×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета


Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета
Не мога да си простя, искам да остана в ареста, изплака 27-годишният мъж
Тема в развитие
Неописуема драма в съда! Докараха окървавени дрехи от бруталното убийство на Ивета в Айтос Осиновителите на 3-годишния Наско съдят баща му Теньо за четвърт милион Майката на брутално убитата Ивета ридае в съда: Не мога да свикна с болката, съсипва ме с всеки изминал ден Свирепият Теньо, който раздроби черепа на любимата си в Айтос, може да лежи в затвора до края на дните си Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ето защо Теньо иска да остане в затвора, получи десетки смъртни заплахи (СНИМКИ) Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета Прокуратурата промени обвинението срещу убиеца на Ивета, иска го доживот в затвора Теньо и убитата Ивета отглеждали 3-годишния Наско с любов, детето няма следи от насилие Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Теньо признал за жестокото убийство в Айтос, ето защо е пребил до смърт жена си (ВИДЕО) Извънредно! Жестока кървава драма в Айтос: Пребиха до смърт 19-годишната Ивета Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Има арестуван за зверското убийство в Айтос
виж още
скрий
19 Юни 2018, Вторник, 10:25 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Адвокатът му опита да изкара рецидивиста жертва на прехода


Жестокият убиец от Айтос Теньо Енчев току-що заяви в съдебната зала, че не заслужава да бъде на свобода, след като уби от бой преди дни любимата си Ивета. Многократно осъжданият Теньо изплака пред Окръжния съд, че все още не може да си прости за случката.

"Меко казано е, че съжалявам, защото това беше човек, когото много обичах. Всичко стана след един семеен скандал. Искам да остана в ареста!", изплака 27-годишният айтозлия, чиято първа присъда е още преди да навърши пълнолетие.


Прокурор Елгина Чалъмова

Неговият адвокат Пламен Генов опита да изкара рецидивиста жертва на прехода, като той едва ли не показал, че иска да се поправи с опита да създаде семейство, който обаче завърши трагично в събота вечерта. Тогава пред очите на невръстното им дете побеснелият Теньо смаза с юмруци и ритници приятелката си Ивета. 19-годишната девойка почина след няколко часа агония в болницата след тежка черепно-мозъчна травма.


Адвокат Пламен Генов е служебен защитник на Теньо

Окръжният прокурор Елгина Чалъмова разкри, че въпреки началната фаза на разследването, вече са събрани достатъчно доказателства, че именно Теньо е извършител на бруталното убийство. Това се доказвало и от разпитите на свидетелките Станка и Магдалена Стоянови, които също живеят в къщата на ужасите и са чували често скандалите между младата девойка. Показания по случая е дала и бабата на Теньо Димитринка Георгиева, която е първата, дошла на мястото и заварила обезобразената Ивета в локва кръв.

Прокурорът изрично подчерта, че ако бъде пуснат с по-лека мярка, Теньо може да се укрие, тъй като го грози доживотна присъда.

Той е многократно осъждан, лежал е 6 години в затвора, като е пуснат на свобода през април 2016 г. Малко след това се преместил заедно с Ивета в семейната къща в Айтос.

Бургаският окръжен съд ще обяви решението си след минути, очаквайте подробности във Флагман.бг!

В категории: Темида


Автор
13
Коментара
Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
13
Коментара по темата
13.
читател до - 6. кофти матрял
21.06.2018 07:44:47
0
0
Спрени са коментарите понеже заглавието на статията не съответства с написаното в нея.Конкретно - разказва житието битието на Касабови и сие ,НО КАКВО ТОЧНО ТОЛКОВА МНОГО ПОЛЕЗНО СА НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ СТАВА МНОГО ЯСНО.На мен пък ми е още по - чудно, как не са им вдигнали паметник ,тези наши "неблагодарни" сънародници ?
12.
Толя
19.06.2018 17:00:22
1
8
Каква жертва на прехода е този?колко деца са пораснали без бащи,да не би всички да са станали убийци? Просто си е бил комплексиран , грозен боклук.
11.
do 4
19.06.2018 16:44:29
1
4
Наистина никакви качулки не трябва да има - да му се вижда на тоя изверг лицето!
И както при арабите - да бъде убит чрез бой с камъни!
Или в Щатите - веднага на стола или на кушетката с инжекцията!!!
10.
историята
19.06.2018 16:14:29
1
11
Заради сем. Касабови, ще вземат да пренапишат историята на втората световна война. що не разрешите коментарите под статията, СМЕШНИЦИ.
9.
Потресен
19.06.2018 15:37:51
0
8
Не се притеснявай Теньо и тебе много ще те обичат в затвора, такава любов ще падне че повече проблеми със запек няма да имаш боклук нещастен, отрепка долна
8.
*********
19.06.2018 15:25:47
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Теньо Гогов
19.06.2018 15:09:49
1
2
Буболечка ай чика чика ай ай чика ай мале лей буболечка.
6.
кофти матрял
19.06.2018 14:54:52
3
26
Редакцията, що сте спряли коментарите под статията за патреота Касабов. Да не се опасявате от нещо?
5.
Толя
19.06.2018 14:54:05
1
20
Теньо ти си деградидарал тип.Каква любов е това да пребиеш до смърт жената ,която си обичал и те е дарила с дете.Знаеш ли колко семейства нямат деца или децата им са болни и имат проблеми ,но не убиват от бой жените си.Знаеш ли ,че човешкият живот няма цена .Нищо не знаеш .Аз мисля ,че ти не съжаляваш ,а си един стръхльо ,който се страхува от линч.Ти си изрод!
4.
Стан
19.06.2018 14:49:56
0
11
Тъпа полицая,що им давате качулки не тея убийци...
3.
Послания към Теньо
19.06.2018 14:48:26
0
8
Ако някой има послание към него това му е профила https://www.facebook.com/tediceco
2.
Митко
19.06.2018 14:43:36
1
13
Защо всички се крият като мишки пред медиите със разни качулки, шапки и прочие ? Умишлено ли ги крият от полицията и каква е причината като цяла България вече са им виждали грозните физиономии по медиите. Хубаво е че медиите показват техни снимки и не ги пазят анонимни както явно правят прокуратурата и полицията.
1.
Аз
19.06.2018 14:35:24
1
20
Госпожо Чалъмова тук прилагате закона с твърда ръка ,защото Теньо е безделник ,не че не го заслужава.Трябваше да бъдете твърда и към другите по големи рибки ,за да ви повярваме ,че сте съвестна и безкомпромисна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори