×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа


6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа
Те са представители на общините от региона и имат своите каузи, за чието изпълнение ще се борят
Тема в развитие
ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургаска област с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Туроператорите пред колапс заради увеличението на ДДС, искат спешни мерки от кандидатите за депутати на ГЕРБ-СДС Ще бъдат осветени и междублоковите пространства в Бургас, моя задача е да стане бързо, категоричен е Жечо Станков Четирилентовите пътища в Бургаско и обходът на ж.к.“Меден рудник“ – целите на Андрей Рунчев в 50-ото НС Жечо Станков обясни как новият обход на „Меден рудник“ ще сложи край на тапите, заложени са средства за изграждането му В НС ще работя за повишаване на качеството на здравеопазването и въвеждането на бургаския модел навсякъде у нас Ако Бургас има свой евродепутат, как той ще бъде от полза за региона – отговаря Борислав Киров Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Жечо Станков за чаканото саниране: Наша задача е да продължи за всички безплатно и без резерви! Емил Кючуков знае формулата за стимулиране на младите предприемачи, на алтернативния туризъм и за стабилна подкрепа за земеделци и животновъди ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа В Бургас ротираха книги, вместо министри Баскетболната легенда Дечо Коешинов – от спортната зала в Айтос към 50-ото НС „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България НА ЖИВО! Бойко Борисов открива кампанията на ГЕРБ-СДС в Бургас Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа
виж още
скрий
23 Май 2024, Четвъртък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани

Коалиция ГЕРБ-СДС без съмнение ще е първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори, а големият въпрос е колко депутати ще прати в 50-ото Народно събрание.

Във Втори МИР Бургас амбициите са за пет или дори шест народни представители, което ще доближи партията до най-силните й резултати.

За пръв път обаче се очаква ножицата да се отвори широко, тъй първите 4 в листата вероятно ще станат част от следващия Министерски съвет, а други от челната десетка се готвят за т.нар. – втори ешалон на властта.

По този начин вратите към парламента са на път да се отворят няколко от новите лица на ГЕРБ, които са представителите на общините от региона.

Всеки един от тях има своя кауза. Те са с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани.

Ето шестима кандидат-депутати, които заслужават Вашата подкрепа:

Илиян Щерев е кандидат за депутат от Поморие. Той е на 60 години, родом от Ахелой. Завършил е бакалавърска степен по икономика на строителството в Икономическия университет във Варна (бивш ВИНС). Работил е в „Туристстрой Слънчев бряг“, отдели „Ново строителство“ и „Капитално строителство“, впоследствие е бил и управител на държавното дружество (1997-2000 година). В последните 24 години управлява собствен бизнес.

Илиан Щерев има зад гърба си и добра кариера в публичния сектор – три мандата е общински съветник от ГЕРБ в Поморие и председател на постоянната комисия по „Финанси и европейска интеграция“

Той добре познава проблемите на общината и родния си Ахелой и има конкретни решения. Една от основните му цели е да се бори за отпускане на средства за модернизиране на пристанището, ще настоява и за рестартиране на проекта за брегоукрепване, който бе замразен след края на последното правителство на Бойко Борисов през 2021 година.

Илиан Щерев, кандидат за народен представител от ГЕРБ

Светлана Чакърова е номинация на структурата в Созопол. Тя е на 33 години, завършила е „Начална педагогика“ в университет „Проф.д-р Асен Златаров“ в Бургас, а също така и мениджмънт в Стопанската академия „Димитър А.Ценов“ в Свищов. В момента работи в голяма частна болница.

Член е на ГЕРБ от създаването на партията, а от няколко години е и в общинското ръководство на структурата в Созопол.

Сред основните й приоритети са привличането на повече инвестиции в малките населени места, транспортната свързаност и развитието на историческия и културен туризъм. Категорична е, че тези компоненти са задължителни, за да направят Созопол устойчива дестинация.

Един от основните приоритети е привличане на повече инвестиции в малките населени места. Искам да се постави акцент върху опазването на историческото и културно наследство на

Светлана Чакърова е кандидат за народен представител от Созопол

Валентин Ганчев е друг от кандидатите за народни представители, представител на структурата в Карнобат. Той е на 41 години, семеен, с две деца. Средното си образование е завършил в СУ „Христо Ботев“ в родния си град, а висшето – в Бургаския свободен университет със специалност „Компютърни системи и технологии“.

От близо 20 години работи в сферата на сухопътния транспорт, спедицията и логистиката.

„Влизаме в шести поредни избори за 3 години и трябва да върнем доверието на хората в политиците. Заради това ние си поставяме реализуеми цели, които могат да подобрят живота на всички в региона. Личната ми кауза ще бъде пътната инфраструктура и подобряване на свързаността на общините с областния център, както и между малките населени места“, каза Валентин Ганчев.

Той е член е на ГЕРБ от 2007 година, а в момента е част от общинското ръководство в Карнобат. Зад гърба си има един успешен мандат като съветник (2015-2019)/

Валентин Ганчев е предложението на структурата от Карнобат

Марин Комитов от Средец е човек, който има ясна кауза – опазването и развитието на Странджа – зеленото злато на България.

Той е на 36 години, завършил НПГГС „Христо Ботев“ във Велинград, след което се дипломира като бакалавър от Лесотехническия университет в София. През 2012 година се завръща в родния си Средец и започва от най-ниското стъпало в „Общински гори“ – маркировач. Днес е зам.-директор.

„В Средец могат да се развият биоикономики от европейско ниво, да се привлекат млади хора в населените места, защото Странджа е едно богатство, което малцина оценяват. Моите лични цели са да защитават интересите на общността, работещите хора от нашата община да имат добри комуникационни пътища, за да могат да живеят в родните си населени места“, каза Марин Комитов, който е с преференция 114.

Марин Комитов от Средец ще се бори за развитието на общината и Странджа - зеленото злато на България

Андон Михайлов е представителят на Община Камено в листата на ГЕРБ-СДС във Втори МИР Бургас. Той е на 32 години, учител е в ОУ „Васил Левски“ в Българово.

Завършил е висшето си образование в университет „Проф.д-р Асен Златаров“ със специалност „Български език и история“, а след това има и няколко следдипломни квалификации, както и редица сертификати, които му дават възможност да се развива професионално.

Сред основните му приоритети влиза ясна програма за подпомагането на учебните заведения с по-малък брой ученици в малките райони, интеграцията на децата в риск, както и такива със специални образователни потребности, облагородяването и развитието на малките населени места в региона и туризма.

Андон Михайлов бе награден на тържествена церемония за успехите си в образованието

Чани Стойчев е добре познато име в политическите среди, но е ново лице в листата на ГЕРБ. Той е бивш кмет на сунгурларското село Прилеп, където управлява успешно два мандата. В момента е общински съветник. Кандидат-депутатът е на 42 години, семеен, с едно дете. Завършил е професионалната гимназия „Константин Фотинов“ в Бургас. Работил е във Военоморските сили в Атия до 2008 година.

„Запознат съм с проблемите на община Сунгурларе и проблемите на малките населени места в общината и мога да ги представя на най-високото ниво в държавата. Приоритетните проблеми – образование, здравеопазването, обществено“, каза той.

Чани Стойчев от Сунгурларе е друго от новите лица в листата на ГЕРБ-СДС

 


В категории: Избори 2024


България Всички новини
Важно е кого ще предложи ГЕРБ за премиер, може да е някой успешен кмет Важно е кого ще предложи ГЕРБ за премиер, може да е някой успешен кмет Борисов се опитва да прави хибрид от двете неща - експертен кабинет с ясна доминация на ГЕРБ Как Мария Илиева прецака Ивана за "Гласът на България" Как Мария Илиева прецака Ивана за "Гласът на България" Певицата на народа е била фаворит за ментор в предстоящия сезон, но е отпаднала заради поп звездата Румен Петков: Марков от "Величие" е осъден и няма място в парламента Румен Петков: Марков от "Величие" е осъден и няма място в парламента "Избирателите внимателно трябва да си направят анализ и да си дадат сметка какви хора искат да ги представляват в парламента, отбеляза той Откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък Откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък Смята се, че мъжът се връщал от разходката си по велоалея, където решил да се скрие от бурята Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони От Буенос Айрес Петров ръководел международна схема за банкови измами, закрилян от мастит полицейски шеф Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп И макар според запознати Камелия наистина да е смъкнала някое и друго килце, самочувствието ѝ започна да тича в неочаквана посока Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Няма информация за пострадали  Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Става въпрос за 14-15-годишни, предимно от кв. Кумлука  Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Всички деца, посетители на плажа в Слънчев бряг по време на изданието на турнира, имаха възможността да вземат участие и да се запознаят с атрактивния плажен спорт Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Кейти Пери и Орландо Блум са отказали поканата за петия рожден ден на Арчи
Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Страданието, което изпитах, беше може би най-голямото, което някога съм изпитвала през живота си, споделя колумбийската суперзвезда Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Бившият полковник американските ВВС Бейли Удуърд проговори за тайното съоръжение Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Разследващите открили видеозапис на мобилния й телефон, показващ какво наистина се е случило Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Дълги години Толев работи в сферата на телекомуникациите – първо в БТК, после в първия частен мобилен оператор „Цитрон” Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Всеки път, когато идва в страната ни, той я напуска с 60 милиарда долара, а връщайки се иска още толкова, отсече бившият US президент "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи Обвиняемите, които са взели заложници, са обвинени в тероризъм Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори