×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Евакуират ОУ "Ал. Г. Коджакафалията", получен е заплашителният имейл


Евакуират ОУ "Ал. Г. Коджакафалията", получен е заплашителният имейл
След получен имейл, директорът е издал заповед за прекратяване на учебните занятия
Тема в развитие
И терористите ни явно са пишман, но не разплаквайте повече децата ни 17 бомбени сигнала в бургаските школа, но само децата от кв. Победа днес ще се учат Две училища в жк. "Меден рудник" са в капана на кибертероризма, евакуират учениците (ОБНОВЕНА) Три дни терор по училищата от клавиатурни хулигани, евакуираха поредна гимназия в Бургас Евакуират ОУ "Ал. Г. Коджакафалията", получен е заплашителният имейл Експерт бие тревога, психари може да ни атакуват заради верижна реакция след бомбените заплахи Целта на бомбените заплахи са предстоящите избори, да се създаде паника сред хората, смята експерт Колко са затворените училища в Бургас и докога може да продължи терорът над ученици и учители Сигнал за бомба и в УНСС. Източниците на атака и подходите били едни и същи, заяви Демерджиев Затвориха още едно училище в Бургас заради бомбена заплаха (ОБНОВЕНА) Извънредно! Ново предупреждение за терор в училище Фалшиви ли са бомбените заплахи? Възстановяват учебните занятия В над 15 училища в Бургас получили терористичната заплаха Всички човешки същества са гадни копелета, умрете, пише в заплахата срещу училищата в Бургас Извънредно! Сигнал за бомба изпразни всички училища в Бургас, учениците днес ще почиват
виж още
скрий
29 Март 2023, Сряда, 09:02 ч.
Автор: Флагман.Бг

В момента ученици и персонал напускат сградата

Сигналите за поставено взривно устройство в бургаските училища валят трети ден, затвориха още едно школо преди минути. След получен имейл, директорът на ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" е издал заповед за евакуация. 

В момента ученици и персонал напускат сградата.

„Малко, след закуската, получихме сигнал по уредбата бавно и спокойно да излезем, да напуснем сградата. Изнесохме се от училището и чакаме следващите указания“, каза пък пред бТВ учителката Камелия Цветанова.

„Някои от първокласниците се разстроиха и се наложи да ги успокояваме. Изтегляме ги до площад „Тройката“ и оттам родителите ще могат да си ги приберат“, добави тя.

Съвсем скоро e-mail-ът на училището е бил сменен, но кибертеростите са успели да научат новия, уточни кореспондентът Лора Стаматис.

Това е едно от двете училища в Бургас, в които не се провеждат избори, тъй като е малко по площ. 


В категории: Бургас


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
15
Коментара по темата
15.
do #13
29.03.2023 20:54:57
0
1
И как е? Доволни ли сте, като толкова драпахте да се сред "Елита"? То учители няма в Интерната! Миналата година дирекоторът преподаваше по всякакви предмети, защото напускат и явно не можа да привлече читави учители!
14.
родител
29.03.2023 14:33:39
0
2
Ако детето иска да учи и му се учи,в което и училище да го запишеш пак ще учи!
Така,че не мислете,че учителите в това училище ще му наливат в главата уроците!!!!
Важно е децата да имат желание да учат!!!!
13.
до 3
29.03.2023 14:29:54
0
2
Не пишете глупости по форумите за връзкарите!
Детето ми учи там по адресна регистрация!
Нямаме връзки,нито пари за подкупи!
Като разговарям с родителите повечето се познаваме от мястото където живеем,съученици сме до 8ми клас,затова не плюйте по нещо за което нямате доказателство!
Може и да има някое дете на някои хора,които не живеят в района на училището,но има си изисквания и правила при приемането на учениците!
Ако имате доказателства кажете ги,а не да пишете небивалици!!!
12.
Пет
29.03.2023 12:47:55
2
2
Бъркате се нещо за връзкарите. Това беше когато откриха училището първите две години, много скоро след това се разбра, че колектива не е от най-мотивираните и връзкарите се пренасочиха. Сега там се записват само деца на псевдовръзкари и хора, които им се иска да са нещо по така, ама не са
11.
до 6
29.03.2023 12:03:00
0
0
Имаш предвид редовните училищни ИНСЦЕНИРОВКИ в САЩ! Интересно как, толкова народ, нито там, нито по света, никога не си задава въпроса защо пък на тези "откачалници" никога не им идва наум да пострелят в банка, да речем...
10.
Хахахахахаха
29.03.2023 11:35:23
4
8
В това училище и да "учат" и да не "учат" разлика няма.... нищо не се променя! Пропданала дупка!
9.
W
29.03.2023 11:28:01
1
3
Без чиновници в Бургас днес. Ще си гледат лапетата.
8.
До 1
29.03.2023 11:17:09
0
2
Редно е да бъде записано 'заплашителнияТ имейл. Проверката е повече от лесна. Обърнете изречението и Заплашителният имейл става подлог на изречението.
Учете го този език!
7.
Верно ли?
29.03.2023 11:15:26
0
7
Т.е. днес Община Бургас няма да работи, защото майките, които са на служба в Общината, ще трябва да си приберат отрочетата!
Каква ирония!
6.
Въх
29.03.2023 10:58:19
2
4
Смаяни сме от поредната дигитално сложно завързана мистерия, която службите никак не съумяват да разрешат. Ах, тези лоши терористи (защо ли напомнят за редовните училищни престъпления в САЩ), чиито похвати сочат баш на изток! Но така ще е, докато "А. за Б." е главното действащо лице на училищното ни образование!
5.
До 4
29.03.2023 10:25:00
3
13
Напълно съгласен съм, неведнъж съм виждал ученици със съмнителни субстанции!
4.
До 2
29.03.2023 09:36:12
21
29
Огромно количество от бургаските ученици внасят алкохол, наркотици, хладни оръжия и дори газови пистолети. Наистина ли мислиш, че някой злоумишленик не може да принуди някой ученик или да хване някое по-лабилно хлапе и да го накара да си "забрави" раницата някъде. И че охранителите изобщо ще забележат?
3.
бургаски
29.03.2023 09:33:42
8
17
Хахаха посегнаха на училището, където учат децата на бургаските връзкари. Бургаските връзкари са по-страшни от терористите. Кажете "чао" на тротила филмарчета :D
2.
Родител
29.03.2023 09:33:02
3
18
Аре стига с тези пушилки ве!
Почти всички училища в страната са оборудвани с камери, а на входа им има жива охрана. Е как аджеба някой външен човек би могъл да влезе и да внесе нещо?
1.
Флегман
29.03.2023 09:31:47
5
24
Добро утро. Не Ви ли омръзна от правописните грешки които допускате?
Би било редно да напишете "заплашителния" т.е от от многото имейли или "заплашителен имейл"
Мисълта ми е следната,никой не е перфектен всеки греши,но вие сте медия. Та аз когато си пиша с момиче,понякога проверявам за някоя дума когато не съм сигурен.
Хората Ви направиха за смях
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори