×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев


Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев
Ще търся символично обезщетение, за да докажа на България, че не го съдя за пари, каза бащата на Радостина – Христо Христов
Тема в развитие
Извънредно за педофилския скандал в с. Ново Паничарево: Обвиненият в блудство директор е на свобода срещу 3 хил.лв. Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) Директорът на училището в Ново Паничарево го закъса! Преквалифицират обвинението, грозят го до 20 години затвор (ВИДЕО) И учителки свидетелствали срещу директора, съдът го остави под домашен арест (ВИДЕО) Прекалиха! Четвърта циганка твърди, че директорът на училището в Ново Паничарево я е насилвал сексуално (ВИДЕО) Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Съдът категоричен: Няма достатъчно доказателства, директорът от с. Ново Паничарево се прибира у дома Първо във Флагман.бг: Чуйте от съда версията на директора за педофилския скандал в с. Ново Паничарево (ВИДЕО) Съмнително! Само приятелки на Радостина и нейна братовчедка обвиняват директора от с. Ново Паничарево в блудство Директорът, обвинен в блудство: Искам истината да излезе наяве! (СНИМКА) Само във Флагман.бг! Директорът на училището в с. Ново Паничарево: Не съм блудствал с ученичката, клопка е! Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор Кой издаде заповед да се барикадират учители и ученици в Ново Паничарево? Извънредно! Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на училищен директор за педофилия (ОБНОВЕНА) Огромен скандал! Обвиниха директора на училището в Ново Паничарево в педофилия
виж още
скрий
28 Септември 2017, Петък, 00:10 ч.

Христо Радев обяви в съдебната зала, че обвиненията са вендета от страна на 3 цигански клана в селото



Бащата на Радостина, която обвини директора на училището в Ново Паничарево Христо Радев за блудство, ще го съди, но само за един лев.

„Ще търся символично обезщетение, за да докажа на България, че не го съдя за пари. Имам си достатъчно“, каза Христо Христов пред камерата на Нова телевизия.

Съпругата му Анка пък сподели, че дъщеря им се оплаквала от посегателствата на школския шеф още през миналата година.

„Ние обаче не й повярвахме. Тя казваше, че я е пипал по дупето. Детето отива до тоалетната, а той я вика да вземе бележка за социалните, макар че не съм я пращала. Не подадохме сигнал преди, защото нямахме доказателства“, добавя майката на седмокласничката.

Пасторът на евангелската църква Христо Александров каза, че посегателствата на Радев не са от вчера.

„Той се е занимавал с това отдавна. Племенницата ми е споделя, че още преди 10 години тя и нейни съученички са пострадали от него Трябва да имаш доказателства, а и ние сме роми. Затова не сме подавали сигнали“, добавя Александров.

Припомняме, че вчера Бургаският районен съд пусна Радев под домашен арест. Съдия Яна Атанасова мотивира решението с липсата на категорични доказателства, че директорът е извършил блудствени действия с ромката. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Самият Радев обяви в съдебната зала, че обвиненията са вендета от страна на 3 цигански клана в селото. Бащата на Радостина - Христо пък е уволнен от училището, малко преди да дойдат обвиненията срещу директора. 

Освен 14-годишната девойка срещу Радев са дали показания още 3 момичета - всички от ромски произход. Те са приятелки на Радостина, а едното от тях е нейна братовчедка. 

По време на мярката за неотклонение стана беше разкрито, че няма никакъв видеозапис на случката. Момичето записало само аудио, на което се чувал основно нейният глас. 

В категории: Приморско


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
12
Коментара по темата
12.
Така трябва!
29.09.2017 21:23:44
1
5
Познават ли се директора Радев и Налбантов? Единият трябва да черпи опит от другия.
11.
Д
29.09.2017 11:10:48
1
14
Нали уж имали пари тогава защо ползват социални ?
10.
gxgmsmgxhdjdjffj
29.09.2017 11:00:39
0
8
БАЩАТА РОМ НОСИ 1КГ ЛАНЦИ НА ВРАТЪ. ....ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА КОЛКО ТЕЖИ ЛАНЕЦА НА РОМСКИЯ ОТЕЦЪТ ЕВАНГЕЛИСТ ОТ ТЕХНОТО СЕЛО. ...
9.
азз
29.09.2017 10:43:49
0
14
къде са ви неоспоримите доказателства?
НЕ ТРЯБВА ЛИ ГОВОРИТЕЛКАТА ДА НИ КАЖЕ, ЧЕ Е НЕКОМПЕТЕНТНА И ВЪВЕДЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ВСИЧКИ, А НАЙ-ВЕЧЕ - ДИРЕКТОРА!!!
8.
аз от приморско
29.09.2017 10:27:08
0
2
Някой трябва да утешава "зайчетата"- ще взема да се нагърбя с тази тежка работа,само на мене да ми е хубаво,я!
7.
Възмутен
29.09.2017 10:26:12
0
18
Защо отначало се изправиха по ТВ и казаха,че има доказателства, които са прегледани и доказващи вината. Отново безхаберие и унижение достойнството на един учител. Българският учител може да бъде обвиняван във всичко, бит и унижаван, когато става въпрос за братята роми. А сега, за лъжесвидетелство...., какво правим?
6.
с
29.09.2017 10:12:40
0
21
Айде сега директора да завежда дело за лъжесвидетелстване и клевета, дело за 1 лев, дело което ще спечели срещу гнусните мангали нямащи доказателства за лъжите си. Те нормални ли са - ако е имало такова нещо, защо не са казали дрислите на съпругата му, която е учителка в същото училище? И то още преди 10 години. Отговора е ясен - защото всичко е инсценирано с цел отмъщение. И в дъното е гнусния мангал - бащата. Свидетелки имало - братовчедки и приятелки циганя. Запис имало, ама не видео а аудио и на него гласа на директора го нямало.
Аз се чудя прокуратурата, как е издала заповед за арест, при положение, че нямат доказателства? Защо е съсипала живота на един български учител, само с клеветата на гнусни мангали. Прокурора и издалия заповед за арест също са за съд!

За да прекратим циганските издевателства върху нас трябва да сме единни. Флагмани - следете и кажете кога ще е делото. Да излезем и защитим един български учител. Стига само мангалите да ходят на тумба и прокурори и съдии да решават в тяхна полза от страх!
5.
АЛО ПРОКУРАТУРАТА
29.09.2017 10:01:44
0
18
И нво прайм сега ,съсипахте човека заради клеветите на едни мангали ,прецакахте му кариерата и пито платено .Страхотна съдебна система няма що ,в нормалните държави ще ги задържат за лъжесвидетелстване тия малки дрисли да ги осъдят за назидание на всички ,а пък на бащата манго щеше да му отнемат родителските права за склоняване на малолетни към престъпление.Хубав ден
4.
m
29.09.2017 09:35:21
1
16
нищо няма да намажат наглите манговци.освен на сапун,друг изход не виждам
3.
АНТОН
29.09.2017 09:31:19
1
21
Ало измамниците ряпа да ядат!Тепърва се почва!Човекът явно им отказва дипломи срещу заплащане и сега си отмъщават!
2.
стария Хю
29.09.2017 09:18:05
1
24
Събитията около подобни цигански изгъзици и клевети не би трябвало въобще да се отразяват, особено пък в медия, която се има за сериозна, а не за жалка жълта низост.
1.
David
29.09.2017 08:56:25
1
26
Tova sa ciganski kurvenski nomera
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори