×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-СДС обяви от Приморско: Ще спечелим парламентарния вот и ще работим за Бургаския регион (ВИДЕО)


ГЕРБ-СДС обяви от Приморско: Ще спечелим парламентарния вот и ще работим за Бургаския регион (ВИДЕО)
Регионът, малките населени места и проблемите там са важни за нашата програма, обявиха от ГЕРБ-СДС
Тема в развитие
ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургаска област с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Туроператорите пред колапс заради увеличението на ДДС, искат спешни мерки от кандидатите за депутати на ГЕРБ-СДС Ще бъдат осветени и междублоковите пространства в Бургас, моя задача е да стане бързо, категоричен е Жечо Станков Четирилентовите пътища в Бургаско и обходът на ж.к.“Меден рудник“ – целите на Андрей Рунчев в 50-ото НС Жечо Станков обясни как новият обход на „Меден рудник“ ще сложи край на тапите, заложени са средства за изграждането му В НС ще работя за повишаване на качеството на здравеопазването и въвеждането на бургаския модел навсякъде у нас Ако Бургас има свой евродепутат, как той ще бъде от полза за региона – отговаря Борислав Киров Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Жечо Станков за чаканото саниране: Наша задача е да продължи за всички безплатно и без резерви! Емил Кючуков знае формулата за стимулиране на младите предприемачи, на алтернативния туризъм и за стабилна подкрепа за земеделци и животновъди ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа В Бургас ротираха книги, вместо министри Баскетболната легенда Дечо Коешинов – от спортната зала в Айтос към 50-ото НС „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България НА ЖИВО! Бойко Борисов открива кампанията на ГЕРБ-СДС в Бургас Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа
виж още
скрий
07 Юни 2024, Петък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Ще имаме правителство, ще спазим демократичния принцип и ГЕРБ-СДС ще излъчи премиер и ще отразим вота на хората с тежестта, с която са гласували, в коалиционната си политика, обяви водачът Жечо Станков

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС закриват предизборната си кампания в Бургаска област с грандиозен концерт тази вечер в Приморско. Домакин на събитието е кметът на общината Иван Гайков. На сцената до минути ще се качат рок легерндите от Диана Експрес и рапъра Венци Венц. Флагман предава НА ЖИВО.

Преди концерта лицата от листата на ГЕРБ-СДС 2-ри МИР-Бургас в момента отправят финалните си за кампанията послания към симпатизанти. Причината именно Приморско да бъде избрана за закриване на кампанията не е случайна, тъй като кандидатът на коалицията за евродепутат Борислав Киров е родом от морския курортен град.

ГЕРБ-СДС проведе открита и позитивна кампания в последни 30 дни и ясно и категорично обяви какви ще са техните приоритети за развитието на цялата област.

Кметът Димитър Николов посочи хората от отбора на ГЕРБ-СДС и обяви: "До мен е перфектният, амбициозен и мотивиран отбор на ГЕРБ-СДС, който ще спечели парламентарния вот и ще работи за нашия регион. Умишлено сме в Приморско да закрием кампанията, защото в следващото НС поехме ангажимент малките населени места да са приоритет в нашата програма. Транспортната свързаност, общ туристически продукт, интегриране на дейностите в целия Бургаски регион, с мощната подкрепа на кметовете на ГЕРБ в Бургаска област и по Черноморието, ще направим така, че жизненият стандарт в нашия регион и качеството да се подобрят. Аргументирано разказахме на избирателите какви ангажименти поемаме и как ще ги изпълним, показахме какво сме свършили. Нашите опоненти останаха безлични и се разтопиха във времето и в пространството. За мен е важно този избор да бъде спечелен от ГЕРБ". Това бяха думите на Николов, който покани водача на листата Жечо Станков. 

"Това закриване е само символично, защото истината е, че добрите политици са 365 сред хората, чуват техните проблеми, получават и изпълняват задачи. Ще продължим да действаме, както досега", каза Жечо Станков. 
Той бе категоричен, че този екип поема ясен ангажимент да продължи и завърши работата по осигуряване на средства за детската болница в Бургас, да продължи да осигурява средства за Обхода на Бургас, г-н Николов. 

Последва обръщение към всички кметове, които присъстват: 
Г-н Алексиев, пътят, който толкова дълго очакваха хората от поморийските села Гълъбец до Горица също е част от нашата програма. 
С кмета на Приморско успяхме само за 3 седмици да се преборим път, който беше обещаван десетки месеци от други политически сили - от Отманли през Росен до Ясна поляна - да започне пълната му рехабилитация. 
Тук видях кмета на Малко Търново - 21 улици в Малко Търново. 
Жельо Вардунски - ВиК инфраструктура в населените места в община Камено.  
В Айтос - над 20 улици са проектиране и изграждане в града. 
Това са неща, които хората желаят, а ние познаваме проблема от най-малкото до най-голямото населено място", каза Жечо Станков. 
Той бе категоричен, че Бургаският регион ще продължава да бъде приоритет на всяко едно следващо правителство. Ще имаме правителство, ще спазим демократичния принцип и ГЕРБ-СДС ще излъчи премиер и ще отразим вота на хората с тежестта, с която са гласували, в коалиционната си политика, каза Станков.  
"За 3 години шест пъти ходим на избори. Много от хората са объркани, други пък - притеснени. Нашата задача е да върнем нормалността в държавата. Да приключим с инфлацията, със застоя в индустрията, с развитието на градовете, които бяха поставени под стъклен похлупак и въздухът им свършва през последните 3 години. 
Нашата работа е да се борим да изпълним задачите, които кметовете са ни дали. Да се борим за всеки един проект в Бургаския регион. Има смисъл, излезте и гласувайте, знаем каква е правилната посока", призова Жечо Станков, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Втори МИР-Бургас.
 

 






Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори