×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета


Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета
Окръжният прокурор Елгина Чалъмова отрече убиецът да е бил дрогиран по време на зверското престъпление
Тема в развитие
Неописуема драма в съда! Докараха окървавени дрехи от бруталното убийство на Ивета в Айтос Осиновителите на 3-годишния Наско съдят баща му Теньо за четвърт милион Майката на брутално убитата Ивета ридае в съда: Не мога да свикна с болката, съсипва ме с всеки изминал ден Свирепият Теньо, който раздроби черепа на любимата си в Айтос, може да лежи в затвора до края на дните си Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ) Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета Прокуратурата промени обвинението срещу убиеца на Ивета, иска го доживот в затвора Теньо и убитата Ивета отглеждали 3-годишния Наско с любов, детето няма следи от насилие Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО) Извънредно! Жестока кървава драма в Айтос: Пребиха до смърт 19-годишната Ивета Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Има арестуван за зверското убийство в Айтос
виж още
скрий
19 Юни 2018, Вторник, 11:24 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Ивета признала пред майка си, че системно е малтретирана от бащата на детето й


Бургаският окръжен съд току-що остави зад решетките Теньо Енчев, който е обвинен в убийството на любимата си Ивета в Айтос. Съдия Яни Гайдурлиев обяви, че има достатъчно доказателства, които уличават 27-годишния мъж в извършване на тежкото престъпление.

Освен показанията на съседите сем. Стоянови и на бабата а Енчев - Димитринка, ключова роля ще изиграят и пълните самопризнанията за случая, направени от самия убиец. Според съдебно-медицинската експертиза пък непосредствената причината за смъртта е черепно-мозъчна травма, довела до мозъчен оток. Вследствие на множеството удари с юмруци и ритници по главата на Ивета, части от строшения череп буквално са пробили мозъчния лоб на младото момиче.

С оглед на утежненото съдебно минало бургаският магистрат прие, че има опасност Теньо да се укрие. Прокурор Елгина Чалъмова обяви, че новите доказателства, събрани днес сутринта, са наложили преквалифицирането на обвинението - в убийство, извършено с особена жестокост.

Държавният обвинител разкри още, че официално Ивета не е подала нито една жалба срещу насилника си. Единствено преди година и половина полицията в Айтос се отзовава на сигнал на комшиите на младата двойка за викове за помощ. При посещението на ченгетата обаче Ивета категорично отрекла да е бита от мъжа си. Тя обаче признала пред майка си Димитринка, че Теньо редовно й посягал. Във фаталната нощ на зверското престъпление и двамата са употребили неголеми количества алкохол - около 1 промил в кръвта на Теньо и 0,88 при жертвата му.

Прокурор Чалъмова отрече Теньо да е употребявал дрога в нощта на зверското убийството.

В категории: Темида


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
12
Коментара по темата
12.
Ужас
20.06.2018 01:10:14
0
3
Изродддд защо му позволихте да си скрие лицето този мишок може да убива а не може да си покаже истинското лице изчадието да гори в Ада дано остави детето сираче какъв живот ще има от сега нататък това дете да знае че баща му изрода убил майка му пред очити му нямам думи смъртно наказание за изрода!
11.
Ужас
20.06.2018 01:05:40
0
1
Изродддд защо му позволихте да си скрие лицето този мишок може да убива а не може да си покаже истинското лице изчадието да гори в Ада дано остави детето сираче какъв живот ще има от сега нататък това дете да знае че баща му изрода убил майка му пред очити му нямам думи смъртно наказание за изрода!
10.
Ужас
20.06.2018 01:04:19
0
1
Изродддд защо му позволихте да си скрие лицето този мишок може да убива а не може да си покаже истинското лице изчадието да гори в Ада дано остави детето сираче какъв живот ще има от сега нататък това дете да знае че баща му изрода убил майка му пред очити му нямам думи смъртно наказание за изрода!
9.
2 до 5 и 6
19.06.2018 23:05:29
0
1
И вие сте прави. Но рискът да бъде убита жената е твърде голям и залогът е твърде висок. Да почива в мир момичето, но живите в подобна ситуация - заслужава си да потърсят помощ. Едва ли друго ще е по-зле от смъртта на една майка, чието дете остава на незнайно чии грижи.
Аз не съдя никого, само ми се иска такива жени да не умират.
8.
Jdjd
19.06.2018 21:46:04
0
2
А? Прокурор Ангел Георгиев няма ли го да вземе някой лев? Ще пише че се е самоубила
7.
Bulgartashak
19.06.2018 21:12:40
0
1
Байганьовски изроди вие сте си цигани ама бели
6.
До 5
19.06.2018 20:38:44
0
1
Точно така, нищо не се споменава за нейните близки. Лесно е от страни но като си на 19 с дете, без подкрепа, работа и хора, които да те закрилят на къде? Знаела е какво чудовище е и се е страхувала. И да избяга от него, ще и вземе детето - обичайна заплаха. Не я съдете... платила е най-високата цена...
5.
До 2
19.06.2018 17:05:29
0
11
Ами като е знаела на какво е способен, може и да я е било страх да го напусне. Държавата почти нищо не прави, за да осигури адекватна помощ и защита на такива жени.
4.
сди
19.06.2018 16:37:27
0
8
До живот без право на замяна, ама като знам съдът ни какъв е "милозлив"... Те в затвора ще си го "оправят" - тоя изверг скоро няма да е между живите.
3.
Ха
19.06.2018 16:34:14
0
9
Умопомрачен боклук, обичал я, а пребил с такава жестокост пред детето...Горкото момиче..
2.
Момичета и жени,
19.06.2018 15:55:43
1
23
защо стоите при мъже, които ви малтретират?! Това е само поредният случай. Няма да е последен. Към тези, които са ОЩЕ живи: какво търсите, какво очаквате? Чудо?! На кого оставяте децата си? Докато ви правят мозъка и вътрешностите на пихтия, умира и част от детето ви, от родителите ви. Потърсете помощ. Махайте се. Няма чудеса.
1.
Помияр долен
19.06.2018 15:37:55
0
18
Мамати да еба боклук
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори