×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно


Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно
Местни жители искат автобусите, които превозват учениците да влизат директно в селото
Тема в развитие
Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Чакането свърши! Започва строителството на пасарелката край Атия 6 месеца след трагедията с 16-годишния Костадин: Нито пасарелка, нито кръгово край Атия (СНИМКИ) От 3 до 15 години затвор за шофьора, прегазил ученика Костадин Джардов край Атия Край на гаврата! Погребалната агенция освободи тялото на Костадин след намесата на старши комисар Калоян Калоянов Мародери притискат бащата на мъртвия Костадин – искат десетки хиляди за погребението му Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Първо във Флагман.бг! Заличават "пешеходната пътека на смъртта" край Атия, регионалният министър с решителни мерки Нов ужас в Бургас! Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в ж.к.Изгрев, избяга след инцидента Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Изплуваха подробности за шофьора, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Само във Флагман.бг! Разпитват Кирил Георгиев в РУП-а в Созопол, вижте джипа му Костадин отличник и момче за пример! Мечтаел да учи в чужбина Само във Флагман.бг! Ето кой е шофьорът на джипа, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило 16-годишно момче е убито на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)
виж още
скрий
20 Ноември 2017, Вторник, 01:17 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Дори когато устройството заснемаше нарушителите, всичко знаеха кога паметта му се пълни и колко време няма да работи, каза кметът на Черноморец Добри Добрев

Камерата на КАТ край с. Атия не работи поне от половин година, съобщи пред репортер на Флагман.бг Христо Бардуков от Община Созопол. Той допълни, че няма яснота защо устройството е спряло да снима, но е факт, че от дълго време е бутафорно и служи само като плашило за шофьорите, но самите те се предупреждават в социалните мрежи и знаят този факт, заради което карат бясно по отсечката. 

Христо Бардуков уточни, че жителите на с. Атия настояват Агенция пътна инфраструктура, собственик на пътя, да изгради пасарелка и да обезопаси мястото. Другият им призив е към превозвачите и автобусите, които извозват учениците, да влизат директно в селото, а не да спират на главния път, както правят към момента. 

По отношение на мобилната камера кметът на Черноморец Добри Добрев уточни, че дори когато устройството е работело, то местните жители много добре знаели кога паметта му е пълна, кога снима и кога само плаши шофьорите. Заради това й почти никой не спазвал ограничението на тази отсечка, на която за последните 10-15 години има около 7 смъртни случая. 


Хората затвориха пътя Созопол-Бургас



В категории: Созопол


17
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
17
Коментара по темата
17.
Nedovolen
22.11.2017 12:47:24
0
0
Zashto kamerata ne raboti??????Koi e Vinoven???Koi otgovaria za tezi kameri???
16.
Vi
22.11.2017 04:45:23
0
0
Aide vmesto da si gubim vremeto tuk s komentari....da reagirame i zvanim i pra6tame e mail v ob6tini i API....ako sme zaedno-sme po silni...az go napravih.....napravete 6to i vie..
15.
до 4,5 и 11
21.11.2017 22:07:55
1
2
Скъпи съграждани ,не знам какъв точно ви е проблемът с групата "Шофьори Бургас" .Да там се пуска информация за камери,патрули и т.н. ,но по-добре ли е верижна катастрофа заради патрул? А относно това кръстовище е нелогично на този път да има пешеходна пътека ,а врианта с пасарелка е доста добър ,но не се знае колко ще се използва ... Всекидневно сме свидетели как възрастни хора пресичат на кръгово движение(при наличие на пасарелка),забранени места ,места с минимална видимост и на метри от пешеходни пътеки !!!
14.
Гт
21.11.2017 12:19:55
0
1
Поне 2 пъти съм ходил в КАТ лично да им кажа да си оправят светофарите:"при зелена светлина не знае водача ,който завива наляво,дали отсреща ще тръгнат автомобилите ,или имат червено.И винаги ми казва "не е наша работа..."Имало си комисия.Добре де ,сигнализирайте! "НЕ Е НАША РАБОТА" ....?
13.
Гъбчо панчев
21.11.2017 11:50:49
3
4
Що пасарелка ли аз изядох парите заедно с Боко тиквата
12.
fhf
21.11.2017 11:40:09
0
4
Аз се чудя най-вече на този, който е взел решение да начертае пешеходна пътека тип зебра на такъв главен път !?!?! За мен той е виновен за инцидентите там.
11.
Иван
21.11.2017 11:07:25
2
8
Тази група Шофьори Бургас трябва да я махнат.
10.
истината
21.11.2017 10:38:14
6
3
Петър Низамов беше един от организаторите на протеста, това не го пишете, нали? Ама нали флагман го мразят защото са собственост на Валери Симеонов.
9.
Ко?
21.11.2017 09:52:39
3
3
Как половин година бе? Никога не е работила тази камера. Никога! Изруди
8.
ного сте прости бе дръскачи
21.11.2017 09:49:09
0
8
Какъв кмет на Бургас? Територията на кръстовището е извън Община Бургас! Питайте кмета на Созопол и най-вече пътната агенция и Пътна полиция!
7.
Камера?
21.11.2017 09:28:17
0
11
Камерата как ще намали скоростта? Никак!!! Там от години има проблем с пресичането на пешеходци! Откакто се помня, на тази "пешеходна пътека" има толкова много убити хора - деца и възрастни!!! С камера и без камера все тая! Или пуснете автобуса да влиза в селото, или изградете пасарелка!!! Безхаберно правителство!!! Бокото тиквата да клъцне лентата и готово!!! Или това за него е нищожно!!!!!!!!
6.
Jdhdhs
21.11.2017 09:25:20
9
1
Много говорите , разбираме мълата на хората , но в живота всеки се бори за да оцелее , хората които бързат може би закъснявст за работа , никой няма да ги пита защо са закъснели , и ще има послвдствия но вие сте разтроени и дайте целия свят да ви е крив
5.
Some
21.11.2017 08:50:19
2
13
Да благодарим на групи като „Шофьори Бургас,където всеки ден има по един два поста с „Камерата на......работи ли” и заваляват едни коментари.Или пък патрулки еди-къде си.Благодарение на това джигитите си цъкат.А за трагедията край Атия си бе въпрос на време.Заради бездействието на местната власт,това младо момче си отиде завинаги.Сега,подир дъжд качулка ще вземат някакво решение.Е няма такава държава
4.
Аз
21.11.2017 08:43:42
1
15
Говорете с истинските имена- информация за неработещи , незаредени стационарни камери и мобилни камери ня КАТ се разоространява в групата "шофьори Бургас", където са събрани мнозинството от джигитите и изродите каращи бясно. Кога прокуратурата ще се самосезира ???
3.
truestory
21.11.2017 08:43:39
0
16
стига глупости, камерата на атия я няма, точно от когато има камера на околовръстното в бургас пред бензиностанция лукоил. Ся като сте големи журналя разследващи, проверете колко пари са изхарчени и колко такива камери са купени с тях по документи и колко такива камери има в наличност и къде са останалите дето парите за тях са изхарчени преди години още.
2.
Ким Чен николов
21.11.2017 08:42:54
1
4
Кмета е да т партията, не бива да се тормози, зам председател е? Него камера не го лови, той е невидим.
1.
1235456
21.11.2017 08:33:13
0
23
Глупости на търкалета говори кмета. Лично аз не знаех, че камерата не работи и редовно се пълни и затова винаги съм намалял на 60 км. Както и всички останали шофьори впрочем. Въпроса ми е - кмета като е знаел, какво е направил и не е ли това престъпна безотговорност ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори