no bi4uvane i izklu4vane dojovot ot politikata i darjavnite postove; mrasni komunqgi , a nqkoi se 4udqt , 4e imalo zloba , ne zloba ami ne znam kakvo shte ima ako se vaorajat xorata, mama im korumpirana izrodska
35.
S.P.
06.05.2015 20:50:18
2
1
dolni totalitarni intriganti, nqmalo koi da iska da e kmet !!! lajiii, lajiii, lajiii i pak laji

4ervenata napast, nqma otarvane ot tia gnusni prodajni svine mamka im 4erviva

nqmame nyjda ot partiinite svine, i az moga da sam kmet i ti i po4ti koito i da e ...
34.
до 21
06.05.2015 19:10:33
1
1
21, ти си единствения здрaвомислещ тукa. Остaнaлите сaмо мрънкaт и се оплaквaт, кaто дори не знaят от кaкво. Много коментaри, a нищо смислено.
33.
моряк
06.05.2015 18:58:10
2
4
Изберете Бенчо,той е роден в Бургас завършил е висшето училище за трактористи обича града, морето и неговите трудови хора,много е добър и на табла
32.
Йовчо
06.05.2015 17:10:17
1
5
Мосинов не случайно набляга на заемите, лихвите и "загубените" 24 милиона в КТБ. Малко бургазлии знаят колко струва всичко направено в Бс. И никой не пита нищо, всички си траем ! Как така едновременно Общината дължи пари на редица частни фирми, а в същото време милиони трупат лихви ??? Какъв % от парите "изчезват" 10-20-50 ??? Въпроси без отговор !
31.
С. С.
06.05.2015 16:08:40
7
5
Всички партии се страхуват да излъчат кандидат за кмет защото се страхуват,че са обречени на провал. Николов няма конлуренция за сега и всички бургазлии очакват със затаен дъх неговото решение и дано то да натежи в полза на тези хора които през 2011 г му гласуваха безрезервно доверие. Никой кмет в България не получи 72 процента от доверието на съгражданите си той беше единствен. Ако се кандидатира за трети мандат го очакват много повече гласове. Бургазлии го обичат, а той я заслужи тази безрезервна обич!
30.
РП
06.05.2015 11:14:08
9
10
Бургазлии си харесват кмета. Това са трима тролове които по свои лични причини плюят по форумите. Явно преди при брадатия са гепили много и сега не им се отваря парашута.
29.
FREE BULGARIA
06.05.2015 10:04:33
14
8
Kmeta e prazen hui. Kude sa amerikanskite fabriki???? Kude e biznessa? Sus tozi mazen ruski akcent ne mi go hvali....prodajnik.
28.
До 22
06.05.2015 09:58:23
10
11
Бургазлии си харесват кмета. Това са трима тролове които по свои лични причини плюят по форумите. Явно преди при брадатия са гепили много и сега не им се отваря парашута.
27.
До 22
06.05.2015 09:58:22
8
11
Бургазлии си харесват кмета. Това са трима тролове които по свои лични причини плюят по форумите. Явно преди при брадатия са гепили много и сега не им се отваря парашута.
26.
Р
06.05.2015 09:38:20
14
14
По-голям КРАДЕЦ от Николов едва ли има, но НАЙ-ЖАЛКОТО МЕКОТЕЛО е Мосинов
25.
тролея
06.05.2015 09:37:27
9
16
Бургас спрямо останалата част от страната като изключим София е песен! Просто обиколете другите градове. Лошото на града е, че няма бургазлии, а само брутални селяци и "турци" от Балкана...
24.
boiko
06.05.2015 09:35:17
2
12
като прочетох коментарите и виждам, че има много кандидати за кмет на града.разбира се трябва и някой да ги избере! и още да им стиска, че то да плюеш анонимно е лесно, но за кмет на Бургас ,"се иска и акъл"!!
23.
Идей
06.05.2015 09:06:17
12
13
Николов Кмет !!!
22.
ПП
06.05.2015 08:07:40
10
24
Бургазлии, вие ако не си харесвате кмета, направете една обиколка из другите български градове да видите за какво иде реч. Ще тичате обратно да гласувате с две ръце.
21.
Бургазлия
06.05.2015 06:21:35
6
26
Като чета коментарите,разбирам че никога няма да се оправим,защото има много лоши,злобни и некомпетентни хора които си мислят че много лесно ще се справят ако те са кметове.Хора спрете се,не е толкова лесно,стига с тези пари кой крал,кой взел,на кой му дали пари и т.н. Стига сте се заяждали с кмета,той и преди да стане кмет си имаше пари.Но разберете,не всичко е пари на този свят,трябва да носиш отговорност и да бъдеш човек,да направиш нещо което хората да оценят и да запомнят!Вие искате някой като Йоан Костадинов,нищо да не прави за града и да управлява 15 години........!!!!!Бургас е най модерния и красив град!
20.
joro izgrev
06.05.2015 05:17:30
7
11
tazi vesa ilieva naistina qvno e bezkrupulna. jiveq v izgrev i pred terasata mi bukvalno e razreshila nqkakav nebostargach , na tabelata pishe proektant KABANO . sega razbiram che tova e vsashnost firmata na glavniq arhitekt . KADE E PROKURATURATA I ZASHTO SPIM . idvat izbori , kmete sabudi se !!!!!
19.
kabano
06.05.2015 05:15:41
7
7
vsichki sumichki pri nas , znaete si , samo taka moje da stroite vsichko nezakonno v burgas !!!!! KMETE blagodarim ti che ni posteli za da vzimame rushveti i da pravim nezakonni raboti
18.
glaven arhitekt
06.05.2015 05:14:15
1
10
ne sam kradla , samo chrez moqta firma KABANO koito i da doide pri men vednaga mu vdigam edna sgradichka s pokazateli kakvito si PLATI . planirane v tozi grad ne pravq , samo smetkata si gledam !!!!!!
17.
VESA ILIEVA
06.05.2015 05:12:09
6
10
KMETA NI E NOMER EDNO , DA SE OSVOBODI OT HORATA KOITO GO DARPAT NAZAD ZARADI RUSHVETI I GNUSNI PROEKTI KATO VESA ILIEVA
16.
гласоподавател
06.05.2015 03:12:18
14
16
Ако смятате,че която и да е друга кандидатура би била по-подходяща от тази на Димитър Николов, значи имате нужда от психотерапевт. Може да попитате Валери Симеонов за неговия,с Волен ходеха при един и същ едно време
15.
читатель
06.05.2015 01:08:37
9
5
по-малоумен коментар не съм чел
14.
корумпиран
05.05.2015 23:26:06
8
7
Ша съ опрая, обещавам. и мен и семейството си ша опрая до девето или десето коляно
само да ме изберете, ша увелича заемитеобщината тройно, щe izkopaq o]e osem dupki, моля ви
подкрепете мееее
13.
корумпиран
05.05.2015 23:23:03
8
7
закон за местните избори: Чл. 35.
(3) Право да посочва и регистрира независим кандидат за съветник или кмет имат:
....
2. (изм. - ДВ, бр. 69 от 1999 г.) за кмет на община - 500 избиратели от общината;
....
(5) (Изм. - ДВ, бр. 69 от 2003 г., доп. - ДВ, бр. 63 от 2007 г., в сила от 03.08.2007 г.) Списъкът по ал. 3 трябва да съдържа трите имена на избирателя - български гражданин, който подкрепя кандидатурата, постоянния му адрес в общината, съответно в кметството, единния граждански номер и подпис. Когато кандидатурата е подкрепена от гражданин на друга държава - членка на Европейския съюз, списъкът по ал. 3 трябва да съдържа имената, номера на личната карта или паспорта, номера на удостоверението за пребиваване и датата на регистрация, посочена в него, адреса на пребиваване в съответната община или кметство и подпис.

Ще събера ли 500 подписа за да съм кандидат за кмет ?
12.
Няма логика
05.05.2015 22:14:33
6
32
Защо му е на Евгени Мосинов да става кмет???
„ Кметът на Царево Петко Арнаудов и юрисконсултът адв. Евгени Мосинов са ощетили общината със сключването на сделката за продажба на 130 декара земя на първа линия край морето на плажа "Корал"разследване на Mediapool установи, че терените на "Корал" са придобити през 2002 г. по 7 долара на кв. метър или 1 800 000 лева, а през 2006 г. са препродадени чрез свързани фирми на цени от 175 до 400 евро на квадрат. Сделките са донесли на собствениците на "Витатур Инвест" близо 30 милиона евро печалба
11.
a
05.05.2015 22:12:10
3
9
1. Кога Мосинов е обявявал че ще се кандидатира за кмет, та сега да се отдръпва?
2. Кога Николов е заявявал че няма да се кандидатира?
3. Разполагате ли с инфо, че Бойко Борисов пристига през май и лично ще обяви кандидатурата на Николов?
10.
Haide na CIRKA politiceski.
05.05.2015 21:56:49
6
12
SLED VIDNATA CELUVKA MEJDU MOSINOV i NIKOLOV, na rojdenniqt den advokata v nedelq , qvno sa se eazbrali . Mosinov da si stoi v saveta, Dimityr Nikolov v obshtinata, a Valeri Simeonov shte igrae vecniqt neuspql KANDIDAT KMET za treti pyt.
Cirka pak trygna na turneto si , nareceno "Mestni kmetski izbori".
9.
бургаско магаре
05.05.2015 21:41:28
18
16
А Кмета за несменяем ли се смята ?
8.
корумпиран
05.05.2015 21:40:53
9
12
Не ве 7, от кръга на подтиснатите съм. Не харесвам тоталитарни управления.
7.
5
05.05.2015 21:22:57
11
4
5, ти да не си от кръга на притискащите?
6.
Бреее
05.05.2015 21:20:55
9
9
Бре, че как изчисли тез работи? А политико икономическия кръг, който притиска кметове? И кой е този кръг?
5.
корумпиран
05.05.2015 21:14:30
31
45
Аз ще се кандидатирам. Досегашния кмет е вече милиардер - има кола, която струва 80 000 лева, жена му кара джип тойота за 120 000 лева, живее в апартамент за 150 000 евро, има дялове в два хотела, които се оценяват на 1500 000 лева, направи Бургас "най-разкопания град в България", града със "зоната на здрача" от която печели по над 4000 лева на ден. Община Бургас ООД е изцяло под властта на кмета. Кой не иска да е кмет ? То след този кмет трева няма да има в града. Аз искам да съм кандидат. Издигнете ме щом няма кой, аз съм съгласен да се изправя срещу никой.
4.
автора
05.05.2015 20:56:07
7
18
1. Кога Мосинов е обявявал че ще се кандидатира за кмет, та сега да се отдръпва?
2. Кога Николов е заявявал че няма да се кандидатира?
3. Разполагате ли с инфо, че Бойко Борисов пристига през май и лично ще обяви кандидатурата на Николов?
3.
да
05.05.2015 20:50:32
30
34
Николов кмет и не се разправяме с тролове!
2.
Кмета
05.05.2015 20:46:17
18
22
Скъпи мои съграждани, не се притеснявайте, пак ще ловим риба в мътната вода заедно. Отново ще гласувате за мен нали - обещавам всичко!
1.
николов крадеца
05.05.2015 20:29:35
39
41
СЕГА ТОЗИ ХИТЪР КРАДЕЦ КМЕТА НИКОЛОВ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ДА МОЖЕ ДА КРАДЕ ОЩЕ 4 ГОДИНИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори