×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

25-години затвор за изверга Теньо, убил от бой приятелката си пред детето им


25-години затвор за изверга Теньо, убил от бой приятелката си пред детето им
Убитата Ивета системно е била малтретирана психически и физически по време на съжителството си с Теньо
Тема в развитие
Неописуема драма в съда! Докараха окървавени дрехи от бруталното убийство на Ивета в Айтос Осиновителите на 3-годишния Наско съдят баща му Теньо за четвърт милион Майката на брутално убитата Ивета ридае в съда: Не мога да свикна с болката, съсипва ме с всеки изминал ден Свирепият Теньо, който раздроби черепа на любимата си в Айтос, може да лежи в затвора до края на дните си Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ) Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета Прокуратурата промени обвинението срещу убиеца на Ивета, иска го доживот в затвора Теньо и убитата Ивета отглеждали 3-годишния Наско с любов, детето няма следи от насилие Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО) Извънредно! Жестока кървава драма в Айтос: Пребиха до смърт 19-годишната Ивета Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Има арестуван за зверското убийство в Айтос
виж още
скрий
30 Юли 2019, Вторник, 18:07 ч.
Автор: Флагман.Бг

Агресивен, зъл и отмъстителен - така експертизата определя престъпника от Айтос

Извергът Теньо Енчев, който преби до смърт приятелката си Ивета на 16 юни миналата година пред очите на детето им в Айтос, ще гние 25 години в затвора. Днес Бургаският апелативен съд потвърди решението на окръжните магистрати. Енчев, който психолози обпеделят като много агресивен, зъл и отмъстителен, трябваше да остане зад решетките до живот, но адвокатите му го посъветваха да признае вината си и така значително да намали наказанието си, а защо не и да се измъкне предсрочно.

В мотивите си съдиите посочват, че убитата Ивета системно е била малтретирана психически и физически по време на съжителството си с осъдения. Убийството е извършено с изключителна жестокост. Той удрял Ивета в продължение на половин час, докато жената, цялата обезобразена, накрая загубила съзнание.

Теньо Енчев е осъден и да заплати на сина си, който е на 4 години, обезщетение от 200 хиляди лева. Още 150 хиляди е кръвнината за майката на убитата жена. Решението на бургаските магистрати подлежи на обжалване. Отсега е ясно, че изродът няма откъде да намери пари и нито детето, нито почернената жена ще видят и стотинка от убиеца.

Припомнаме, Теньо Енчев бе подсъдим за това, че на 16.06.2018 г. в гр. Айтос, обл. Бургас, в дом, находящ се на ул.„Хаджи Димитър“, умишлено умъртвил Ивета Т. с особена жестокост и по начин особено мъчителен за нея, чрез нанасяне на множество силни удари с ръце (юмруци) и ритници в областта на главата, като й причинил черепно-мозъчна травма, довела да тежък мозъчен оток с вклиняване на ниско разположени мозъчни структури в големия тилен отвор, в следствие на което жената е починала (няколко часа по-късно в болницата), като деянието е извършено в условията на опасен рецидив.


В категории: Айтос


11
Коментара по темата
11.
До 6
31.07.2019 08:18:31
1
3
Храна, топло, ток, вода, охрана,подържане на сграда, заплати на министри и началници на правосъдието и. т. н
10.
57.11 евро / 111.36 лева/
30.07.2019 22:17:22
2
2
Точно така 57.11 евро /111.36 лева/ струват разходите на един затворник у нас! !
9.
111 лева е , обявиха го телевизията
30.07.2019 22:14:09
1
2
https://btvnovinite.bg/bulgaria/balgarija-postavja-rekord-po-zatvornici-v-evropa.html
8.
Лъчо Шекера
30.07.2019 21:52:49
1
3
Милен хапа му продава кофти дрога
7.
111 лева на ден?
30.07.2019 20:38:05
1
6
1000 лв. излиза на държавата месечната издръжка на един затворник у нас. В сумата влизат изхранването му, лекарствата, перилни и почистващи препарати, отопление, ток и вода.

Около 7020 са лишените от свобода в България, от тях 840 са осъдени за убийство, което значи, че на месец над 7 млн. лв. отиват за затворниците.
6.
111 лв
30.07.2019 19:47:39
1
5
Ти какво направи как 111 лв на ден за затворник,Бахти и разхода аззз
5.
Бай Филип
30.07.2019 19:41:01
1
13
Да му пускат един между очите и да се приключва,няма смисъл да храним още една отрепка с данъците си.
4.
ЗАКОНА
30.07.2019 19:36:46
1
34
Защо трябва да храним 25 години тая жалка отрепка? 111 лв. на ден излиза на бюджета един такъв помияр в затвора. Над милион и половина ще излезе на данъкоплатците тоя вмирисан олигофрен. Куршум в главата и заравяне в гората е най-доброто решение.
3.
kkk
30.07.2019 18:58:39
1
10
ше му подарят руса перука,с тея сини очички мангалите ше го пълнят всяка вечер хахахах
2.
2
30.07.2019 18:41:45
1
9
Дрогата не прощава , не съспвайте живота на децата си
1.
Славчо
30.07.2019 18:22:50
2
15
Да го духа боклука
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори