×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ)


Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ)
Теньо е с крехка фигура, със сигурност зад решетките няма да се чувства никак защитен
Тема в развитие
Неописуема драма в съда! Докараха окървавени дрехи от бруталното убийство на Ивета в Айтос Осиновителите на 3-годишния Наско съдят баща му Теньо за четвърт милион Майката на брутално убитата Ивета ридае в съда: Не мога да свикна с болката, съсипва ме с всеки изминал ден Свирепият Теньо, който раздроби черепа на любимата си в Айтос, може да лежи в затвора до края на дните си Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ) Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета Прокуратурата промени обвинението срещу убиеца на Ивета, иска го доживот в затвора Теньо и убитата Ивета отглеждали 3-годишния Наско с любов, детето няма следи от насилие Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО) Извънредно! Жестока кървава драма в Айтос: Пребиха до смърт 19-годишната Ивета Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Има арестуван за зверското убийство в Айтос
виж още
скрий
19 Юни 2018, Вторник, 12:12 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Теньо смирено наведе глава и се примири, че ще  прекара следващите месеци в следствения арест

27-годишният Теньо Енчев днес изненадващо обяви пред Бургаския окръжен съд, че не иска да излезе на свобода, а да остане в ареста. Това е безкрайно необичайно. Далеч по-свирепи убийци са имали наглостта да искат да бъдат пускани под домашен арест или дори под гаранция, докато Теньо смирено наведе глава и се примири, че ще  прекара следващите месеци в следствения арест.

Флагман.бг узна от причините за решението му. Подсказаха ни негови близки, които са шокирани от десетките смъртни заплахи, залели профила му в социалната мрежа Фейсбук.

„Убиец, мри, мри в затвора!“, „Убиец, дано нямаш покой, нито на този свят, нито на онзи“, „Смърт! Режете го парче по парче този боклук, оставил детето си без майка и родители без дъщеря“, „Кой си ти да отнемаш живот, парцал скапан“.

В този дух са коментарите във фейсбук профила на Теньо. В ареста той със сигурност ще получи известен покой, но какво ще се случи, когато бъде преместен в затвора, в крилото на най-свирепите престъпници – може само да гадаем.

Теньо е с крехка фигура, висок е неповече от 1,60 метра и тежи най-много 70 кг. Със сигурност зад решетките няма да се чувства никак защитен, а се очертава да прекара там дълго време.
Наблюдаващият прокурор Елгина Чалъмова промени обвинението му и ще го съди с искане за доживотна присъда или доживотна без право на промяна.









В категории: Крими


13
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
13
Коментара по темата
13.
Пешо кура
21.06.2018 09:56:58
0
0
С тая крехка физика дали не са му сложили рокля вече
12.
Prosecutor
19.06.2018 22:59:24
0
1
Близките му по- добре да се шокират от убиеца.
11.
Биби
19.06.2018 19:11:54
0
7
Напротив ще го защити новия му мъж в затвора
10.
Милен
19.06.2018 18:45:08
2
7
Ей лъчо ще ти отрежа и другото ухо както начупих на хевъна дограмата,ще те тормозя както кормозех клиентите на бизнеса и да знаеш патреот съм обичам циганите ако ми се отчиташ ше заобичам и теб.
9.
Калев
19.06.2018 18:15:52
0
8
Валери Тодоров Калев Бургас Блок 15 КС Зорница продава всякакъв вид дрога изтрови дечицата ни заемете се с него господа
8.
Лъчо Шекера и Бойчо
19.06.2018 18:02:50
0
5
Пуснете го сега кой ще си купува боклуци от нас
7.
Въй
19.06.2018 17:47:30
2
4
Велко,моля те, не пиши коментари никога повече,копелдак неграмотен.Ти си мазен мангал,нали?
6.
6
19.06.2018 17:46:28
1
9
Гледайки снимките на Ивета и Теньо заедно ,тя изглежда като малтретирана ,тъжна и унила.А момичето от Германия да знае ,че да се бъркаш в чуждо семейство е грях и след това последвало нещастие да си знай ,че Бог вижда ,бави ,но не забравя.
5.
5
19.06.2018 17:42:37
0
8
Разгледах снимките от фейсбука на Теньо и видях ,че зимата са били разделени с Ивета и на някои снимки тя му пише ,че си иска детето.А някакво момиче ,работещо в Германия е обижда и и казва ,че не става за майка.Вижте .Майката на Ивета също е влязла в спор с въпросното момиче и пише ,че Ивета е заварила Теньо с момичето.Също той пише ,че имал много обожателки.Ивета е била бита и психически тормозена .
4.
Ранърса
19.06.2018 17:31:14
0
8
Класически убитак ....Ще ми стане булка в панделата.
3.
dsf
19.06.2018 16:32:47
0
10
Дълго време ще бъде на всички затворници "жена" за общо ползване, но още по-добре е да го вкарат до живот без право на замяна- всяко друго решение на съда ще бъде продиктувано от други фактори!
2.
welkoto kolew
19.06.2018 16:30:34
0
2
nidga karate geni pazetese giznoomrazec
1.
welko kolew
19.06.2018 16:29:25
0
7
da umre6 razpran dati pusnat parno date porqt v gaza ke4 6iban mrasmik taq za6to nese e maxnala kogato i e posqgal wigdal sum momi4eto xubawo n
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори