×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата


Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата
Това са дамите, които Виктор остави без роза
Тема в развитие
Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена. Вярвате ли й? Виктор от „Ергенът“ се нареди с ултраскъпото си БМВ за евтино гориво Габи от "Ергенът" готова за сватба с агент Ще има ли скоро секс в "Ергенът"? Дениз Хайрула отговори Запознайте се с русата Софи Маринова – Венета от Ергенът Защо успяла бизнес дама като Зори от „Ергенът“ бе взета на подбив от цяла България Всички говорят за Марта от "Ергенът", вижте профила й в Инстаграм Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата 7 неща, които не знаете за "Ергенът": С вибратори в шоуто може, но без телефони Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно Вижте кой е бившият на Марта от "Ергенът" бТВ пуснаха софт порно в праймтайма с „Ергенът“ (+16) Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път Фаворитката на зрителите в „Ергенът“ Марта провали срещата си с Виктор Дениз и Габриела счупиха тъпомера в „Ергенът“ Ергенът изгони напомнатата фурия, която направи шпагат, за да го впечатли Защо Дениз и Александра се хванаха за косите в „Ергенът“ Ето го тайното парти на "Ергенът" Телевизията на Слави се изгаври жестоко с "Ергенът" Това ли ще е победителката в „Ергенът“ Габи от „Ергенът“ се натиска с мъж в Доминикана Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития Зорница от „Ергенът“ надмина Джорджано, ще паднете от смях с това видео Бисерите за "Ергенът": Май накрая ще си тръгне с Наум Шопов, момичетата са провалът на козметичната индустрия Габриела от "Ергенът" отговори на хейта Габриела от "Ергенът": Нагла, джукеста и безпардонна или жертва на рейтинга Сладурана от „Ергенът“ се оказа бивша на бургаски футболист Бившият на Черната Златка за "Ергенът": Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира "Ергенът" или спрете Земята да сляза Зрители се възмутиха на новото предаване, какви са оплакванията от "Ергенът" Виктор Стоянов от „Ергенът“ - eрген или сгоден? ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант Наум Шопов не иска повече деца „Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив Врагиня №1 на Нора Недкова атакува "Ергенът" Спират "Мастършеф" заради "Ергенът"
виж още
скрий
28 Февруари 2022, Понеделник, 09:56 ч.
Автор: Флагман.бг

По-вероятно е това да е решение на сценаристите, тъй като дамите са скучни за тв формата

Три красиви дами отпаднаха до този момент от „Ергенът“. Общото между тях е, че те си тръгнаха без изобщо да са имали възможност да говорят с Виктор, което е малко странно, защото реално той нямаше време да ги опознае по никакъв начин.

Зрители се питат дали изобщо Виктор има думата или това е решение на сценаристите. Прави впечатление, че и трите освободени са на възраст 34-35 години, което е в горната граница на участничките в шоуто.

За разлика от ексцентричната Габриела или още по-смахната Венета, те не привличат вниманието към себе си и очевидно не са толкова интересни на зрителите.

Дали ще излязат верни съмненията, че сценаристите определят избора на Виктор, а той е най-обикновен статист, подчинен на рейтинг, ще разберем съвсем скоро.

Ето и списъка на изгонените от предаването:

Първата, още при встъпителния епизод бе Екатерина Неделчева. Тя е на 34 години от Пазарджик. Работила е като стюардеса, твърди, че е летяла в един самолет с Риана и футболистите на Реал Мадрид. Определя се за изключително взискателна към мъжете и това, според нея, била основната причина да е сама. След като бе унизена и си тръгна още преди шоуто да е започнало, е останала крайно разочарована, но не прави драми от случилото се. Тя първа се запита защо Виктор я остави извън борда, без дори да е разговарял с нея.

<

Втора шоуто напусна Вероника. 34-годишната изкусителка блесна в началото на формата с необичайния си опит да впечатли Виктор – направи шпагат, за да покаже, че е много пластична и може да направи чудеса с ергена.  Тя е фитнес инструктор, живее и работи във Велико Търново, а преди година се включи в конкурса на Слави Трифонов – „Мис Левски Г“. Участвала е още в „Най-добър еротичен модел“ и кралица на фитнес туризма“. За себе си споделя, че от дете била голяма почитателка на „Плейбой“ и мечтаела да се снима в мъжката библия. Определя себе си за свръхпрочувствена и заради това твърди, че се смее и плачи постоянно. Някои я определят за българската Анджелина Джоли заради приликата със световноизвестната актриса, която не е много сериозна, но Вероника явно много се ласкае от това сравнение.

Сексапилната, но скучна за сценаристите, Вероника напусна втора

Полина Иванова е на 35 години от Русе бе третата отпаднала от предаването. Тя се представя като инженер по професия, твърди, че дълго време е живяла в Цюрих, а мъжът до нея си представя като сърдечен, чаровен и интелигентен. „Имах желание да опозная Виктор, защото ми се струва сходен с моите разбирания и реакции, но…“, каза разочарованата Полина.

Полина е третата освободена, отново без никакъв шанс за ефирно време

 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
4
Коментара по темата
4.
Някой който знае
28.02.2022 16:09:43
2
3
Искаме повече еротика ,да се събличат ,да го глезят.Тогава може да погледам малко от предаването.
3.
Хах
28.02.2022 10:51:55
0
26
Това предоване е, като зоологическа градина ще останат само рядко грозните екземпляри, ерата на грозните е сега
2.
ВЪЗМУТЕН ТЕЛЯК
28.02.2022 10:29:38
0
3
ТОП журналистика
1.
Анонимен
28.02.2022 10:11:40
5
3
Пак се объркахте, дамата от първата снимка все още е в шоуто!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори