×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития


Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития
Тема в развитие
Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена. Вярвате ли й? Виктор от „Ергенът“ се нареди с ултраскъпото си БМВ за евтино гориво Габи от "Ергенът" готова за сватба с агент Ще има ли скоро секс в "Ергенът"? Дениз Хайрула отговори Запознайте се с русата Софи Маринова – Венета от Ергенът Защо успяла бизнес дама като Зори от „Ергенът“ бе взета на подбив от цяла България Всички говорят за Марта от "Ергенът", вижте профила й в Инстаграм Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата 7 неща, които не знаете за "Ергенът": С вибратори в шоуто може, но без телефони Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно Вижте кой е бившият на Марта от "Ергенът" бТВ пуснаха софт порно в праймтайма с „Ергенът“ (+16) Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път Фаворитката на зрителите в „Ергенът“ Марта провали срещата си с Виктор Дениз и Габриела счупиха тъпомера в „Ергенът“ Ергенът изгони напомнатата фурия, която направи шпагат, за да го впечатли Защо Дениз и Александра се хванаха за косите в „Ергенът“ Ето го тайното парти на "Ергенът" Телевизията на Слави се изгаври жестоко с "Ергенът" Това ли ще е победителката в „Ергенът“ Габи от „Ергенът“ се натиска с мъж в Доминикана Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития Зорница от „Ергенът“ надмина Джорджано, ще паднете от смях с това видео Бисерите за "Ергенът": Май накрая ще си тръгне с Наум Шопов, момичетата са провалът на козметичната индустрия Габриела от "Ергенът" отговори на хейта Габриела от "Ергенът": Нагла, джукеста и безпардонна или жертва на рейтинга Сладурана от „Ергенът“ се оказа бивша на бургаски футболист Бившият на Черната Златка за "Ергенът": Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира "Ергенът" или спрете Земята да сляза Зрители се възмутиха на новото предаване, какви са оплакванията от "Ергенът" Виктор Стоянов от „Ергенът“ - eрген или сгоден? ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант Наум Шопов не иска повече деца „Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив Врагиня №1 на Нора Недкова атакува "Ергенът" Спират "Мастършеф" заради "Ергенът"
виж още
скрий
22 Февруари 2022, Вторник, 13:19 ч.
Автор: Флагман.бг

За Дениз Хайрула и Виктория Капитонова се твърди, че сърцата им са заети

Голям скандал предизвика участието на няколко от кандидатките в Ергенът, пише HotArena.

За част от тях се твърди, че са обвързани. Едната е Дениз Хайрула, а другата - участничката в Мастършеф Виктория Капитонова. Още по-странното е, че и двете момичета отказват да коментират темата. Според клюката Хайрула има връзка с роден бизнесмен от Източна България. Те са заедно от близо година, а снимките на Ергенът приключиха в средата на ноември миналата година. А Хайрула ревна в шоуто, обяснявайки, че най-голямата й любов е Христо Сираков. "Най-хубавата ми връзка. В него намерих всичко, което една жена търси в един мъж - любов, подкрепа, грижа. Не бях с него за пари", заяви Дениз. И обясни, че връзката им приключва заради други жени.

Виктория пък нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е популярен бизнесмен от Благоевград. Капитонова отказва да коментира личния си живот в последно време. "Това не е ваша работа", отговаря тя на въпросите има ли мъж до себе си. 

Самият Ерген пък - Виктор, мечтаел да учи в Харвард. Той бил обещаващ гребец и се надявал да получи стипендия за елитния университет. Заради постоянните тренировки обаче получил тежка контузия и мечтата му за Харвард се изпарила, пише България днес. 


В категории: Лайфстайл


2
Коментара по темата
2.
Хан Курбан
22.02.2022 18:31:14
0
6
Това предаване явно се доближава повече до “шоу”, отколкото до “риалити”. Всеки участник има роля, реплики и т. н. Новите “Съдби кръстопът”.
1.
876
22.02.2022 13:58:54
0
25
Смешно е за такива жени да се използва израза "сърцата им са заети". Друго е заето, но за него не може да се пише.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори