×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трима полицаи ранени при сблъсъците до старата сграда на парламента, протестът бил нерегламентиран


Трима полицаи ранени при сблъсъците до старата сграда на парламента, протестът бил нерегламентиран
Напрежението се повиши след 22:30 часа, когато демонстранти тръгнаха на шествие. Те поискаха да пробият полицейския кордон, оградил старата сграда на парламента
23 Септември 2020, Сряда, 07:11 ч.
Автор: Флагман.Бг

Целта е била само ескалация на напрежението, твърди старши комисар Георги Хаджиев

Трима полицаи са пострадали при сблъсъците до старата сграда на парламента снощи, съобщи Нова телевизия. 

Напрежението се повиши след 22:30 часа, когато демонстранти тръгнаха на шествие. Те поискаха да пробият полицейския кордон, оградил старата сграда на парламента, за да се поклонят пред паметника на Незнайния воин.

Униформените не ги пуснаха и към тях полетяха бомбички, стъклени бутилки и павета. 

На мястото бяха забелязани и момчета в спортни анцузи и шапки. Един човек е задържан.

Ситуацията се успокои след 23:00 часа, когато част от демонстрантите се оттеглиха към „Орлов мост”.

„Спират масово мероприятие незаконно. И после питат защо искаме оставка. Бият незаконно хора с боксове”, коментира Тихомир Василев от Изправи се.БГ.

„Нашето основно искане е оставка на Борисов и най-вече на Народното събрание, а след това и на Гешев. Парламентът е смешен. Поне като гледам западните парламенти. нашият все едно е събран от… и аз не знам откъде. Мисля, че няма политици в този парламент, всичко става за някаква далавера”, каза друг от протестиращите.

Протестът на площад "Народно събрание" е нерегламентиран, каза пък директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

„Вчера в следобедните часове е постъпило уведомление от младежката организация на „Да, България” както до нас, така и до Столичната община. Има съгласувано разрешение за провеждане на протестни действия на площад „Независимост” и на паркинга пред БНБ. Това е единственото регламентирано протестно действие", обясни той.

Според него случващото се пред сградата на Народното събрание е целяло само ескалация на напрежението. "Гражданите имат абсолютното право да достигнат до паметника на Незнайния воин по всеки един маршрут. Сградата на Народното събрание е стратегически обект от националната сигурност и няма как да минат през полицейския кордон”, каза още директорът на СДВР.

По думите му по-рано през деня вчера един човек е задържан на изградените ККП-та. "Получихме информация, че на протеста има провокатори", допълни шефът на СДВР.
 


В категории: Политика


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
27
Коментара по темата
27.
Данито Кирилов
23.09.2020 14:01:17
0
0
Упсссс..изтървах се- Ние сме Десни. Да живей Рейгън и Тръмп. Дано Бойко не прочете, че ще ми спре нета
26.
Данито Кирилов
23.09.2020 13:59:03
0
0
Така е,Бойко няма алтернатива...Децата Ви заслужават бойково управление и ПКП. Няма друг свят- или си руски агент, или си за гроб до гроб. Нова Конституция и продължаваме...работа, работа, работа. Туй ни завеща още Бай Тошо...след 45 години Бойко ще довърши започнатото. БКП фоуевър!
25.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
23.09.2020 13:57:01
11
1
28 души и общинският лидер на ГЕРБ в Баните напускат партията заради Дариткова
24.
SSSR=NSP
23.09.2020 11:05:48
10
20
Дори и на задръстените червени тролчета е ясно, че Бойко няма алтернатива. Експериментите с България трябва да спрат, защото България не е опитно поле за леваци и тъпоумни Фатмаци! Мечтаела Нинова да яхне България, за да се пробва както с Импексите. Обещали и на Нинова да я назначат на мястото на Бойко, Фатмакът Кърмит е другия луд мегаломан с наполеонов комплекс, той щял да изгони всички ако вземе властта, "Всички вън" това се закани Кърмит, ще освобождава територии за мигранти и престъпници! Кърмит и сие раздават българско гражданство и паспорти, като междувременно помилва стотици престъпници, които дори не са подали молба за помилване! Толкова е тъп Кърмит Тъпанчев, всичко е отразено документално на много официални институции, дори на сайта на Президентството! Семейство Деса и Кърмит Радеви са уникално тъпи и нагли, ако си въобразяват че всичко е покрито и ще се измирише! Време е за Уволнявка на цялата резидентура настанена на Дондуков 2!
23.
Лица на петата колона
23.09.2020 11:01:05
1
5
Бригаден генерал (о.з.) Димитър Шивиков, допреди време възприеман като перспективен натовски офицер, вече е член на Националния съвет на Национално движение „Русофили“!

Хибридната война на Кремъл против България вече навлезе в интензивна фаза. Спящите клетки се събуждат и активират. Вече не се и прикриват. Картите са свалени. Sleepers become leaders.

Бившият началник на Генералния щаб на Българската армия генерал (о.з.) Златан Стойков също официално е част от „Русофили“.

Явно ГРУ добре е работило в България по линия както на службата на военния аташе, така и на нелегалните резидентури. През годините докато България се подготвяше за присъединяване към НАТО и във времето след това, руското военно разузнаване е действало тихо и упорито у нас. И сега бере част от плодовете на труда си. Запасното войнство, наред с действащите военнослужещи и служители на МВР и на специалните служби, винаги са били мишена на руската подривна дейност - както за разузнавателни задачи, така и за активни мероприятия. Вторите, практиката показва, са по-големи като обем и тежест и водят до политически мутации в набелязаната като жертва държава.

Инсталирането на Румен Радев като президент с намесата на генерал Решетников от Службата за външно разузнаване беше стратегически успех за Кремъл, осигуряващ своеобразен политически плацдарм за подривна дейност. Запасното войнство е друга важна част от хибридния инструментариум на Москва.

От Атлантическия съвет изразиха възмущението си и от появата на Димитър Шивиков в униформа по време на протеста на 2 септември. Ето каква беше реакцията им тогава:

„На вниманието на министъра на отбраната!

Бригаден генерал (о.з.) Димитър Шивиков току-що омърси и армията, и униформата на българския офицер с участието си в протеста в униформа.

Кой дава правото на офицера от запаса Шивиков да участва в политическо мероприятие униформен?

Кого ангажира Шивиков с това си участие? Само себе си или се опитва да въвлече и Българската армия в политическите борби?“
22.
До 20
23.09.2020 10:42:52
3
3
Построеното от него?!!! Не е лесно да си ОЛИГОФРЕН наистина!!!
21.
До Бай Дечо
23.09.2020 10:41:19
0
3
Бухохооохохохохохохохо, абе Дечка.
Вече и от страницата на флагман ли взе да си търсиш тъпкачи? "С кратка почивка на солниците". "Важало само за мъжката част".
Хахахаха, пак ще те порят кат риба в бараката. Айде потегля че ще изтарвеш секиша!
20.
До ПЪПЕША 18
23.09.2020 10:34:29
4
12
Твоят любимец кРадев е страхливец от класа,издигнат по партийна линия БКП-ФРОК! Уж смел пилот,но в една мисия не е участвал,само на паради и на авиошоута!Обкръжил се е с верни другари по чашка,които са същите като него,продажници,слуги на чужди интереси! Ти не видя ли колко гардове бяха го ноабиколили,или това са си мирни протестери според теб!
Бойко си кара джипката и обикаля построеното от него,Радев през задния вход посещава събития на олигарси,където има кьор софра! Силата на Радев е на маса,дай му да хапне безплатна храна и му гледай сеира,цял живот е бил на безплатна трапеза,от това разбира и към това се стреми!Иска да вземе властта през задния вход,защото ако оглави партия,няма да се класира дори пред Лупи!Маргинал,продажник на рашките,комплексар с 125% рейтинг,според платените му слуги :)
19.
Васето до 17
23.09.2020 10:25:41
10
3
Стъки, ти ли си ве джудже комплексирано?
18.
До 16
23.09.2020 10:15:22
6
5
Сега последно, минал е през хората защото са по негова заповед там или защото е бил заобиколен от 100 гарда с тениски на протестъри??? Ти съвсем се оплете ве ПЪПЕШ!
17.
Арменско парти
23.09.2020 10:04:10
2
12
Ако на Божков му е кеф да разкешва за "велики" въстания - организаторите няма да му откажат, но оставка няма да има.
16.
До 10
23.09.2020 09:58:54
5
13
Олигофрен е образът ти в огледалото!КРадев освен НСО бе обграден с ДЕГА Гард с тениски на протестери!Бойко си върши работата,Радев само интриги крои и задника си от злоба гризе!Не му се отвори парашута на страхливото пилотче,власт няма да има за него,запиши си го на челото,защото има данни че предава секретна информация на ГРУ!Чиста лъжа е твърдението на мераклиите да се възползват от протестите у нас, че народът ги люби, а те го представляват. Лъжат за това не само „триото“ измамници и строилият се до тях президент Радев, лъжат също Корнелия Нинова, Мая Манолова, Христо Иванов и другите мераклии да бъдат припознати от избирателите за спасители от посочените за злодеи Борисов и Гешев. Но не им се получава, въпреки че недоволните от системата и властимащите са много повече от доволните.
15.
Бай Дечо до дебилчето
23.09.2020 09:57:31
13
4
Радвам се, че ми харесваш творчеството, мойто момче!! Пиши от мое име колкото искаш. Само един съвет, въпреки че се повтарям!! Намери си едно момиченце, че си изперкало от чикии!! Накрая ще докараш на баща си ЗЕТ!!
14.
До 12
23.09.2020 09:46:09
3
5
Това ли ти дойде само наум, а ОЛИГОФРЕН?? Елементарнички сте всичките лаещи тук пъпчиви момченца. Смешници
13.
Бай Дечо до всички
23.09.2020 09:38:34
1
2
Желаещи за разходка до Сарафово с кратка почивка на солниците?
След един час потеглям. Само да уточния че предложенито важи за мъжката част от читателите.
12.
Бай Дечо до 10
23.09.2020 09:34:24
10
14
Радев е една страхлива, червена мишка. Минал е през хората защото много добре знае че тълпата е там по негова заповед. Хайде малко по сериозно бе момче.
11.
Бай Дечо до 9
23.09.2020 09:31:20
8
9
Ти остави софиянци, ами кажи майка ти даде ли ти стотинки за баничка и боза днес??
10.
До 8
23.09.2020 09:26:51
21
12
Радев премина през цялото множество на протеста само с 2 гарда бе, ОЛИГОФРЕН!!! Докато ДЕБЕЛАТА СТРАХЛИВА МИШКА надзърташе от Фейсбук!! 4 дни се кри като плъх!!
9.
Бай Дечо
23.09.2020 09:24:01
11
23
Бийте червената пасмина Господа Софиянци!
Не оставяйте София в ръцете на селяни комунисти. Червената зараза е по улиците Ви. Не оставяйте един предател президент да решава съдбата Ви. Тези хора не живеят в реално време, те искат повторно ограбване на всичко що е останало. Бог да пази Борисов и Гешев от червената зараза!
8.
Отвратителното трио и Гадев
23.09.2020 08:43:32
9
22
Страх ги е да поемат отговорност за протестерите!
Гадев не смее да се покаже пред хората в градовете,за това обикаля червени села и паланки!
Страхливец е Радев,за това вече 20 от сътрудниците му го напускат,а и колко началници на НСО напуснаха...
Фуражката му стяга главата,злобата и завистта му изяждат душата!
Пълен провал е това военно пиянде!
Протестът пред НС е нерегламентиран, обяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

"Вчера в следобедните часове е постъпило уведомление от младежката организация на „Да, България” както до нас, така и до Столичната община. Има съгласувано разрешение за провеждане на протестни действия на площад „Независимост” и на паркинга пред БНБ. Това е единственото регламентирано протестно действие. Онова, което се случва пред сградата на Народното събрание, цели само ескалация на напрежението. Гражданите имат абсолютното право да достигнат до паметника на Незнайния войн по всеки един маршрут. Сградата на НС е стратегически обект от националната сигурност и няма как да минат през полицейския кордон”, обясни ст. ком. Хаджиев.
7.
Bingo
23.09.2020 08:12:46
27
18
И до кога ще трябва да се задоволяваме с ,,по-малкото зло". Никой не може да ме убеди, че един от най-простите хора в държавата е ,,незаменим". Толкова ли сме изпаднали в тази държава. От статията разбрах, че ако си със спортен анцунг и шапка си опасен престъпник. От днес моля всички да са в официално облекло на протеста.
6.
sdvr
23.09.2020 08:09:06
10
10
Вярно е! Целта беше ескалация. Да се компрометира протеста.
5.
До2ри демократа
23.09.2020 07:53:59
22
36
ГЕРБ са най-малкото зло. Построиха доста и не им спират парите, като на БСП и ДПС, които не крадат процент, а крадат всичко и не построиха нищо. Предният път при Орешарски, Европа им спря парите веднага. ГЕРБаджии удариха и доста айдуци Килъри, Нагли и много олигарси, които при БСП царуваха и бе немислимо да се преследват и задържат. Иначе и ГЕРБ са българи, като нас, което значи, че "кофти матриял" и истороята ни като народ го доказва с малки изключения и проблясъци от освобожденито до 1944 г. Но на такова стадо, такива падари!
4.
70 дни..
23.09.2020 07:41:52
14
23
Флегманите пак започнаха да пишат глупости. Протеста бил Незаконен?
3.
korktazel
23.09.2020 07:34:40
15
9
Тихомир Василев от изправи се БГ. От кои хралупи наискочиха толкова много никому неизвестни паткани? Сигурно и той е от любовния триъгълник. Че и меше яло говедото.
2.
демократ
23.09.2020 07:31:24
32
27
ХУНТА в чист вид ! Един криещ се в една жипка Мишок - Премиер. Един селски Шериф с каскет, гонещ цигани из селата за Главен Прокурор. И една Проста Кърджалийска П ( ПКП ) за символ на Парламентаризма. ГолЕмо бъдеще ни чака. А на тъч линията вечната Курнелия и Манолова. Гладните, съгласни от ДА.бг. И новият политик с новата брада и стар апартамент Цв. Цв.. И капака на тази тенджУра под налягане Генерала Радев. Със Стратегически съвети и доклади които никой не чете и вечно напускащите го Началник кабинети. Ех, Демокрацио откъде ни я натресохте ? Българите под 6 млн. и тенденцията е ясна !
1.
Бой по наркоманските протестъри!
23.09.2020 07:30:40
24
34
Бой и "сълзотворен газ" и ще забравят и за протести и за грошовете от Черепа! Утрепки и неудачници, надрусани помияри.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори