×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гинка Върбакова: Имам 100 милиона лева, не съм бушон (ВИДЕО)


Гинка Върбакова: Имам 100 милиона лева, не съм бушон (ВИДЕО)
Досега никой не ни потърси да попита кои сме, каза Гинка Върбакова
Тема в развитие
Грузинец и офшорни фирми изскочиха в сделката за ЧЕЗ. Гинка отрича Какво не ни казват за сделката с ЧЕЗ Гинка Върбакова: Имам 100 милиона лева, не съм бушон (ВИДЕО) Ето я фамозната Гинка, купила ЧЕЗ за 320 млн.евро (ВИДЕО) Цветанов: Министърът на енергетиката трябва да бъде предложен от ГЕРБ ЧЕЗ продава активите си на „който трябва“, за да се заметат следите от случилото се след приватизацията Георги Първанов: Оставката на Теменужка Петкова засили съмненията, че тя е бушон Това ли е Гинка, която купи ЧЕЗ? В Пазарджик никой не я познава! В града няма неин работещ офис Бургазлията Жечо Станков ли ще е новият министър на енергетиката Мистериозната Гинка, купувачът на ЧЕЗ, проговори: Имам активи за 100 млн.лева, банка ще финансира новата ми покупка Нови вътрешни критики в БСП: Ръководството е треторазрядно, не е реална опозиция на Борисов, само „кряка“ Извънредно! Министърът на енергетиката Теменужка Петкова подаде оставка (допълнена)
виж още
скрий
26 Февруари 2018, Понеделник, 05:16 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не познавам други политици, освен Теменужка Петкова и не мога да си обясня защо подаде оставка, каза собственичката на „Инерком“

Аз съм милионер и няма проблем да кажа това. Активите на нашите компании се оценят на 100 млн. лева, а фирмата, която купува ЧЕЗ, е 100% моя. Това каза в интервю за Нова телевизия Гинка Върбакова.

Смяната на собствеността на ЧЕЗ не променя по никакъв начин услугата, която крайният потребител ще получава, нито цената, която ще заплаща, добави тя.

Върбакова заяви, че от 20 години е в частния бизнес, а от 10 години се занимава с енергетика, и в частност - с фотоволтаици.

„Покупката ще стане с кредит от межуднародна банкова институция. Предстои ни процедура за одобрение в комисии на държавата, след което ще можем да завършим процеса по придобиване на активите и да станем собственици. Тогава ще стане ясно откъде е финансирането“, каза собственичката на „Инерком“.

Държавата можеше да участва в тръжната процедура, добави тя.
Тя сподели, че договорът, който е подписала за покупката на бизнеса на ЧЕЗ в България, е доста тежък.

Изпускайки полета за Прага, багажът ни замина, но с нас бе куфарът, в който бе договорът, тежащ 15 кг, уточни Върбакова.

На въпрос защо чешката държава е избрала именно нейната компания, тя отговори: „Не мога да кажа защо. Това беше една дълга и много сложна процедура, в която се изискваха много финансови документи, които да гарантират кои сме ние, какъв е нашият опит и какво можем да направим“.

Бизнесдамата призна, че компанията, която участва в процедурата, е на 1 година: "Това е компания, зад която стоят моите компании. Фирмата е създадена специално за сделката. Затова тя няма опит и е с капитал от 50 хиляди лева. Според българското законодателство, тя можеше да е и с 2 лева капитал".
Запитана как банката си гарантира, че обезпечава парите, Гинка Върбакова отвърна: „Практиката е при такъв вид финансиране да бъдат залагани акциите на дружеството, тоест това е напълно позната във финансовите среди практика”. И допълни, че активите на нейните компании се оценяват на около 100 милиона лева.

Тя призна, че от 20 години познава Теменужка Петкова, която подаде оставката си като енергиен министър, след като сделката беше обявена публично.

„Теменужка е прекрасен човек, добър професионалист. Благодарение на нея енергетиката е оздравена. За мен няма конфликт на интереси. Не мога да си обясня защо подаде оставка. Не познавам други политици. Не искам да ставам публична личност и да бъда използвана за политически цели“, каза още Гинка Върбакова.


В категории: Бизнес


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
14
Коментара по темата
14.
*********
30.05.2019 11:12:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
Ха ха ха
28.02.2018 12:17:20
0
0
Хора на Гинчето на дядо и дядото беше бизнесмен от тях ги има тези милиони.Знаетели как е копала в текезесето за тях .
12.
от просякът
27.02.2018 09:50:01
0
1
nie /ние сме по-щостливи от тази сус 100 000 000евро
тя ми изглежда на много БЕДНА МИЛИОНЕРКА ,вижда се от снимката ,че е тъжна от сделката си за ЧЕЗ
11.
СПЕЦИАЛИСТЪТ
27.02.2018 09:45:22
0
2
Дайте съвет как да се предпазим от ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 от най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ т.е.АЙТОС ....
понеже КМЕТА ни ВАСИЛ ЕДРЕВ е БЕЗПОМОЩЕН В БОРБАТА С ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 С ФАЛШИВИ:
Скици
Данъчни оценки
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ на...Тодор Костадинов Тодоров и СЪПРУГАТА му ... СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА....на ТЕНЮ ТЕНЕВ /вдовицата/
10.
Гинке ма!
27.02.2018 01:37:57
0
4
Ти на училище оди ли ма? Оти така ни моиш да приказваш,а? И таз добра със 100 000 000, а пък нито умна,ни убава!
Гинче ти за Мишо бирата и Пепи сикаджията чувала ли си? Знаеш ли как приключиха земният си път?
Гинче мъри,ти у ред ли си ма? Таз наща Гинка лъжи приз прусото,ама ши доди посли мастрафа,безплатен обяд няма!
9.
Иван Донков Бухала
27.02.2018 00:09:42
0
4
Гинке с тая плетена жилетка на една кука от къде аджеба взе 100 милиона да купиш ерепето?
8.
Овцата
26.02.2018 12:44:09
0
10
Нека каже таз овца от закуски ли спести милионите или търка билетчета. Колко и какви данъци е платила. Ква бизнес дама пълен миндил е даже прилича и на мангалка кой знае кой и е прехвърлил фирмата може би кумата дето подаде оставка
7.
titi
26.02.2018 11:53:24
0
11
Е така се правят сделките в Родината ни.Пак Боко,Дебчо и Цв.Цв. нямат нищо общо с това.То тази мила жена Гинка да бяха малко я пооформили та да заприлича на бизнес дама,тя дори не може да приказва.
6.
до ВСС,ИВСС,ДАНС,Гл.Прокурор!
26.02.2018 11:44:44
2
3
Молим Ви да се сезирате

Трябва ли с една бедна българка да се постъпва по този начин .
По същество:
С ФАЛШИВА НЕЙНА ЛИЧНА КАРТА ДА СЕ ИЗПОВЯДВАТ СЪМНИТЕЛНИ СДЕЛКИ ,НО ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС
И ДА СТАВАТ ТОЛКОВА ЯВНИ ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ ....
И ДА СЕ ПРИКРИВАТ ОТ ПРОКУРОРИТЕ;
МИЛЕНА СТОЙЧЕВА
ЕЛГИНА ЧАЛЪМОВА
ЕМИЛ ХРИСТОВ от АП-БУРГАС
5.
ПИСНА МИ
26.02.2018 10:52:37
2
24
Преди 5 год за необслужван кредит от 30 000лв. съдия -изпълнител разпродава имуществото на Гинка и я оставя на улицата.Сега същата Гинка ще бъде кредитирана с 600 000 000лв.????????????Нищо против женицата,ама ми писна да ни правят на ТЪПИ.
4.
Марин
26.02.2018 10:50:58
0
16
Ами Гинчето да покаже колко данъци е платила на тези милиони! И къде се намират.
3.
truestory
26.02.2018 10:47:59
2
19
я кажи от де ги имаш бе църна патицо. Вчера като те гледах не можеш си направи сметка до края на месеца
2.
Dr Dobrev
26.02.2018 10:16:05
0
10
Temenujka po4va rabota v tazi firma s zaplata ot 40 000 leva tia si svar6i rabotata v pravitelstvoto
1.
Kiril
26.02.2018 10:08:41
0
6
zapo4va proverka za vraskata i s vinkela
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори