×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)


Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)
Шефът на траурната агенция, с малко има Венци, спори с близките на убитото дете
Тема в развитие
Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Чакането свърши! Започва строителството на пасарелката край Атия 6 месеца след трагедията с 16-годишния Костадин: Нито пасарелка, нито кръгово край Атия (СНИМКИ) От 3 до 15 години затвор за шофьора, прегазил ученика Костадин Джардов край Атия Край на гаврата! Погребалната агенция освободи тялото на Костадин след намесата на старши комисар Калоян Калоянов Мародери притискат бащата на мъртвия Костадин – искат десетки хиляди за погребението му Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Първо във Флагман.бг! Заличават "пешеходната пътека на смъртта" край Атия, регионалният министър с решителни мерки Нов ужас в Бургас! Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в ж.к.Изгрев, избяга след инцидента Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Изплуваха подробности за шофьора, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Само във Флагман.бг! Разпитват Кирил Георгиев в РУП-а в Созопол, вижте джипа му Костадин отличник и момче за пример! Мечтаел да учи в чужбина Само във Флагман.бг! Ето кой е шофьорът на джипа, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило 16-годишно момче е убито на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)
виж още
скрий
18 Ноември 2017, Събота, 09:57 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка/видео: Авторът

Почерненият му баща Апостол получил нервен срив и в момента е на успокоителни


Огромен скандал се разиграва в момента пред блок 47 в бургаския ж.к. "Зорница", където се намира офисът на погребална агенция "Архангел Михаил". Шефът й, който обаче не се представи, но разбрахме, че е с първо име Венци, твърди, че близки на убития на пешеходната пътека край с. Атия Костадин, са потърсили агенцията за ползване на услугите й. Той каза, че разговарял със сестрата на бащата на Костадин - Апостол, дори негови близки са донесли дрехи на загиналото дете.

Стана ясно обаче, че и двете му сестри са в чужбина и нямало как да се обадят от български мобилен оператор.

Роднини на почерненото семейство са пред погребалната агенция и отричат тези твърдения. Днес в Бургас от Франция е пристигнал и Апостол, за да си погребе детето. Заради неуредиците с погребалните агенции той е получил нервен срив и в момента е на успокоителни, научи Флагман.бг.

"Венци ни даде номера, от който твърди, че му е звъннала сестрата на Апостол. Ние се обадихме на посочения телефонен номер, вдигна ни мъж, на когото обяснихме каква е ситуацията, а той ни отвърна, че имаме грешка", казаха близките на почерненото семейство.

Както Флагман.бг съобщи, родителите на Костадин са подложени на нечовешко изнудване от страна на добре организирана група, възползваща се от объркаността и мъката на близките, за да извлече максимална облага (ВИЖ ТУК).

Първоначално от "Архангел Михаил" са поискали сумата от 1300 лв. за услугите и да предадат тялото на близките. Преди минути стана ясно, че те са се съгласили да намалят сумата на 560 лв. Христо Бардуков, който е близък приятел и съученик на Апостол, заяви, че ще платят поисканата сума, а след това ще заведат дела срещу моргата за това, че са предали тялото на агенцията без разрешението на двамата родители.

Очаква се още днес от Беларус да пристигне и майката на Костадин - Наташа. 






В категории: Бургас


Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 1
64
Коментара по темата
64.
До 9 до 10 до 11
26.11.2017 23:02:26
0
0
Жена да се заяжда или да те хули и обижда по коментарите разбирам храни чувства , но мъже да го правят е притеснително :)
63.
Шматки
24.11.2017 10:37:28
1
1
Когато махнете мутрите от народното събрание и големите компании и всички отрасли тогава ще се махнем и ние мишоци ако можете на изкарайте от бизнеса или влезте вие ве малумници пишещи от някви телефончета за двайсе лева
62.
Вън мутрите от бизнеса
24.11.2017 10:08:15
0
4
МАФИА !!! Ууууууу. !!!
61.
Nedovolen
23.11.2017 20:34:02
1
0
Da hodi da si Iska parite ot ybieca n'a mom4eto...
60.
Х
23.11.2017 19:46:20
0
0
Най скъпата клинична патека от София до Бургас,
59.
До 55
23.11.2017 17:05:30
0
0
Нещо се бъркаш я пак помисли кой гледа че нещо не разбрах
58.
запознат
23.11.2017 15:37:46
0
9
Въпросната агенция не е на Венци,а на бившите полицаи Горещилов и Кристиян Киров,чиято собственост е и SOS ПТП и дружно обират пострадалите от катастрофи.Цялата болница е пълна с материали на SOS ПТП,че и будка имат,а доктори и сестри дружно се надпреварват да ги предлагат.Изключение прави Неврохирургията,където се разпорежда любовницата на завеждащия Недев някаква Пламена Жекова от Софииска измамна фондация,където болните са притискани да подписват договори с нея лично от лекарите и главната сестра ама държавата спи и оставя всякакви да ни рекетират и мамят в държавни учреждения
57.
11
23.11.2017 13:46:39
3
3
Забелязвам, че за който и да е бизнес, като напишат статия, бургазлии ревете, че ви искат пари. Ми направете си вие бизнес и работете безплатно или вие платете погребението на младежа.
56.
Razkrit si 53
23.11.2017 12:50:56
2
2
И още нещо под настигане се има в предвид неща с които не сте наясно , освен материалната част ,която не е основното , настигнете го в доблест , честност ,човечност е затова предпочитат Венци пред вас хората ,не се занимава той с вас ,а вие с него . Добро вам мили хора , това е!
55.
Разкрит си 53
23.11.2017 11:43:14
2
2
С това остроумно изказване доказа ,че си конкурент на Венци , да той яде кренвирши на вестник , вярно е , ма ти от къде знаеш ако не си там където и той , и дебнеш отстрани и се чудиш защо той работи а ти не ,чудесно ,за глупостта ти с този ти коментар ,достатъчно е това ,хората не са глупави като четат и проследят нещата ,и този ви нескопосан и недообмислен опит срещу Венци не успя .
54.
Гадаеш а не знаеш
23.11.2017 09:54:53
4
3
Вместо да му избодете очите на Венцо му изписахте веждите
53.
До венци
23.11.2017 09:08:10
1
4
Абе Венци,спри да пишеш коментари от различни никове,разпознаваме те !!!!!!!
Пак си пролича колко си кух,може ли само последните и то късни коментари...само да те възхваляват ?????
Уж,че ти си човека:):):)):):):)
И кой да те настига като още ядеш кренвирши с хляб на вестник в агенцията....
Скрий се малко и всичко ще отмине,не сенизлагай повече...
52.
istinata
23.11.2017 04:27:45
5
3
Призовавам да излезе човека ,който е наел фирмата и е разговарял с Венци и който е донесъл дрехите с които да се облече тялото на починалия, да признае .
Така ще излезе наяве как при всеки удобен но добре изопачен случай се опитват да разкарат от погребалния бизнес Венци , това е поредния опит , момчето си работи и не пречи , хората са му благодарни и доволни , младо и точно момче е .
51.
Chovechec ot naroda
23.11.2017 03:14:17
4
2
Бе напоследък ми прави впечатление като чета тука там статии как в самия текст подвеждат хората с инфото
Това момче Венци от къде ще има тия дрехи за обличането ,очевидно роднините на починалото дете са го наели .
Дали пък друга фирма не са се възползвали от това ,че родителите са ошашавени и всъщност да са измъкнали случая от Венци ..май се получава така : Крадеца вика дръж крадеца ,
Гледам клиповете ..ми това момче с фирмата дето го обвиняват Венци пита къде са роднините които му донесоха дрехите , намирисва ми на измама от страна на конкурентна фирма , пък и клепат момчето Венци и фирмата му , чета коментарите и още един факт който ме усъмни .. много злобни коментари хмммм...май Венци пречи ето и удобен случай да го набедат..
Ще се разбере истината ,да излязат роднините да изяснат ,тук може би става въпрос за война между погребалните агенции , ма не се връзва нещо.
Венци е потърпевш май, доста са го нагласили и накиснали
50.
Do 45
23.11.2017 02:18:57
1
4
Много завист бе душица , я вложи малко енергия да стигнеш Венци , брейй много ме кефи , че толкова ви дразни това момче ха ха , че чак направо се смея на писанията ви , Венциии страшен си , всичко си имаш брат , остай ги тези педалчета , много си засенчил плявата с тва ,че израстна и не остана на ниво сред тях ....за тва така ти пишат
Гледай си бизнеса , семейството и щастието и казвам ти ей такива неуспели точно така приказват ..яд ги е ,знаеш брат ,злобарчета ,комплексарчета
49.
Пазарджиклия
23.11.2017 01:45:09
1
4
Тва бургазлии сте мн мазни шматки! Да давате пари на погребални агенции на Очите и ”поморийският” ! Наки видяхте нашият Божо кравата кво ги напрай!!! Реваха като жени и жалба пуснаха! Бургас бил мафиотски град! Мале-мале! Град на пички-женички! Хахаха
48.
Ради
23.11.2017 01:43:08
2
4
Личи си от коментарите пълни с цинизми , нивото на хората , които го плюят , коментари изливащи злоба , завист ...яд . А защо ли ? Поредната изопачена в нечии интерес информация в медииното пространство с цел да съсипеш "съседа",че паничката му е по- пълна от твоята . Хляб има за всички . Цинизмите се изливат от същите ,които с начини на подобно ниско ниво ,като изказа им ,скалъпиха този сценарии за момчето и фирмата .И колкото и да се мъчите , никак не му накривихте шапката на Венци , случилото си е абсолютен комплимент . Венци , дал Бог повече хора ,като теб , браво ! Всички , които те познават и са работили с теб ,всички на които си помогнал , сме интелегентни хора и сме наясно какво се случва . Продължавай Венци ,на прав път си , щом постъпват така .
47.
Някой си
22.11.2017 23:54:50
2
4
Ай стига беи тос венци цял господ бил бе па никой не е снаел , ми щом толкова леф фади да вземе да купи два чувала с превраски да расдаде благотворително за коледа , и кое му е лошото да работиш за заплата а не да си шибан мародер и да използваш най тежкия момент за едно семейство че да направиш някой лев а?
46.
do 45
22.11.2017 23:30:38
4
2
само може да му завиждаш на Бат Венци сигорно гърбиш за една заплатка някаде и каршиш пръсти как да платиш тока и да вземеш наверсия превраски на женати !
45.
I
22.11.2017 23:10:06
2
2
Венци,момчета и момичета е пълен паляк,фраскал съм го още във врачанско и кът ме види,веднага вади аналния си вибратор и го пуска на турбо .
Сега,не знам как има хора връзващи се на този селяк,не знам,честно...
44.
43
22.11.2017 22:54:47
0
3
До 42 ковчег колега, ковчег, като ги пишете тея коментари ограмотете се малко, и тъпак също, като обиждаш поне да е правилно умнико
43.
Познат
22.11.2017 22:49:42
4
2
А ЗАШО НЕ КАЖИТЕ ВЕНКО НА КОЛКО ХОРА Е НАПРАВИЛ ПОГРЕБЕНИЯ И НЕСАИМ СТИГАЛИ ПАРИТЕ ИМЕ КАЗВАЛ КОГАТО ИМАТ ТОГАВА ДАГИ ДОНЕСАТ И НА КОЛКО ХОРА Е ПОМАГАЛ БЕС ПАРИ КОЛКОЛИ АГЕНЦИ ШЕГО НАПРАВЯТ КАТО НЕГО
42.
до 39
22.11.2017 20:55:13
0
2
има салам и луканка така и кофчезите няма да го погребат във кофчег от мукава тапако
41.
19
22.11.2017 20:49:09
7
3
Архангелите са най новата агенция в Бургас и смея да твьрдя че са много коректни и свестни момчета много сме доволни от тях Всичко което пишат по случая е нагласено от конкуренцията им
40.
дрехите
22.11.2017 20:49:04
1
4
кои даде дрехите?кои? всичко ще се изясни и има ли съвест човека които ги даде и говори с бащата да излезе и да каже цялата истина за телефониа разговор с бащата и какво му е казал човека защото сигорно и бащата умира от срам от изписаното
39.
Бури мечката
22.11.2017 20:39:19
1
3
Така да викаха аз сега няма нормално погребална агенция защото още преди 10 год нормалните хора ги изгониха. Всичко е мафия начело. С Данчо Карла който дори си има камера да ги замръзва труповете за пари. Който държи целия гробещен парк от източната страна. Едно богребение е 50 лв багера да изкопае дупката 80 лв ковчег по 25 лева двама мангала да закопаят дупката чаршафи и подавки други глупости 100лв. И колко става 280 лв . 300 с горивото на катафалка. Аре сега тоя палячо иска горноца 1000 лв от хората или много му изгори катафалката от моргата до 47 бл в Зорница което 500 метра Флагман колко материална там да ровите в погребалните агенци ама не като ви званна и да намирате гаштитетете
38.
До 9
22.11.2017 20:27:53
3
6
Вярно е мен се опита с 500 лв да ме ужили пьлен боклук е за затвора.безброй схеми прави, всички незаконни
37.
Di
22.11.2017 19:55:42
3
2
И аз съм потърпевш от това момченце много некачествена услуга и естествено ме насочиха към него ама ще спестя че ми е позната сестрата в първа поликлиника
36.
Познат
22.11.2017 19:42:41
6
3
Венко си варши работа та ви шо несиги погребвате сами тои насила никои не може да накара
35.
Хммм
22.11.2017 19:41:17
4
2
ХУБАВА РАБОТА,АМА ГЯВУРСКА!!!
34.
Корупция
22.11.2017 19:38:04
2
6
Даааа,цялата болница за Венци работи.Още като бяхме в болничната стая на баба ми преди да свалят тялото към моргата невроложката ни ”насочи за наше улеснение”към това ”младо и коректно момче”.....и визитка май ни даде ако не се лъжа.Момчето добре си върши работата вярно,ама е пълен абсурд от държавна болница да те насочват към определен частник при наличието на държавния Обреден комплекс.Очаквам и частни гробища да се заформят някой ден.
33.
До 21
22.11.2017 19:00:14
0
10
Гад мръсна,не пиши повече по форумите простотии!!!!
Ти ли ще определяш какви са родителите на момчето и дали не са заминали да работят в чужбина от удоволствие,пача Долна!!!!!
32.
Потърпевш
22.11.2017 18:56:53
1
9
Гробарите са мафия !
31.
xa
22.11.2017 18:44:52
4
6
ей мъстио доволна явно от друго си доволна , ако беше твоето дете много ли щеше да ти е хубаво, в правото на коя определяш какви родители са ма карабатал долен ходи лапай може да останеш още по доволна
30.
Познат
22.11.2017 18:37:53
6
4
Венци дръпна много напред и не е угоден явно , младо и кадърно момче
29.
ЧИЧО Д
22.11.2017 18:34:23
7
6
Е бат Венци си върши работата.Като не ви изнася си погребвайте хората сами бре.
28.
123
22.11.2017 18:32:21
1
1
ey vie balgarite ste opasni ey..... he he he
27.
Киров
22.11.2017 18:22:29
0
7
Тази агенция е на собственика на Дежа Вю Крисиян Киров
26.
До кавала Добри
22.11.2017 18:17:21
1
1
Умрялото куче чака да и скъса гъза на ха хя
25.
Добри Груев - чикиджията
22.11.2017 18:08:16
4
12
До 21
Ей умряло куче щи скъсам гъзъ с кривия кур. Майка ти да еба безкруполна да еба
24.
Nedovolen
22.11.2017 18:07:27
0
9
Bokluci dolni mrasni....ne Vi e Sam.. .Samo smart za Takiva
23.
Dо циганката
22.11.2017 18:07:14
0
1
Ей бабо
22.
E
22.11.2017 18:04:32
0
2
Ей циганко мръсна
21.
Клиентка
22.11.2017 18:03:10
27
5
Аз лично скоро бях клиент на агенцията и съм доволна от услугите на фирмата. Въпрос на гледна точка е кой как иска и има желание и финансови възможности да погребе ближния си.Вдеки 2ри в тази държава иска най-хубавото на най-ниска цена....е няма как да стане.В такъв момент в който загубиш детето си и почнеш да спориш за цените на погребението и не искаш да си плащаш.... е какъв родител си ти
..самия факт че детето е на 16 год и е без родители в собствения си дом говори достатъчно.
Дето те без родители тук..Стига сте плюли фирмата никой не ви е виновен, Че ви няма,че имате деца само на думи не и на дела, Че нямате възможност и сте в обтегнати отношения помежду си. В такъв момент спорът е излизаш! Детето ви го няма .... А вие искате медицина присъствие.
Що за хора сте!?
20.
Бърз въпрос
22.11.2017 18:00:34
1
15
Кой е донесал дрехите на момчето в моргата? Там се крие отговора. Те агенциите не могат сами да се сдобият с дрехи на починалия.
19.
Ghjklm
22.11.2017 17:59:26
1
3
A be tozi pomiar niama li koi da go nakara da probva sobstvenite si kov4ezi
18.
Потрес
22.11.2017 17:57:22
2
12
На кого е тази погребална агенция?
Мечков от бандата с кирките и той има погребална агенция, негова ли е!
Боже,слез и си обери версиите,и на оня свят не можем да си отидем спокойно от тия мафиоти!
Как нямате малко съвест да си играете с трагедията на хората,къде е правосъдието да ви тикне в затвора и от там да не излезете докато сте живи!
17.
Клиентка
22.11.2017 17:55:32
13
9
Ползвала съм услугите на фирмата , въпросният Венци се отнесе с огромно внимание към случая ни , цените бяха съвсем в рамките на нормалното...това е нагласена работа тази история
16.
B.
22.11.2017 17:50:17
1
8
конкуренция не им трябва на тея сами са съсипаха тоя път
15.
Конкуренция
22.11.2017 17:47:09
7
7
Ясно е ,че конкуренти искат да съсипят Венци и фирмата ,познавам момчето ,изключително отговорно и свестно е!
14.
Бургас
22.11.2017 17:44:16
2
7
Еми ония другия паляк Мечков..... със бабите
13.
13
22.11.2017 17:24:52
1
10
малко ли са прости . цяла България говори за случая те точно с тях решили схеми да правят
12.
F
22.11.2017 17:20:33
2
8
Как така някой от съдебна медицина е дал номера на това момче кой е тоя дето се разпорежда с човешки живот макар и починал
11.
@
22.11.2017 16:22:52
3
23
Този мишок кога пък стана звезда ?
Не познавам по прост човек от Венци,честно,и някой някъде трябва да се самосезира и върне поне 5 години назад дейноста на “фирмата”,ще излязат много интересни неща и контакти....държавата обаче спи-за кой ли път ?!??
10.
....
22.11.2017 16:17:47
3
18
Тоя е бивш сотаджия и е мегакух....
Отдавна бръмчи на тая схема с починали хора...
9.
ViP
22.11.2017 16:16:39
2
20
Значи въпросният Венци е един ниско пърдящ гном от Мездра и се занимава с такъв вид схеми от вече около 7-8 години в Бургас,абсолютно безкруполен тип без капка чувства !!!!!
Познавам го лично и съм меко казано отвратена от ценизма му,начин на изкаване и мисъл.
Той самият ми се е хвалил,че всички в държавната болница работят с него,всички са корумпирани от него да му “подават” всички мъртъвци на него,абсолютен парадокс..служител в държавно болнично отделение да те “съветва” към кого да се обърнеш,срамота !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
Bekqr
22.11.2017 16:14:44
2
17
Kak ne vi e sram baxti mar6ite baxti i darjavata
7.
Ана
22.11.2017 16:05:58
0
21
Ей от родилния дом,та до смъртта всичко се върти около пари и мушингии в тая държава.И каква е тази транспортна схема,където хората пресичат четилентов път.След дъжд качулка ще е пасарелката.Жалко за момчето!
6.
Юли
22.11.2017 16:03:51
2
24
Дано да се сезира прокуратурата и да се направи пълна проверка на тази Погребална агенция,а и не само на нея. Това е практика,хвътлят някой лев на служителите в моргата и после тормозят опечалените със сериозни суми.Това е безобразие,но никой не ги закача и кервана си върви и тоя поставен шибек сучи пари.
5.
Дидо
22.11.2017 15:47:18
1
19
Срам и позор ....
4.
nqmam dumi
22.11.2017 15:27:37
2
25
tiq izrodi zaslujavat da gi zarovqt jivi v sobstvenite im kovchezi .... kak moje da se vazolzvash ot choveshkata tragediq za da pravish pari .... i stava vapros za pochinalo dete ............ Na tiq IZRODI im pojelavam blizkite da ne mogat da si pogrebat spokoino vsichko se vrashta nerezi pomnete vsichko !
3.
до 1
22.11.2017 15:23:05
3
31
всички тези агенции трябва да бъдат забранени със закон, има си общинска, а собствениците им в пандела. не е тайна за никой кои са тези дето седят зад частните агенции. върнете малко лентата назад- рея и покой бяха на венци чамурджиев и тошко стинката, все силоваци и отрепки
2.
-
22.11.2017 15:20:25
3
29
Няма такава идиотска държава управлявана от мафията, няма такъв идиотски град....
1.
!
22.11.2017 15:18:54
3
28
Проверка на всички агенции в България .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова Критиката не й понесе и се нахвърли на хората Критиката не й понесе и се нахвърли на хората "Миловидната" Валерия показа истинското си лице Лъчетерапия при рак на простатата: Ключова роля в лечението му Лъчетерапия при рак на простатата: Ключова роля в лечението му Ракът на простатата е сериозно заболяване, което засяга милиони мъже по света Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори