×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО)


Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО)
Теньо и Ивета се скарали за грижите, които се полагат за детето, заяви Румяна Арнаудова. Той е излязъл скоро от затвора
Тема в развитие
Неописуема драма в съда! Докараха окървавени дрехи от бруталното убийство на Ивета в Айтос Осиновителите на 3-годишния Наско съдят баща му Теньо за четвърт милион Майката на брутално убитата Ивета ридае в съда: Не мога да свикна с болката, съсипва ме с всеки изминал ден Свирепият Теньо, който раздроби черепа на любимата си в Айтос, може да лежи в затвора до края на дните си Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ) Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета Прокуратурата промени обвинението срещу убиеца на Ивета, иска го доживот в затвора Теньо и убитата Ивета отглеждали 3-годишния Наско с любов, детето няма следи от насилие Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО) Извънредно! Жестока кървава драма в Айтос: Пребиха до смърт 19-годишната Ивета Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Има арестуван за зверското убийство в Айтос
виж още
скрий
18 Юни 2018, Понеделник, 05:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Преди около година и половина той пак е пребил младата дама, но тя излъгала полицаите, че няма насилие, каза  говорителят на главния прокурор

Теньо от Айтос, който уби 19-годишната си приятелка, е направил пълни самопризнания. Това каза пред камерата на Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

19-годишното момиче почина в неделя след побой от 27-годишния мъж, с когото живеели на семейни начала. Двойката има дете на 2 години и 8 месеца, пред което се е случило всичко.

След сигнал от съседи, чули виковете, младата жена била транспортирана с тежка черепно-мозъчна травма и наранявания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки усилията на лекарите тя е починала.

„Убиецът е изразил съжаление. Поводът е скарване помежду им за грижите, които се полагат за детето”, заяви Арнаудова.

По данни на полицията преди около година и половина е имало сигнал за вероятно домашно насилие от съседи. Полицейските служители, които са посетили мястото и са разговаряли с Ивета, но тогава тя е казала, че няма насилие. На практика е отрекла каквито и да е насилствени действия”, заяви Арнаудова.

По думите й извършителят е изтърпял 6-годишна ефективна присъда. Излязъл е скоро от затвора.

Водещият Виктор Николаев припомни думите на съседи, които твърдят, че Теньо е гонел приятелката си, размахвайки дървета и камъни. Нищо не го е спряло да я убие, добави той.


В категории: Крими


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
16
Коментара по темата
16.
До #15
19.06.2018 17:43:26
0
1
И сме напът да ги задминем.
15.
baihui
18.06.2018 20:25:29
0
1
Мисля,че вече стигнахме Хамериканците!
14.
Моралът е спасение
18.06.2018 19:44:10
0
2
Все повече хора, родители, се отдават на разврат, изневери,извращения и пренебрегват децата си. Вместо с любов в семейството се утешават със секс, най-вече извън него. Всичко това има тежки последици, венерически болести, СПИН, ХИВ, полово предаван рак на простатата и на шийката на матката. Има бум на тези заболявания от две поколения насам. Няма спасение и предпазните средства само леко ограничават, но не предпазват. Развратът наказва тежко и никой да не мисли, че практикувайки го ще избегне последиците.
13.
13
18.06.2018 12:01:55
4
14
Повечето млади растат или с един родител или при бабите си.Родителите са заети с любовния си живот.Такива родители винаги са ме отвращавали.Защо създаваш човешки живот ,след като не го обичаш и не искаш да му помагаш.Колко му трябва на едно дете ,да е нахранено ,облечено и една блага дума.Родители грижете се за децата си ,не допускайте да ви ги убиват и тормозят.Все пак те са част от вас и носят вашата кръв.
12.
до 10
18.06.2018 11:40:47
1
12
За съжаление бедността до това води.Ако имаше работа и квартира можеше да е жива.Аз не вярвам тя да го е обичала ,по скоро е нямала избор и за да има дом детето и условия е търпяла.
11.
до 9
18.06.2018 11:37:53
0
8
Пропусна да напишеш ,че когато си търсеше правата и документацията по Институциите ти счупиха стъклото на колата ,за да те сплашат .
Хора от ченгетата се пазете.
10.
БГ резил
18.06.2018 11:36:25
0
15
Смърт за този изрод, дано умре в адски мъки!!!
И от другата страна: абе момичета, защо се подлъгвате по такива психопати, че и деца им раждате. Вие като можете да търпите побоища, помислете за децата, как се отразява на психиката им. Такива психопати като тоя винаги е имало и ще има, но мислете с кого се събирате и с кого създавате поколение! Щото не е само това девойче. Има още много като нея. Мислете с тези глави. Ако е нещо инцидентно, да не можеш да предвидиш на какво е способен, разбирам, но в случая е било системно! Явно е нямало къде да отиде с детето, но всякакъв друг вариант е по-добър от този развой. Сега детето по домове, бащата ще полежи 5-6 години и ето, готов престъпник умножен по 2.
9.
Реалност
18.06.2018 11:28:38
0
14
За какви съвестни ченгета говорите?
Пример ченге съдейства със връзки и познати на тъща си ,за да открадне 2 къщи.
Пример инспектор от Полицията лъже най нагло хората ,че не били обрани и не го интерисуват законите ,защото обирджията му е колега.
Пример ДАНС И и Икономичска полиция не разследват имотни измами ,в който са замесени сержант и бив шеф на ГДБОП.
И ко излиза ,че могат да ни крадат ,а ние трябва да си траем!Неискам да виждам ченгета и като прочета ,че са ги били се кефя.
8.
конкурс за простотия
18.06.2018 10:32:43
0
5
ченгетата са виновни. няма такива отричам ме отричам, длъжни са да проверят. то и аз ще ограбя банка и ще отричам. отфелно прокуратурата трябваше да назначи наблюдение, що е с дете, отделно агенциите за децата, тая държава хич я няма, а флагман като мародери правят пари от трупове. а напишете какво ще стане с лапето му. дали то няма да е следващия наркоман рецидивист.
7.
до 6
18.06.2018 10:29:04
1
7
Те нямат съвест .Отдавна не им пука за никой .
6.
Реалист
18.06.2018 10:26:53
4
6
Давате ли си сметка ,че пак някой не си е свършил работата,имало сигнал преди година ,че я пребиват отишли полицаите ,казала им ,че няма такова нещо и те и повярвали.
Равносметка :Полицаите или са тъпи или просто не им се е занимавало и защото е удобно са и повярвали и в двата случая ,с престъпното си бездействие са я обрекли на смърт и лошото е ,че невинното детенце е с разбита психика и лоши перспективи за пълноценен живот.Нека се замислят институциите и да се вземет мерки в такива случаи ,не е много трудно да се сетиш ,какво ще се случи в такава ситуация.Лошото е ,че бездействието в този случай води до смърт и разбити човешки съдби, нека им лежи на съвестта.
5.
jo
18.06.2018 09:14:50
4
4
Продавам ляв преден фар за Мерцедес CLK
4.
Стан
18.06.2018 08:49:40
0
21
Бати глупака, каква хърба, взел страха на момичето и си прай кото иска
3.
Шишо
18.06.2018 08:34:25
4
10
Шест годишна ефективна присъда а пък дете на три годинки.А тоя тъпак бил скоро излязъл-значи може детето да не е негово и тормоз.Ако ли не бахти и секиша става на свижданията....язък за младото момиче...
2.
Бай Филип
18.06.2018 08:31:15
14
8
Тая жена мръсна заслужава да умре в адски мъки. Амебо разби живота на детето, което най-вероятно ще израсне по домове и тн.
1.
SS Waffen
18.06.2018 08:25:44
0
42
Няма място за съжаление, утрепко! Как ще биеш някого до смърт, още повече майката на детето ти и после ще съжалиш? Да кажем, че си дръпнал спусъка под афект - да, тогава може и да съжалиш, че си го направил, но да убиеш някого с юмруци е чист варварски акт и заслужава да бъде наказан СУРОВО!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори