×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив


„Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив
Тема в развитие
Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена. Вярвате ли й? Виктор от „Ергенът“ се нареди с ултраскъпото си БМВ за евтино гориво Габи от "Ергенът" готова за сватба с агент Ще има ли скоро секс в "Ергенът"? Дениз Хайрула отговори Запознайте се с русата Софи Маринова – Венета от Ергенът Защо успяла бизнес дама като Зори от „Ергенът“ бе взета на подбив от цяла България Всички говорят за Марта от "Ергенът", вижте профила й в Инстаграм Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата 7 неща, които не знаете за "Ергенът": С вибратори в шоуто може, но без телефони Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно Вижте кой е бившият на Марта от "Ергенът" бТВ пуснаха софт порно в праймтайма с „Ергенът“ (+16) Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път Фаворитката на зрителите в „Ергенът“ Марта провали срещата си с Виктор Дениз и Габриела счупиха тъпомера в „Ергенът“ Ергенът изгони напомнатата фурия, която направи шпагат, за да го впечатли Защо Дениз и Александра се хванаха за косите в „Ергенът“ Ето го тайното парти на "Ергенът" Телевизията на Слави се изгаври жестоко с "Ергенът" Това ли ще е победителката в „Ергенът“ Габи от „Ергенът“ се натиска с мъж в Доминикана Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития Зорница от „Ергенът“ надмина Джорджано, ще паднете от смях с това видео Бисерите за "Ергенът": Май накрая ще си тръгне с Наум Шопов, момичетата са провалът на козметичната индустрия Габриела от "Ергенът" отговори на хейта Габриела от "Ергенът": Нагла, джукеста и безпардонна или жертва на рейтинга Сладурана от „Ергенът“ се оказа бивша на бургаски футболист Бившият на Черната Златка за "Ергенът": Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира "Ергенът" или спрете Земята да сляза Зрители се възмутиха на новото предаване, какви са оплакванията от "Ергенът" Виктор Стоянов от „Ергенът“ - eрген или сгоден? ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант Наум Шопов не иска повече деца „Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив Врагиня №1 на Нора Недкова атакува "Ергенът" Спират "Мастършеф" заради "Ергенът"
виж още
скрий
20 Декември 2021, Понеделник, 19:20 ч.

Няма жена, която може да ми устои, твърди той
 

Фитнес инструкторът и модел Виктор Стоянов е най-новият риалити герой в родния ефир. Зрителите съвсем скоро ще имат възможност да гледат в шоуто „Ергенът” по Би Ти Ви. В телевизионния формат мускулестият мъжага ще си избира булка. Още отсега мачото демонстрира завидно самочувствие и смята, че не съществува жена, която може да му устои.

„От малък се имам за изключително красив. Не съм имал проблеми с външния си вид. Винаги ми е бил предимство, но много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради визията ми”, сподели нахаканият Виктор в предаването „Преди обед”. Той допълни, че женското внимание към него сега е дори по -силно. Увеличило се заради участието му в тв формата, предава hotarena.bg.

„Винаги съм бил обект на интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Ерген съм, но причината е в мен, а не в дамите. Нямам определен вкус, държа само на добрата физическа форма – това е нещо като професионални изкривяване, все пак цял живот съм се занимавал със спорт. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си”, обобщава критериите си Стоянов.

Последната връзка на мачото, която е и най-дългата в живота му, е продължила почти 8 години. „Разпадна се защото двамата допуснахме големи грешки. До последно не се разбрахме. Предполагам, че по-виновният съм аз. Имам огромен дефицит на търпение. Избухлив и пиперлив съм. Казвам неща, които не мисля, с цел да нараня човека отсреща. Детинско е, срам ме е, но работя в посока да променя тази черта от характера си”, изповяда се 31-годишният софиянец.

Бившата любима на Стоянов е известната треньорка и инфлуенсърка Христиана Парова, която има над 100 000 последователи в инстаграм. Блондинката е доста популярна в своята област и се радва на много почитатели. Тя редовно показва сексапилните си форми в социалната мрежа, за радост на феновете си от мъжки пол. Хубавицата има 10-годишен син, но детето не е от Виктор, а от предишна нейна връзка.

Запознати издават, че разлъката между Парова и Стоянов се е случила в началото на тази година. Връзката им като цяло била на приливи и отливи – за 8 години те многократно се събирали и разделяли с големи скандали. Приятелите им очаквали след поредната караница отново да се съберат, ала този път мачото изненадал всички с участието си в „Ергенът”. „Сърцето ми вече е свободно! Отворен съм за нова любов!”, коментира той.

Виктор е бивш национален състезател и треньор по гребане. Завършил е спортно училище, а после е продължил образованието си в НСА. Печелил е много титли, бил е дори републикански шампион. В момента е управител на фитнес зала, но се изявява често и като модел. Участвал е в редица рекламни и музикални клипове. Някои по-наблюдателни зрители го помнят от видеото към песента на Галена „Стара каравана”, както и  от парчето на Камелия – „Добре дошла”.


В категории: Лайфстайл


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Cveti
21.02.2022 18:20:13
3
3
Българските мъже, като цяло са грозни, кривокраки патурковци и като вървят единият им крак застъпва другия, та ще се търколят,, изобщо бай Ганьовци. Пича в сравнение с болшинствито е топ хубавец. Висок, издължен,,с остри черти манекен, като стругован. А що се отнася до парите, искам да кажа,,,с пари всеки може, дайте да ви видим без пари, кой, ще ви обърне внимание, камо ли нещо друго.
16.
Жена
06.02.2022 00:30:38
0
0
На мен ми прилича на катър, особено като се ухили. Има зле направени фасети като фаянсови плочки, а лицето му е прекалено дълго, за да има брада.
Не ми е красив. Има изкуствено и отблъскващо излъчване.
И честно намирам за крайно унизително да се състезавам с други жени за мъж.
Ако една жена е хубава, трябва да е глупава, за дасе съгласи да участва в подобен цирк.
15.
Freedom fighter
21.12.2021 09:29:34
1
6
Аз виждам един нещастен и много объркан човек, надявам се да немери правилния път към духовното извисяване и тогава ще разбере, че красивото лице е голямо изпитание за пропадналата душа.
14.
*********
21.12.2021 08:15:56
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Мачо
21.12.2021 07:51:59
1
9
Голям нарцис! За първи път виждам мъж - куха лейка като поклонничките му. Важно е какво имаш в най-горния си етаж, надут пуяк! Ама май за него е вярно правилото за високите сгради -последните етажи са често най-бедно обзаведени.
12.
Бай Уй от Козлодуй
21.12.2021 03:53:00
1
5
Скапан швестер.Да му хвърлим Деян Неделчев- Икебаната и да си приключват позорището дето ще го пробутват за шоу още преди да е започнало. Не ни трябват повече педери в телевизора...........в Парламента има достатъчно.
11.
Човек
21.12.2021 00:55:17
0
13
който говори за себе си, че е КРАСИВ, е гей!
10.
ЧУвек със СЪмочувствие
21.12.2021 00:17:26
0
11
Красив, красив ама и той сигурно е дал халката някъде! Иначе на рекламата има супер фалшива усмивка със уникално фалшив изказ “Любовта е най-великото чувство”! Дано схваща смисъла на думата - любов. Защото въобще не му личи!
9.
А
20.12.2021 22:58:50
0
3
Малко прилича на Наско Божилов кикбоксьора :)
8.
Да бе
20.12.2021 22:52:06
0
2
Че Хариета Янакиева от Пайнер и Генчо Ануса с малко име лорд жени ли са
7.
До иван иванов
20.12.2021 22:19:42
11
6
Ама многооо си далеч, пълно е с измислени семейства и още по-комични деца, така, че това не те прави мъж, ама изобщо, пък и пича не е лош в сравнение с голяма част от бай ганя, поне е висок, не някой 1.72
6.
Иван Иванов
20.12.2021 21:52:25
3
4
Само да ти кажа,че не направиш ли семейство или поне едно две деца,накрая си избърши дупето и заспивай….тая красота,ще си я носиш с теб….така.че колко си красив няма значение,жалко,че не си го разбрал!И само да ти кажа -човек с пaри винаги,ще е по КРАСИВ ОТ ТЕБ,пък ти си мисли каквото искаш
5.
Ева
20.12.2021 20:55:13
4
14
Може да си красив за чалга дивите, но една дама със стил и ценности едва ли ще те предпочете.
4.
Иван Иванов
20.12.2021 20:10:53
1
4
Само да ти кажа,че не направиш ли семейство или поне едно две деца,налрая си избърши дупето и заспивай….тая кеасота,ще си я носиш с теб….така.че колко си красив няма значение,жалко,че не си го разбрал!И само да ти кажа -човек с при винаги,ще е по КРАСИВ ОТ ТЕБ,пък ти си мисли каквото искаш
3.
°.°
20.12.2021 19:32:52
1
14
Няма лошо да има високо самочувствие човека, даже има някаква база за него, но "изключително красив"...:))))))))))
Само в добра физическа форма като много други
2.
Пляс
20.12.2021 19:32:52
1
15
Пляс педалите,водно колело.
1.
А, посмали,
20.12.2021 19:30:26
0
17
манго...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори