×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина


Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина
Бургаският пенсионер бил рецидивист по шофиране с превишена скорост
Тема в развитие
Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Чакането свърши! Започва строителството на пасарелката край Атия 6 месеца след трагедията с 16-годишния Костадин: Нито пасарелка, нито кръгово край Атия (СНИМКИ) От 3 до 15 години затвор за шофьора, прегазил ученика Костадин Джардов край Атия Край на гаврата! Погребалната агенция освободи тялото на Костадин след намесата на старши комисар Калоян Калоянов Мародери притискат бащата на мъртвия Костадин – искат десетки хиляди за погребението му Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Първо във Флагман.бг! Заличават "пешеходната пътека на смъртта" край Атия, регионалният министър с решителни мерки Нов ужас в Бургас! Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в ж.к.Изгрев, избяга след инцидента Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Изплуваха подробности за шофьора, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Само във Флагман.бг! Разпитват Кирил Георгиев в РУП-а в Созопол, вижте джипа му Костадин отличник и момче за пример! Мечтаел да учи в чужбина Само във Флагман.бг! Ето кой е шофьорът на джипа, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило 16-годишно момче е убито на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)
виж още
скрий
21 Юни 2018, Четвъртък, 08:21 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Прокуратурата поиска сериозна присъда за бургаския пенсионер


Ефективна присъда в размер на 7 години поиска прокуратурата за бургазлията Кирил Георгиев, който в края на 2017 г. премаза на пешеходна пътека край Атия 16-годишния ученик Костадин Джардов. Ако съдия Катя Господинова се съобрази с искането на държавното обвинение, присъдата трябва да бъде редуцирана с 1/3, тъй като подсъдимият се призна за виновен и делото започна по реда на съкратеното съдебно следствие.

"Откакто е настъпило това събитие, не е минал ден, в който да не се обвинявам и съжалявам за стореното. Не мога да върна времето назад, трябваше да се съобразя с обстановката. Трябваше много работи да направя. Подцених ситуацията, не е липса на опит. Заблудих се и помислих, че съм подминал кръстовището", каза с насълзени очи пенсионерът Кирил Георгиев.

Той добави, че не е правил опити да се свърже с родителите на убития ученик, тъй като не е искал да засилва мъката им.

Според адвокатите на семейството на Костадин, Георгиев е рецидивист по отношение на шофирането с висока скорост. Защитата изтъкна, че той имал 4 акта за период от 2008 до 2012 г. за превишена скорост.

"Той дори не е забелязал момчето. Няма никакви опити за аварийно спиране и предотвратяване на удар. Той удря Костадин с висока скорост, която го изстрелва на 53 метра разстояние", каза адв. Веселин Желязков.

Той добави, че шофьорът е имал достатъчно време да забележи 16-годишния Костадин, тъй като джипът му бил на разстояние на около 200-300 метра от момента на стъпването на момчето на пешеходната пътека. Ученикът е видян много добре и от две жени, които са чакали на отсрещната страна на спирката до Военноморска база Атия.

Адвокатите на семейството на прегазеното дете, които се конституираха като частни обвинители по процеса, поискаха сериозна ефективна присъда - в размер на 8-9 години, а шофьорската му книжка да бъде отнета за 10-12 години.

На съдебното заседание присъства единствено бащата на момчето - Апостол, тъй като неговата майка Наталия Ермаг живее в чужбина. Едрият мъж трудно сдържаше сълзите си заради загубата на единственото си дете. Той успя да промълви само, че иска справедлива присъда.

Бургаският окръжен съд ще обяви решението си след минути, очаквайте подробности!

В категории: Темида


3
Коментара по темата
3.
1
21.06.2018 16:07:40
0
19
Не казвам колко години трябва да получи въпросният за това, че е блъснал детето, ама как 7 години за него и 7 години и за Киро Принца, дето съвсем умишлено си застреля готвача от упор?!?
2.
Око за око
21.06.2018 15:47:34
6
23
Да го завържат неподвижно за тази пешеходна пътека, после бащата но загиналото момче за то блъсне със същия джип и със същата скорост. После да го пускат да си ходи поживо поздраво
1.
Шамара
21.06.2018 15:35:19
16
21
На възрастните трябва да им забранят да карат! Както и на жените също. Новоизлюпените шофьори също пречат на трафика - и тях да ги спрат. Трябва само меденруднишки татуирани рейсъри да останат, както и такива, с роднинска връзка до 3-то коляно от Исикията, Ямбол или Сливен
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори