×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно


Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно
Тема в развитие
Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена. Вярвате ли й? Виктор от „Ергенът“ се нареди с ултраскъпото си БМВ за евтино гориво Габи от "Ергенът" готова за сватба с агент Ще има ли скоро секс в "Ергенът"? Дениз Хайрула отговори Запознайте се с русата Софи Маринова – Венета от Ергенът Защо успяла бизнес дама като Зори от „Ергенът“ бе взета на подбив от цяла България Всички говорят за Марта от "Ергенът", вижте профила й в Инстаграм Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата 7 неща, които не знаете за "Ергенът": С вибратори в шоуто може, но без телефони Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно Вижте кой е бившият на Марта от "Ергенът" бТВ пуснаха софт порно в праймтайма с „Ергенът“ (+16) Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път Фаворитката на зрителите в „Ергенът“ Марта провали срещата си с Виктор Дениз и Габриела счупиха тъпомера в „Ергенът“ Ергенът изгони напомнатата фурия, която направи шпагат, за да го впечатли Защо Дениз и Александра се хванаха за косите в „Ергенът“ Ето го тайното парти на "Ергенът" Телевизията на Слави се изгаври жестоко с "Ергенът" Това ли ще е победителката в „Ергенът“ Габи от „Ергенът“ се натиска с мъж в Доминикана Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития Зорница от „Ергенът“ надмина Джорджано, ще паднете от смях с това видео Бисерите за "Ергенът": Май накрая ще си тръгне с Наум Шопов, момичетата са провалът на козметичната индустрия Габриела от "Ергенът" отговори на хейта Габриела от "Ергенът": Нагла, джукеста и безпардонна или жертва на рейтинга Сладурана от „Ергенът“ се оказа бивша на бургаски футболист Бившият на Черната Златка за "Ергенът": Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира "Ергенът" или спрете Земята да сляза Зрители се възмутиха на новото предаване, какви са оплакванията от "Ергенът" Виктор Стоянов от „Ергенът“ - eрген или сгоден? ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант Наум Шопов не иска повече деца „Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив Врагиня №1 на Нора Недкова атакува "Ергенът" Спират "Мастършеф" заради "Ергенът"
виж още
скрий
26 Февруари 2022, Събота, 14:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените. Не искаме да ги обиждаме, ама ги виж. Няма една без направени джуки. Без татус, без претенции

Популярното шоу "Ергенът" се превърна в най-гледаната продукция в българския ефир през последната седмица. Първият сезон разбуни духовете. Мнозина го харесват, но други са категорични, че е дъното на телевизията. Препубликуваме този коментар от сайта Brato.bg.

Фалш, силикон, дебели джуки. Тия в предаването “Ергенът” все едно един ги е правил, брато. Това е най-голямото телевизионно дъно, на което сме попадали от доста време насам. Те бият всички клипове на Джорджано, а и тези на Слави Клашъра. Бият автогола на Иво Главата. Бият прическата на Мъци.

А всичко тва е доста, доста трудно!

От къде да започнем?

Водещият е като жена с брада и без коса. Мек, мек, мек, ама па с изписани вежди. Язък като знаем кой му е баща. Когато е при момичетата, изглежда като притеснен провинциалист на централна гара, който си е изпуснал рейса за Три кладенци и не мое се прибере за прасето. Неудобно му е да се снима, да си каже анонсите, имаме усещането, че ще припадне. Гласът му е от друго тяло, иде му да зашепти.

Главният ерген Виктор. Един анаболен пич с фасети, който не може да изговаря Ч, ДЖ, Ц. Стои като фалшимент. Като картина фалшификат в обор с крави. Той е порцеланов, братче. Всеки момент ще се счупи. С думите внимава все едно държи купа с гореща супа и всеки момент ще се опари. Репликите му ДО ЕДНА са написани от сценаристите. ДО ЕДНА! Няма аптекар с толкова акъл, че даже и романтичен, че и чувствителен. Бегай, бе, сълза. Знае само пилешко с ориз и 90 кила на лежанката. Бодибилдър говори за поезия. Стига, пичове, стига. Гледа влюбено всяка една, готов е да бъде с всичките. Тва ли е мъжко?

Сори, имаме други виждания.

А сме и сигурни, че сценаристите му казват коя да остане. Те тва е мъжество. Да взимаш решенията.

Гледахме един момент, в който на една от т.нар. мацки й каца неква мушичка в косата. Той вика, че е птица и за момичето беше страшно романтично да махне тази птица, която всъщност е малка нощна пеперуда. Марш оттука!

Жените. Не искаме да ги обиждаме, ама ги виж. Няма една без направени джуки. Без татус, без претенции. Те са повечето моделки, които са имали чичковци с пари, което пък им е позволявало да имат една задача за деня – да правят дупенце у фитнеса. Или да си пускат сторита-морита, да се тагват от ресторанти и да дегустират телешко рагу с портокали от Аржентина и шафран от Иран. Бегааай!

Но се замисли какво е това унижение от страна на дамите. 20 момичета да се борят ПО ТЕЛЕВИЗОРА за един мъж. Със зъби и нокти, с караници (имаше, имаше!), подмолни действия, интриги, простотия. Повечето изпъкват като куха лейка в сушаво време. Виждаш я кухата лейка в сушата и знаеш, че нема от къде и как да налееш вода да полееш наоколо. Деба тоа живот деба! Сух и кух живот.

Кво да ти кажем… излагация.

Нема Биг Брадър, нема Пеньо. Тия са просто като отвързани.

За 5 минути слава ще продадат и далак. Стига Ергенът да поиска.

Дънце, дънце, нема слънце!


В категории: Лайфстайл


15
Коментара по темата
15.
Anonymous
20.05.2022 15:16:52
0
0
Повечето момичета там са си хубави, само тези, ама те си тръгнаха още в началото
14.
Габи
27.02.2022 09:46:53
0
7
Защо ги гледате мили нормални хора?Оставете зрители да бъдат само продуцентите и екипа на предаването. А хвърлянето на толкова пари за нещо грозно, противно и ненужно наистина е противно на всякаква нормална човещина.
13.
Габи
27.02.2022 09:46:19
0
2
Защо ги гледате мили нормални хора?Оставете зрители да бъдат само продуцентите и екипа на предаването. А хвърлянето на толкова пари за нещо грозно, противно и ненужно наистина е противно на всякаква нормална човещина.
12.
Кайро
27.02.2022 08:45:36
2
0
В Милано времето е хубаво за разходка в парк Семпионе
11.
Аеицена
27.02.2022 00:02:03
8
2
Нещо за аптекарите ли надраска, лайнар! Гнусен лайномет. Хиляда пъти по-добре аптекар в най-заебаното село в България, отколкото джурнале, пишещи гнусотии за пет с'тинки. Мишкундер.
10.
100Янова
26.02.2022 20:39:41
0
21
Интересно как са събрали толкова грозотии на едно място
Сигурно с конкурс
Пошло
Страшно
9.
Стоянов
26.02.2022 19:46:03
0
30
У нашия град оловото свърши, хората масово си леят куршум.
8.
Бургазлия
26.02.2022 18:49:44
2
9
Не зная за какво става въпрос. Не съм го гледал. Май и вас няма от нататък да чета.
7.
Брейййй
26.02.2022 18:43:01
0
42
Толкова грешни пари дадени за лукс....то не са яхти, басейни, хотели, шампанско се леее ...като из ведро....
Вместо тия пари да се дадат на нуждаещи се страдащи от болести деца на тая държава, дават се за да те казвам какви женища.....
Срам срам срам.....
6.
Оффф
26.02.2022 18:35:21
0
46
Дъно, дъно дъно......
На простотия, грозотия, лиготия....
Трагедияяяяя .....
5.
Rando до втори
26.02.2022 18:03:01
2
35
Не са хвърлени на вятъра,някой си е дал сметка,че на този прост народ му се гледа такава олигофрения и деградация,на бас,че тази глупост си е избила инвестицията поне 10 пъти до сега

А че жените масово в днешно време са леш си е ясно особено в България тука една на 100 ако не е к*рва или пък някоя заблудена дето да следи лайковете през 2 минути в инстаграм и да чака принцът с бялото ламборджини да дойде и да я вземе защото е много велика,същевременно не дава шанс на мъжете които са на нейното ниво

После като стане на 27-28 сама и вече или разплута или увиснала и сбръчкана,почват постовете "няма вече истински мъже" "да си мъж е трудно много вече се отказаха" и т.н. олигофрения на безмозъчни шимпанзета

Не К*РВО мъже все още има просто не им се занимава с един отпадък като теб

И те така,не виждам какво ще е бъдещето на тази държава,след като само 10% от младите създават семейства и т.н.

Но виж да си тарикат,чалгар и гангстер и вървежна селска пръчка 100% са
4.
gu i.a
26.02.2022 17:03:47
2
15
Дядо казваше-!!!Ако иска; да се ожениш , виж Коя ще Забременее от теб!!!
3.
Ibatel
26.02.2022 17:01:04
1
20
Погнуса от Избора на тъй набедените Продуценти!!!Никога един търсещ Глиган няма да избере такива безобразни подобия на Кандидат Булка!!!Вижте ги двамата с какви ....Савици
. Верни. Лоялни съжителстват...............Като Кардиограма са
2.
ZOO
26.02.2022 16:58:44
0
45
Толкова пошла продукция скоро не са давали. Незнам кой е спонсора на тази простотия, но са пари хвърлени на вятъра. Незнам какви манекенки и модели са били но вземи едната, блъсни другата. Ужас. И всичките прелъстени и изоставени. Ами кой ще трае такива невежи, грозни плашила. На всичко са готови само и само да се харесат на пишман ергенът. Той пък един ерген, с нищо не е по различен от тези дето са около него.
1.
Този дето е написал
26.02.2022 15:52:59
2
45
Това явно е от дълбоката провинция, че му се видяха тея крокодили с джуки и добре поддържани, аз виждам крокодили с парцали, акне и зъби до кътниците, явно в това време да си грозен е модерно, все се навира някой идиот да ги ебе и те се размножават, с пълна сила от грозна още по грозни деца, примери бол
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори