×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Емил Кючуков знае формулата за стимулиране на младите предприемачи, на алтернативния туризъм и за стабилна подкрепа за земеделци и животновъди


Емил Кючуков знае формулата за стимулиране на младите предприемачи, на алтернативния туризъм и за стабилна подкрепа за земеделци и животновъди
Кючуков е синьото лице в бургаската листа на ГЕРБ-СДС. Запален е по рафтинга и риболова, а къмпингуването и готвенето са негова страст
Тема в развитие
ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургаска област с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Туроператорите пред колапс заради увеличението на ДДС, искат спешни мерки от кандидатите за депутати на ГЕРБ-СДС Ще бъдат осветени и междублоковите пространства в Бургас, моя задача е да стане бързо, категоричен е Жечо Станков Четирилентовите пътища в Бургаско и обходът на ж.к.“Меден рудник“ – целите на Андрей Рунчев в 50-ото НС Жечо Станков обясни как новият обход на „Меден рудник“ ще сложи край на тапите, заложени са средства за изграждането му В НС ще работя за повишаване на качеството на здравеопазването и въвеждането на бургаския модел навсякъде у нас Ако Бургас има свой евродепутат, как той ще бъде от полза за региона – отговаря Борислав Киров Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Жечо Станков за чаканото саниране: Наша задача е да продължи за всички безплатно и без резерви! Емил Кючуков знае формулата за стимулиране на младите предприемачи, на алтернативния туризъм и за стабилна подкрепа за земеделци и животновъди ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа В Бургас ротираха книги, вместо министри Баскетболната легенда Дечо Коешинов – от спортната зала в Айтос към 50-ото НС „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България НА ЖИВО! Бойко Борисов открива кампанията на ГЕРБ-СДС в Бургас Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа
виж още
скрий
29 Май 2024, Сряда, 16:14 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Смелите и интелигентни решения за развитие на малките населени места в региона са сред приоритетите, на които залага Кючуков

Строителният предприемач Емил Кючуков е синьото лице в бургаската листа на ГЕРБ-СДС. За него семейството и земята са богатства, изграждащи характера. Запален е по рафтинга и риболова, а къмпингуването и готвенето са негова страст.

Като областен координатор на СДС в Бургас, той успя за кратко да изгради стабилни структури на партията в повечето общини в региона, обединявайки в тях представители на частния сектор, с морални и демократични виждания. „Аз самият съм консервативен и го доказвам с житейските си избори. Държа на традиционното семейство и със съпругата ми сме заедно още от ученическата скамейка до днес. Възпитали сме децата си да държат на близките си и да поемат отговорност“, споделя кандидатът за депутат като горд баща на гимназист и студентка по право. 

Със съпругата му имат традиция да си крадат време заедно, въпреки натовареното ежедневие

Смелите и интелигентни решения за развитие на малките населени места в региона са сред приоритетите, на които залага Кючуков, ако получи подкрепата на бургазлии на 9 юни.

Самият той прави своите първи стъпки в частния бизнес с ресторантьорство. После успешно развива на национално ниво фирмата си за недвижими имоти и надгражда постигнатото като строителен предприемач. През последните години обаче съвместява отговорностите си, връщайки се към и първата си страст – земеделието. След като завършва магистратура „Растителна защита“ в АГ  „Пловдив“, днес Емил Кючуков има овощни и зеленчукови градини, които обработва със семейството си.

Кадър от Равда - по време на предизборните срещи

„Колкото и високо да летим, рано или късно се завръщаме към истински стойностните неща  като земята. Тя учи на благодарност и търпение. Затова искам да работя за защита на стопаните, посветили се да я обработват. Радвам се, че все повече млади хора се насочват към българското земеделие. Но са им нужни повече средства от субсидии. Не искам в никакъв случай да подценявам т.нар. зърнари, но на тях не им е толкова необходима допълнителна работна ръка. На останалите земеделски стопани, овощари и животновъди са им нужни много работници. Има криза за кадри, заради възможностите за заплащане и задържане на работната ръка. Ако бъдат субсидирани, те ще могат да си осигурят и задържат хората, които им помагат.  Така ще има и трудова заетост за хората в селата и най-вече сред за малцинствата. Това не е популярна тема и често се избягва и подценява. Но именно тази помощ ще реши проблеми не само в икономически аспект, а и в социален“, коментира Емил Кючуков.

Кючуков е запален по рафтинга и в свободното си време се отдава на зареждащото с адреналин хоби

„Стимулиране на младите предприемачи, развитие на алтернативния туризъм в региона и стабилна подкрепа за земеделци и животновъди – това са мои лични каузи, на които искам се посветя в следващия парламент. Те ме мотивират да кандидатствам за доверието на хората в Бургаска област. Вече видях как бургаските депутати от ГЕРБ-СДС работят обединено за своя регион и съм уверен, че ако бъда част от 50-то НС ще бъда в силен екип, който защитава интересите на гражданите“, каза още кандидатът за народен представител от бургаската листа на коалиция „ГЕРБ – СДС“ с бюлетина 22 и преференция 106 – Емил Кючуков.

Той е убеден, че в туристическата визитка на Бургаски регион трябва да и присъстват екстремните спортове, и традиционните за региона, както и да се представят възможностите за къмпингуване.

Заедно с колегите от листата на ГЕРБ-СДС на шатрата на коалицията

Емил Кючуков е запален къмпингар. А сред спортовете, на които се отдава са рафтинг, лов и риболов. Кулинарията обаче е истинското му хоби, с което радва не само семейството си, но и приятели и близки.

 „Аз не съм политик в традиционния смисъл на думата. Но знам, че компетентността, старанието и желанието да си полезен на обществото водят до положителни резултати. На това ме е научил дългогодишният ми опит в бизнеса и се радвам на доверието  и уважението на хората, с които работя и общувам. Ако получа доверие от избирателите, ще работя за тях, както досега с отговорност и отчетност“, допълва кандидатът за народен представител.

Можете да подкрепите Емил Кючуков с преференция 106 и № 22 в бюлетината за ГЕРБ – СДС.


В категории: Бургас , Избори 2024


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори