×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път


Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път
Тема в развитие
Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена. Вярвате ли й? Виктор от „Ергенът“ се нареди с ултраскъпото си БМВ за евтино гориво Габи от "Ергенът" готова за сватба с агент Ще има ли скоро секс в "Ергенът"? Дениз Хайрула отговори Запознайте се с русата Софи Маринова – Венета от Ергенът Защо успяла бизнес дама като Зори от „Ергенът“ бе взета на подбив от цяла България Всички говорят за Марта от "Ергенът", вижте профила й в Инстаграм Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата 7 неща, които не знаете за "Ергенът": С вибратори в шоуто може, но без телефони Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно Вижте кой е бившият на Марта от "Ергенът" бТВ пуснаха софт порно в праймтайма с „Ергенът“ (+16) Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път Фаворитката на зрителите в „Ергенът“ Марта провали срещата си с Виктор Дениз и Габриела счупиха тъпомера в „Ергенът“ Ергенът изгони напомнатата фурия, която направи шпагат, за да го впечатли Защо Дениз и Александра се хванаха за косите в „Ергенът“ Ето го тайното парти на "Ергенът" Телевизията на Слави се изгаври жестоко с "Ергенът" Това ли ще е победителката в „Ергенът“ Габи от „Ергенът“ се натиска с мъж в Доминикана Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития Зорница от „Ергенът“ надмина Джорджано, ще паднете от смях с това видео Бисерите за "Ергенът": Май накрая ще си тръгне с Наум Шопов, момичетата са провалът на козметичната индустрия Габриела от "Ергенът" отговори на хейта Габриела от "Ергенът": Нагла, джукеста и безпардонна или жертва на рейтинга Сладурана от „Ергенът“ се оказа бивша на бургаски футболист Бившият на Черната Златка за "Ергенът": Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира "Ергенът" или спрете Земята да сляза Зрители се възмутиха на новото предаване, какви са оплакванията от "Ергенът" Виктор Стоянов от „Ергенът“ - eрген или сгоден? ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант Наум Шопов не иска повече деца „Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив Врагиня №1 на Нора Недкова атакува "Ергенът" Спират "Мастършеф" заради "Ергенът"
виж още
скрий
25 Февруари 2022, Петък, 14:41 ч.
Автор: Флагман.бг

И п*далите са ергени. В повечето случаи, иначе момчето е симпатично, зъбите му струват 20 бона, твърди гримьорът

 

 

Гримьорът Валентин Кулагин, който нашумя покрай участието си във ВИП Брадър разсипа от критики популярното предаване "Ергенът". Той коментира преди всичко Виктор, а не момичетата, вижте какво написа Кулагин във фейсбук:

Побъркахте ме последните 2 дни. Започвам с Него. Защото той е главния герой, нали.. или?

За първи път чувам, че фитнес инструктор или ескорт, може да бъде "най-желания ерген в държавата". Все си мисля, че жените мечтаят да се омъжат за успели мъже. И п*далите са ергени. В повечето случаи.  Иначе момчето е симпатично. Добре сложено, тренира, хапва протеини. Спазва режим. Галантен, възпитан, обран джентълмен... слага ти възглавничка зад гърба. Става за един път.

Виждам, че добри пари заработва като инструктор. Сложил е синята фасета - А1. Има-няма 20 000 за зъби. Ок де, може и да са бартер. Какъв чудесен пример, че границата между софистициран хай клас.. мъж (да не кажа пак друго) и друг подобен.. е много тънка.

Какво прави една плеймейтка, когато няма пари? Слага си джуки, за да си скрие зъбите. А какво прави един ерген? Слага си само долни джуки, за да си покаже зъбите.

Ето... пътя от Харвард.. до клип на Андреа... е кратък.

Участничките не знам дали ще бъде удобно да ги изкоментирам сега...Сбито казано - medium level escorts. Настоящи и бивши.

Ще помисля още няколко дни, че по тази тема мога да напиша докторантура.

Въпреки че предаването беше интересно само до първия епизод - аз ще изчакам. Не бива пикът на едно предаване да бъде "визитките". Особено, когато заявката, която даваш се изчерпва с това. Но ще му дам шанс... още един.

Защото по принцип го прави човек, който разбира от телевизия. Искам да видя какво е сътворил, само от уважение към него, а от телевизия започнах да разбирам, благодарение точно на него.

Харесвам две неща:

Първо: Начина по който е заснето. Лъскаво е и красиво. Позитивно е и свежо.

Много имаме нужда от това.

Второ: Харесвам Ева.

PS: Гримовете на всички са ужасни. Лъскави и потни са. Непрофесионално. Всички са в червен под тон - розово, червено, керемида. Гримове "2000"-та година. Допитвайте се до експерти. Можете. Когато правиш нещо с претенцията да бъде модерно, прави го да е модерно във всяка дисциплина. Роклите изглежда също са застояли и от неактуални колекции. Но пък поне ги има. Дано не се превърне в риалити на "Мис България". Това вече е снимано и нямаше особен успех.

PS2: Очаквам покана за Вип Брадър 2. Докато още съм ерген. И дано БТВ има бюджети. Едно време имаше. Аз ще си дойда облечен.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
8
Коментара по темата
8.
Хихи
26.02.2022 01:19:03
0
2
Кулагин що не се ожени за путин лика прилика са си
7.
Бррррр, гнус
25.02.2022 23:00:54
1
4
Това влечуго пък откъде изпълзя. Я къш обратно в дупката и не се показвай никога повече.
6.
Маняк
25.02.2022 19:36:34
2
5
Кой му е искал мнението на тоя напудрен педераст?
5.
Емигрант
25.02.2022 19:20:15
1
4
Еййй това обречено чадо не се научи да пише на български език! Горкото нещо, мисли си, че е някакъв анализиращ фактор.
4.
бургазлия
25.02.2022 16:46:45
1
6
Туй изделие, Кулагин е най-гнусното нещо, което съм виждал. Даже от флагман ги е срам да споделят, кой е писал статията, та са сложили автор Флагман. :)
3.
няма значение
25.02.2022 16:42:44
1
6
Бахти отпадъка е тоя......
2.
?
25.02.2022 16:13:28
1
9
Това зализано от Русия ли е - с такива имена- кой те бута ,че звъниш?
1.
въй
25.02.2022 16:01:27
0
14
?!?! на това нещо кой му иска мнението- "Момчето ставало за една нощ". Ми той поне става, ти и за толкова не ставаш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори