×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило


Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило
Той беше много будно момче, имаше мечти, но всичко свърши дотук, коментира директорката на гимназията
Тема в развитие
Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Чакането свърши! Започва строителството на пасарелката край Атия 6 месеца след трагедията с 16-годишния Костадин: Нито пасарелка, нито кръгово край Атия (СНИМКИ) От 3 до 15 години затвор за шофьора, прегазил ученика Костадин Джардов край Атия Край на гаврата! Погребалната агенция освободи тялото на Костадин след намесата на старши комисар Калоян Калоянов Мародери притискат бащата на мъртвия Костадин – искат десетки хиляди за погребението му Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Първо във Флагман.бг! Заличават "пешеходната пътека на смъртта" край Атия, регионалният министър с решителни мерки Нов ужас в Бургас! Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в ж.к.Изгрев, избяга след инцидента Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Изплуваха подробности за шофьора, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Само във Флагман.бг! Разпитват Кирил Георгиев в РУП-а в Созопол, вижте джипа му Костадин отличник и момче за пример! Мечтаел да учи в чужбина Само във Флагман.бг! Ето кой е шофьорът на джипа, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило 16-годишно момче е убито на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)
виж още
скрий
20 Ноември 2017, Понеделник, 08:58 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Тийнейджърът е бил ученик в професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас

Момчето, което тази сутрин бе блъснато от джип на пътя Созопол-Бургас, е 16-годишният Костадин Д. от с. Атия, научи Флагман.бг. Информацията бе потвърдена и от училището му - професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров".

Припомняме, че тази сутрин момчето бе пометено на пешеходна пътека до Военноморската база Атия.(ВИЖ ТУК)

Костадин издъхна на място, а шофьорът на мощния джип твърди, че е бил заслепен от фаровете на друга кола и затова не е видял пешеходеца. 

Костадин е ученик в професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас.  "Всичките му съученици за потънали в сълзи. Отменили сме занятията. Децата не могат да повярват на случилото се. Костадин беше свястно момче, имаше много мечти. Беше много дисциплиниран и ходеше по олимпиади. Вървеше нагоре, за съжаление, всичко свърши дотук. Всички скърбим", каза през сълзи директорката на гимназията инж. Павлина Маринова Михайлова - Градишка пред репортер на Флагман.бг



18
Коментара
Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 0
18
Коментара по темата
18.
Vi
22.11.2017 05:11:10
0
1
Pasarelka ne pomaga tam...otidete liatoto i se opitaite da prese4ete 4-te platna.....misia nevazmojna....nikoi ne iz4akva...ili dava predimstvo....za Tova dosta hora ot Atiya otivat do Chernomorec i se vra6tat do krastovi6teto za da otidat n'a plaja Vromos....magistrala e tam liatoto...ako e stanal tozi aksident liatoto...varhu Kostadin da sa minali 3-4 koli n'ai malko...mesarnica....na kaima...i blizkite mu niama da go poznaiat....aide kmetove,kmetici i vsi4ki ostanali....svar6ete si rabotata....ne Samo predizborni obe6tania i posle NI6TO
17.
23
21.11.2017 10:49:49
0
4
Никой не заслужава да бъде убит,като куче.Жалко за младото момче.
16.
абв
20.11.2017 23:45:54
0
4
Не става с култура,а с превенция и сериозно засягане на стандартите за кормуване. А иначе сега убиецът ще се окаже с ишияз или високо кръвно. Ще го пуснат под домашен и след като отшуми всичко ще го осъдят тихичко на 3-5 години и след 2 ще е навън за добро поведение. Е естествено ще е понапълнял човекът ама ще си е отпочинал де.
15.
До 1
20.11.2017 19:39:46
0
6
Напълно те подкрепям всички трябва да имат култура на пътя и шофьори и пешеходци
14.
аА?!
20.11.2017 17:20:56
1
13
Почивай в мир, дете! Ти си един от многото животи , пропиляни напразно. С това ли стана известен - за да блесне поредната нелепа инженерна приумица пешеходна пътека на главния път.... Светла ти памет! Колко души още са обречени...
13.
*********
20.11.2017 16:28:42
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
Е. Б.
20.11.2017 16:02:58
0
13
Даник, момче хубаво... Още не вярвам, че си ти... Усмихнат и учтив - така ще те запомня. Вече си ангелче... Какъвто и приживе си беше...
11.
BigBrother
20.11.2017 13:37:08
1
11
Време е за задължителни видеорегистратори на всички автомобили !!!
10.
45годишен
20.11.2017 12:22:38
5
12
Трябва да ви призная че по 100пъти на ден се изнервям на пешеходци без грам култура,но в 99% от случаите това са зрели хора на мойта възраст и малко над 50год Децата и младите хора са перфектни като пресичане,огкеждане,въобще поведение! А като пешеходец, преди около месец замалко да не сгази на пешеходна пътека,шофьор около 55-60год хвърлих чанта по колата му защото избяга,щеше да му набия простата тиква! Тез чички комунистически никога не карат правилно,от цигания,да не му изгори колата повече! На светофарите гасят двигателя,и после до като тръгне,оле-мале! Така че айде стига с това ”ама те младите” признавам че има изключения,но сега са по-възпитани и образовани! Да не си припомняме че по комунизма се пиеше и пушеше от 4-5клас! Наркотици просто нямаше,иначе,извода е за вас! Да се факат тъпите комунисти,хвърлящи торбичките с боклук през терасата и куп др селски прояви! А после ръсят фалшив морал!
9.
Ученичка 12 клас от професионалната гимназия "
20.11.2017 11:39:31
1
15
Драги шофьори/ки, винаги сте обвинявали младите, които от скоро взели книжки са виновни за случаите по-пътищата и пешеходците, които не се оглеждат на пешеходните пътеки, а да Ви попитам аз, ако не 100%, то поне 80% от вас също не се оглеждат на пешеходните пътеки, а да не говорим за шофьорите, които си мислят, че като имат книжка, много могат да карат. От колкото и години да имате тази пластмаса в джоба си, тя няма да реши проблема ви, когато е отнет един човешки живот на пътя!! Тези камери, които са сложени по-пътищата, не са там за да покажате колко ви е мощна колата и колко може да вдига, а с цел да предпазите всеки един от подобен случай!! До коментар1.. Недай си боже, утре ще се наложи вашето ДЕТЕ да пресича и го блъснат? Ще ревете и ще обвинявате шофьора, който е причинил загубата на рожбата ви.. Вие сте тръгнали да коментирате, че не се оглеждаме, а Вие като не си проверявате колите и като виждате какво е времето навън, къде сте тръгнали да карате бързо? Дори и да закъснявате на работа, по-важно е да спасите един човекшки живот, отколкото да закъснеете за работа и да погубите, и вашия живот по затворите!!!! Съболезнования на всички близки и приятели на момчето!!!!
8.
...
20.11.2017 11:01:07
0
9
Ужас !
7.
Няма значение
20.11.2017 10:58:37
2
26
Само едно искам да Ви попитам, скъпи шофьори, някои, от които повече от неразумни,
смятате ли за нормално 15-18 годишни деца да ходят на погребения на приятелите си? Колко още такива деца ще загинат по този трагичен и недопустим начин?
6.
Бай Колю
20.11.2017 10:56:44
1
17
Минавал съм от там стотици пъти и винаги намалям до 60 км/ч. Естествено защото дори и увлечен от скоростта се сещам, че има камера която ме остави без книжка за месец и 100 лв. глоба. Значи камерите помагат да бъдем ограничени ... или поне част от нас. Иначе, една пасарелка на това място би решила проблема. Няма цена на съоръжение която да е по-висока от загубата на живота на един млад човек! Светла му памет!
5.
Цц
20.11.2017 10:33:22
3
15
Някои хора са изпълнили земната си мисия по-рано от другите и изкупва греховете си приживе и само Бог решава как ще продължи пътя им по-нататък.Нека почива в мир ! Предпочитам вместо паркове и градинки да се отделят повече средства за ОСВЕТЕНИ пешеходни пътеки с камери заснемащи нарушителите и повече надлези,щом комфорта на пътуващите на топло е по-важен...
4.
Гневен
20.11.2017 10:31:23
4
26
Убийството на пешеходна пътека трябва да се счита за предумишлено убийство. Дали не дойде време за Крумови закони в тази страна....
3.
До кога
20.11.2017 10:28:41
4
27
Там има камера и пешеходна пътека!!! Може водача да е имал информация че камерата не е заредена и е решил че може да си кара както си иска и не по правилата и ето крайния резултат! Ми там се кара с 60 км. По правила а по мозък и съображения и с по малко от 60км. Правилата въжат за всички бе хора проумейте го!!! Като се качите в малко по хубава кола и спирате да мислите!!! И ето резултатна!!! Жалко!!!Съболезнования на близките на момчето
2.
Тото
20.11.2017 10:28:08
1
19
Какво означава заслепен!!! Та там има знак, маркировка...
1.
k
20.11.2017 10:22:35
19
11
там се кара бавно,а и пешеходците имат гадния навик да не се оглеждат.дори на пътека се оглежда първо и после се пресича
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева 
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори